kwtsios (24-11-11), vasilis-thrylos7 (23-11-11)
kwtsios (24-11-11), vasilis-thrylos7 (23-11-11)
αντε γαμησου μαλακα
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
ΕΝΩ ηταν αρκετα καλος στο πρωτο ημιχρονο μετα το γαμ,ησε και ψοφησε...
η ευκαιρια που εχασε απλα δεν χανεται,
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ευτυχώς που δεν έδωσε το χέρι....τι να πούμε;Μυαλό κουκούτσι ρε πούστη;Χέρι στο 90 μέσα στην περιοχή;ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ
ΑΔΕΛΦΙΑ ΖΕΙΤΕ,ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ
Να του καεί ο πούτσος.
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Εγω τον στηριζω με ολες τις δυναμεις μου. Ειναι η προσωποποίηση της ομαδας που ονειρεύεται ο Μαρινακης και καθε αγνός Ολυμπιακός.
Ειναι ο Καλύτερος Γαμιάς μακραν.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Ντιπ μυαλό.
ΕΙΣΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΓΑΜΙΑΣ ΜΙΡΑΛΑΣ, ΜΙΡΑΛΑΣ!
Εχασε την ευκαιρια του αγωνα,εκανε και το πεναλτι στο τελος που δεν δοθηκε.Απ τα σκατα που χει στο κεφαλι του.
Ενω ηταν καλος πηγε να μας κρεμασει,σφαλιαρες θελει να συνελθει ο μαλακας.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΕΙΣΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΓΑΜΙΑΣ ΜΙΡΑΛΑΣ, ΜΙΡΑΛΑΣ!
κανε ενα γαμημενο πλασε σωστο ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Coach (24-11-11)
Ώστε επέστρεψε τελικά ο Ντιόγο, ε;
ηρεμήστεεεεεεε,κάνει πολλά πράγματα μέσα στο παιχνίδι,κράταγε πολλά μαυράκια πίσω σήμερα που αλλιώς θα βγαίνανε μπροστά συνέχεια.Μήπως δεν έχανε γκόλ ο Ανάστο ή ξεχάσαμε τα δοκάρια του Αλέκου...το πιό εύκολο είναι να τον καταστρέψουμε
VALVERDES_7 (24-11-11)
O Mirallας σήμερα ήταν παίκτης παγκόσμιας κλάσεως.Αμα έβαζε και το γκολ θα έπαιρνε 10.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
1 πάει κι έρχεται κι ας είναι και με το βάζελο, αλλά 2/2 χαμένα μέσα σε 4 μέρες ρε πούστη; Πάει πολύ! Καλά θα 'ταν να του κοπεί κανένα γιούρο απ' αυτά που παίρνει, να καταλάβει και τι γίνεται γύρω του, γιατί όπως είπε αυτός καλά περνάει, δεν τους αγγίζει η κρίση, αλλά έχε χάρη που θα ταράξει τις ισορροπίες στην ομάδα... Τα λέμε του χρόνου...
κι εμένα μου έσπασε τα νεύρα με την χαμένη ευκαιρία και το χέρι, αλλά ήταν πολύ καλός στο παιχνίδι. έκανε δουλειά και επιθετικά και αμυντικά, ενώ κράταγε 2 και 3 παίκτες της Μαρσέιγ πίσω μόνο για να μαρκάρουν αυτόν. να ξεκολλήσει το μυαλό του χρειάζεται. κατά τα άλλα ο παίκτης είναι πολύ καλός
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
ηταν αρκετα καλος παιδια αλλα αυτο που εχασε απλα δεν χανεται.και ειναι το δευτερο
μεσα σε λιγες μερες.λιγος παγκος δεν θα τον χαλασει.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Το παιδακι ειναι μαλακισμενο..Τελος!
Ενω εκανε καλη εμφανιση με πολλα τρεξιματα τα χαλαει ολα με τις τελικες του προσπαθειες..μεσα σε 3 ημερες εχει κανει ιδια φαση με μηδεν αποτελεσμα.
Bookmarks