Γκολάρα από τις λίγες. Πάμε ρε Κέβιν!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Γκολάρα από τις λίγες. Πάμε ρε Κέβιν!
Sent from my iPhone using Tapatalk
www.f1rstlap.com
Δεν φανηκε και πολυ αλλα κανενας δεν φανηκε, αυτος τουλαχιστον εβαλε ενα πανεμορφο γκολ.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Ωραιο γκολακι αλλα δεν πηρε και πολλες μπαλιες...δεν υπηρχε μεσσαια γραμμη
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Νομιζω οτι θα κλεισουν καλα τον Μιραλας, αρα καλο ειναι να λειτουργησει περισσοτερο ομαδικα ο παιχταρας σε αυτο το ματς.Να κανει και τις ντριμπλιτσες του αλλα με μετρο.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Να καρφωσει και κανενα....
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Παικτουρα, γίγαντα, κορυφαίε γαμιά, μάγε, αντε γαμήσου.![]()
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
γαμησε τους ρε τζιμπουρ
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Ενα ημιχρονο και κατι επαιξε...μετα ηταν για το πεο...
—John Lennon
Απογοήτευση σήμερα ο Μιραλάς.Έκανε ότι του κατέβαινε στο μυαλό...μόλις σοβάρεψε όμως βοήθησε αρκετά.πρέπει να βάλει οπωσδήποτε γκολ μπας και ηρεμήσει λίγο
ΑΔΕΛΦΙΑ ΖΕΙΤΕ,ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ
σκατα ηταν ηλια.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Μονο στο δευτερο γκολ ειχε συμμετοχη
—John Lennon
Τον έχει φάει το άγχος να σκοράρει στο C.L. και χάνει τα απίστευτα ...
Κούλαρε ρε Kevin , και θα έρθει το γκολ .
.
τιτικα απο τις λιγες και επικυνδινος για την ομαδα. σκεφτεται μονο το προσωπικο του οφελος και αυτο επιβαρυνει την ομαδα. το μονο που εχει ειναι ταχυτητα και λιγη τεχνικη αλλά κακαλα, μονο οταν παιζει με νιονιους και κουλες.
ο χειροτερος του ματς και τον ακολουθησε ο μακουν
υ.γ. ναι το ξερω οτι ειμαι υπερβολικα αυστηρος, αλλα μετα απο νικες ετσι κρινω, στις ηττες κραταω την ψυχραιμια μου.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
BrazHlias (19-10-11)
Πρεπει να ηρεμησει, οσο κυνηγαει να σκοραρει τοσο δε θα ρχεται. Μετριος σημερα
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Δεν είναι ότι δεν έβαλε γκολ σήμερα αλλα όταν ήταν απο την δεξια πτέρυγα δεν μάρκαρε με αποτέλεσμα να τα βλέπει όλα ο κορσικανός....
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
εγώ θα διαφωνήσω μαζί σας. και τα 2 γκολ ξεκινάνε από τον Βέλγο. επίσης, συμμετείχε σε όλες τις επικίνδυνες αντεπιθέσεις στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ έκανε και 2-3 πολύ καλές ατομικές προσπάθειες, στις οποίες αν δεν τον σταματούσαν με φάουλ και κάρτα, τότε θα βρισκόταν φάτσα με τον τερματοφύλακα.
συγγνώμη που σαν την χαλάω, αλλά εγώ δεν είδα το γνωστό μαλακιστήρι που χάνει την μπάλα , επειδή θέλει να κάνει ντριπλίτσες...δεν πούλησε ποτέ την μπάλα, ενώ βοήθησε στην άμυνα όσο μπορούσε. ο άνθρωπος είναι σέντερ φορ και δουλειά του είναι να πιέζει τα 2 αντίπαλα σέντερ μπακ. τώρα αν εμείς το καλοκαίρι πήραμε Ντι Μαρία, Γουόλκοτ και Μπέιλ στα εξτρέμ και επειδή δεν ξέρουμε ποιον να πρωτοβάλουμε, βάζουμε τον Μιραλάς είναι άλλο θέμα...
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Du3lisT (20-10-11), iakov7 (20-10-11), nikos7 (20-10-11), panahs7 (20-10-11), VALVERDES_7 (20-10-11)
Bookmarks