“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Οχι στα γνωστα του επιπεδα η ψεσινη εμφανιση, εχασε και ευκαριες αλλα τουλαχιστον εδωσε την πασα στο 2-1. Σιγουρα μπορει πολυ καλυτερα ο Κεβιν που ειναι παιχταρας αλλα να μην ξεχναμε οτι ο ανθρωπος δεν ειναι εξτρεμ.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Δεν είναι εξτρέμ αλλά και 2 φορές που βρέθηκε σε θέση φορ φάτσα με το τέρμα τα σκάτωσε.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Ο Μιραλάς μία κίνηση έχει: να ξεκινάει από πίσω, να περνάει 2-3 και να σουτάρει. Αυτά.
Στα υπόλοιπα πάσχουμε.
Αυτό φυσικά δεν είναι σεντεφορ και "καλύτερος γαμιάς" είναι μόνο σε φαντασιακό-ονειρωκτικό επίπεδο.
Ας του ΕΠΙΒΑΛΕΙ κάποιος να το πάρει αλλιώς: δεν είναι ούτε πριμαντόνα, ούτε "πρώτο βιολί", ούτε και πρέπει να βγει πρώτος σκόρερ. Ας περιοριστεί σε αυτό που πραγματικά μπορεί και διαθέτει και όλα θα είναι καλύτερα.
... there's no such thing as "too much"...
Εγώ πάντως μεταξύ Djebbour και Mirallas για κορυφή προτιμώ δαγκωτό Djebbour που τα έχει όλα και συμφέρει.
Με Mirallas κορυφή μπορώ να μας φανταστώ μόνο σε special παιχνίδια που θα παίζουμε πίσω με ξαφνικές αντεπιθέσεις.
.
BrazHlias (22-10-11), consigliere (21-10-11)
Δεν παύει να είναι και με διαφορά από τον δεύτερο ο πιο ποιοτικός παίκτης μας.Προχθές στο β ημιχρονο ήταν εξαιρετικός ενώ και στο α΄ημιχρονο ουκ ολίγες φορές έκανε άνω κάτω την αμυνα των Γερμανών.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Ηλίθιος είναι. Αλλά δε γαμεί...
... there's no such thing as "too much"...
captain-cook (21-10-11)
Ο Μιραλας ειναι μόλις 24.Οι όποιες αδυναμίες έχει μπορούν κάλλιστα να διορθωθούν.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Μονο τα γκολ ειδα μεχρι στιγμης και μερικες φασεις. Οντως σκοραρε παλι το αρχιδι. Το γκολ της Ντορτμουντ ειναι 90% δικό του. Με εξυπνη προσποίηση άνοιξε ολη την άμυνα του Ολυμπιακου. Θα δω φυσικα και το παιγνιδι καθως το γραφω (το δειχνει το ΝΟΒΑ) αλλα δεν μπορει. Ο κλασικος Μιραλας θα ηταν. Γκέι.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Είναι γκαντεμιάαααααααα ... βγάλτο αμέσως....![]()
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Reds (21-10-11)
Bookmarks