Αρχική Δημοσίευση από
tzinos
ο μεσι ειναι ενας και μοναδικος και αλλος ενας ειναι ο κριστιανο, τι μου λες τωρα?? Και δεξι μπακ να τον βαλεις θα βγαλει ματια! Ο μεσι εχει ελευθερια κινησεων, τη μια στιγμη θα παιζει σεντερ φορ και θα βαζει γκολ, την αλλη θα βγαζει ασιστ απο τα πλαγια, την αλλη απο το κεντρο καθετες.....και παραλληλα ψηνει και καφε.
Για να μην τα μπερδευουμε εγω τον μιραλας τον θελω επιθετικο, ο βαλβερδε παιζει με γρηγορο φορ και γι αυτο ειναι ιδανικος. Οσο ποιο πολυ παιζει εκει τοσο θα καλυτερευει και την εκτελιστηκοτητα που λες. Στα ακρα, ειτε αριστερα ειτε δεξια εγω πιστευω οτι χαραμιζεται. Αλλα δεν μας ρωταει και κανεις, μεταξυ μας μονο χολοσκαμε
Δεν καταλαβαίνω το κόλλημα με τα εξτρέμ. Το σύστημα και η φιλοσοφία του Βαλβέρδε δεν περιελάμβανε καμιά χρονιά κλασσικά χαφ-εξτρέμ. Ακόμη κι ο Τζόλε συνέκλεινε προς τα μέσα... Δόξα το Θεό έχουμε παίκτες από την μέση και μπροστά που μπορούν να γίνουν πασπαρτού και να αλλάζει συνεχώς το σύστημα. Είμαι μεγάλος φαν αυτής της τακτικής και το έχω δηλώσει και παλιότερα, από την μέση και μπροστά, είναι ΕΓΚΛΗΜΑ να καλουπώνεις παίκτες στυλ Μιραλλάς, Φέτφα κτλ
Εγώ αν ήμουν προπονητής, θα τους πέταγα μέσα και θα τους έλεγα "παίξ' τε όπου πιστεύετε ότι θα αποδώσετε καλύτερα" κι ασ' τους να αλλάζουν θέσεις όλο το 90λεπτο. Τον Ροναλντίνιο τον είχε καλουπώσει κανείς; Τον Ριβάλντο; Τον Μέσι σήμερα; Δεν καταλαβαίνω το κόλλημα με τις θέσεις.
ΥΓ. Αναφέρω τον Μέσι γιατί παίζει την ίδια θέση (με ανάποδο πόδι) με τον Μιραλλάς. Όσο φορ είναι ο Μέσι, άλλο τόσο είναι κι ο Κέβιν...
Bookmarks