Εγώ γιατί νομίζω ότι το παλουκάρι δεν είναι επιθετικός αλλά κάνει για έξω από την περιοχή να φτιάχνει κάνα γκολ και να χώνεται λίγο μέσα για να ανακατώνει. Δε θυμάμαι και κάνα ματσάκιι να κάρφωσε τίποτα φουνταριστός και καθαρόαιμος να τρώει ξυλο μέσα στη περιοχή. αστον απέξω και βάλε κι αλλον εναν μεσα στη περιοχή να μαζευει κοσμο πανω του ντεεεεΟ Mirallas στο ελληνικό πρωτάθλημα έδειξε την αξία του όταν πλαισιώθηκε από τον Djebbour. Mirallas σκέτο στην επίθεση ίσον κουλουράκια.
iakov7 (16-09-11)
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
BrazHlias (16-09-11)
απορω γιατι τον "ψιλοκραζουμε" φετος. προσωπικα δεν βλεπω να κανει κατι διαφορετικο απο περσι, αρα σε οσους αρεσε περσι θα πρεπει να αρεσει και φετος.
εκτος αν το κανουμε για γουρι, γιατι και περσι τον λεγαμε λιγο επειδη τον ειχε φερει ο "πως τον λενε?"![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
σου φαινεται να κανει κατι διαφορετικο απο περσι ρε χριστο? αυτο λεω εγω.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
όχι, απλώς τώρα φαίνεται περισσότερο πως παίζει για την πάρτη του. γιατί με την Ξάνθη άντε και τους περνάς 4-5 παίκτες και σκοράρεις ή το χάνεις, αλλά η κερκίδα ζητωκραυγάζει για τον γ@μιά, αφού είσαι και 2,3-0 μπροστά. όταν όμως παίζεις με σοβαρή ομάδα και χάνεις, τότε αν περάσει 3-4 και δεν την δώσεις δεξιά στον αμαρκάριστο συμπαίκτη σου, τότε κάνει μπαμ πως το παλικάρι παίζει για την πάρτη του.
εμένα δεν με χαλάει ως παίκτης, αρκεί όπως έχει πει ο Σάκης, να τον στείλει ο Ερνέστο στα ορυχεία για μερικούς μήνες να πασάρει καρότσια με χώμα μπας και μάθει να πασάρει μες το γήπεδο.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Εγώ νομίζω πως παίχτες όπως ο Μιραλάς και ο Φουστέρ δεν μπορούν να αποδώσουν όταν η ομάδα δεν έχει ανάπτυξη παιχνιδιού.Πέρσι είχε και ακολουθούσαν.Την Τρίτη δεν είχε (και θα δούμε αν θα αποκτήσει) και δεν ακολούθησαν τίποτα.Απλά κράζονται παίχτες που δεν αξιοποιήθηκαν.
Ο Μιραλάς εκτός από παίχτης του Καραϊσκάκη είναι και παίχτης ψυχολογίας. Δυστυχώς προχθές δεν την είχε και έτσι είχαμε το αποτέλεσμα που είχαμε!
www.f1rstlap.com
Βασικα δεν υπηρχε και ιδιατερη αναπτυξη για να παρει μπαλιες ηταν απελπιστικα μονος του...ειχε ομως 2 ευκαιριες που θα τις εβαζε γκολ και ο μπορχα...
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Εγώ πάντως ακόμα πιστεύω ότι δεν είναι για περιοχή. και πέρσι όσα παιχνίδια έκανα καλά τα έκανε όταν έπαιζε περιφερειακά και όχι μέσα να τρωει ξύλο. και να χάνει ευκαιρίες καλό είναι (σημαίνει ότι τρέχει και το προσπαθεί), αλλά θέλει κι άλλον μπροστά του
Θα κάνει καλύτερη σεζόν από την περσινή, στο χαλαρό! Πάμε ρε παιχτούρα!![]()
www.f1rstlap.com
Πόσοι σκάουτερς ήρθαν σήμερα καλύτερε μπαμιά;
kolimenos (18-09-11)
Ελπίζω να μην μας βγει στην δεύτερη χρονιά νέος Diogo, γιατί κατά εκεί πάει η δουλειά...
.
πηδα την κριστελ καμμια 200αρια φορες να ξεθυμανεις και παιξε μπαλα μαλακα
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
μαντολες
Απαράδεκτε, ε απαράδεκτε.
Bookmarks