BrazHlias (17-11-11)
BrazHlias (17-11-11)
differance (17-11-11), Du3lisT (18-11-11)
Χοχοχο, Παναιτωλικός έλεγε αλλά είπα να σας ψαρώσω λίγο![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Du3lisT (18-11-11)
Ενα μπαλλάκι στον Καχύνω το'χει αφιερωμενο αύριο ο καλύτερος επιβήτωρ! Γκαραντί!
Ημαρτον ρε μιραλλας!!Δεν χανονται με τιποτα τετοιες ευκαριες.
Αφού χάνει και αυτά φέτος...κλάφτα Χαράλαμπε.
ΑΔΕΛΦΙΑ ΖΕΙΤΕ,ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ
συνελθε μαλακακο.ωραια η ενεργεια σουτ στο γκολ αλλα τι σκατα ειχες στο κεφαλι σου
στο τετ-α-τετ και στην αλλη ευκαιρια δεν ξερω...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Δεν ηταν κακος αλλα ηταν μαλακας.
Δεν χανονται αυτα που εχασε,εδειξε και βλακεια σε μια φαση στο τελος που πηγε και μπλεχτηκε σε μια φαση ενω ηξερε το ζωο οτι ηταν οφ σαιντ.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
chainsaw (20-11-11)
Ρε πουστη ανδρα εχεις ενα γαμημενο τετατετ..τι φοβασαι?
Μπες μεσα περνα τον Καπινο βαλε το γκολ να τους τελειωσουμε!
Ετσι και ετρωγε το γκολ εκει ο βαζελος θα ετρωγε αλλα 2 μετα.
Ο αγαπημένος μου παίκτης αδικεί τον εαυτό του.Ειναι ψυχολογικό το θέμα, εύχομαι να βρει τον εαυτό του σύντομα.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Gtakis (19-11-11)
Έλα ντε σάμπως το γκόλ του Τζιμπούρ ποιος του το έδωσε στο πιάτο???????????????????
Εντάξει ψυχολογικό είναι, θα τον βρει τον εαυτό του.Ολοι οι παίκτες τα περνάνε αυτά.
Aπλα σκεφτεται πρωτα να σκοραρει για να ανεβει ψυχολογικα και μετα την ομαδα..τουλαχιστον ετσι το λαμβανω εγω.
Καταλαβαινω απολυτα οτι θελει να ειναι ενα στο επικεντρο και η αλλαγη στην θεση του σε σχεση με περυσι ειναι διαφορετικη αλλα πιστευω οτι Αν επαιζε εκει που παιζει ο Τζιμπουρ δεν θα μπορουσε να κανει
αυτα που εχει κανει ο Αλγερινος..
Και αυτο ειναι επιλογη βαλβερδε για να τα λεμε και ολα.
Δεν έχεις δίκιο.Ενας λόγος που πετάει ο Τζιμπουρ είναι ότι συνεργάζεται άψογα με τον Μιραλάς.Αυτοί οι δυο είναι κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό και ο ένας θα συμπληρώνει τον άλλο στην διάρκεια της σεζόν.
Bookmarks