Κανένα πρόβλημα δεν έδειξαν οι σημερινές εξετάσεις, απλή κάκωση λοιπόν, 3 μερούλες έξω ο Κέβιν. Μπορεί να παίξει και στο φιλικό της Κυριακής...
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Κανένα πρόβλημα δεν έδειξαν οι σημερινές εξετάσεις, απλή κάκωση λοιπόν, 3 μερούλες έξω ο Κέβιν. Μπορεί να παίξει και στο φιλικό της Κυριακής...
Gtakis (20-07-11)
Το απολυτο βαρομετρο του Ολυμπιακου.Αμα δεν τραβηξει αυτος, απλα θα φανουμε πολυ λιγοι.Ειναι παιχταρας και ελπιζω να τραβηξει στις πλατες του την ομαδα στα μεγαλα ματς.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Κουλα πολυ κωλοπαιδο ο Κεβινακος...Κουλα μ`ακους?
Φαίνεται αναγεννημένος και μακάρι να τα πάει καλύτερα από την προηγούμενη χρονιά.
---
- Sent from my iPhone using Tapatalk
www.f1rstlap.com
ειναι ψυχακιαααααααααααααααααας
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Απαράδεκτη αντίδραση για να λέμε και τα στραβά. Παιχταράς, έκανε καλό ματς, αλλά αν το κάνει αυτό σε ευρωπαϊκό
παιχνίδι και τον στείλει στ' αποδυτήρια, θέλει πολύ ξύλο! Δεν είναι δουλειά του να αντιδράσει έτσι...
sabar77 (18-08-11)
βαλτε κανα βιντεο αμα βρειτε απ το ξυλο!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
τι εκανε ρε παιδια γιατι εχασα επεισοδια?
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Καλα του εκανε??? Ησουν και εσυ μια απο εκεινες που χειροκροταγανε και φωναζανε συνθηματα για τον Μιραλας μετα το χτυπημα?
Κανενας σοβαρος επαγγελματιας δεν φερεται ετσι...Οταν σε προκαλουν,κανεις την κοτα και κερδιζεις την κοκκινη του αντιπαλου. Αν ο διαιτητης του εδινε κοκκινη-που επρεπε 100%- το ξερεις οτι
βαση κανονισμων της ΦΙΦΑ θα εχανε τις τρεις πρωτες αγωνιστικες στο πρωταθλημα?? Το επαθε προπερσυ ο Σκοολς και προ τριετιας ο Σαλπιγγιδης.
Όχι δεν του είπα κι εγώ ότι είναι ο καλύτερος όπως φώναζαν οι υπόλοιποι
Αλλά τον χειροκρότησα γιατί κατατρομάξαμε....Ε άμα τον έβγαζαν κι αυτόν εκτός, να μαζευόμασταν εμείς να παίξουμε δεν μένουν και πολλοί....
Μα ο άλλος παίζει φιλικό και πάει να σε κλαδέψει. Της Γαλατά γιατί δεν σκέφτηκαν τις συνέπειες; Αν είχε τραυματιστεί και Μιραλάς τι θα λέγαμε τώρα;
Αν και δεν επικροτώ τέτοιες ενέργειες γενικώς, δεν τον αδικώ τον Μιραλάς σήμερα...Πραγματικά δεν ξέρω τι συνέπειες έχει κόκκινη σε φιλικό, αλλά νομίζω ότι σε επίσημο παιχνίδι δεν θα αντιδρούσε έτσι.....Νομίζω...
Ιδού η επίμαχη φάση:
Πράγματι δεν έπρεπε να αντιδράσει έτσι ο Μιραλλάς, αλλά αμά τραυματιζόταν κι αυτός, θα 'μπαινε ο Ντάρκο να παίξει επίθεση.![]()
Faithful (18-08-11)
Αρχικα αντεδρασα με ενα "καλα του εκανες". Φυσικα η αντιδραση ηταν ασχημη και αντιαθλητική και θα πρεπει να συγκρατει τα νεύρα του. Εγω ως οπαδος μπορω να πω οτι διαλο θελω, ο παικτης ομως ειναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ.
Φυσικα δεν ξερω τι θα γραφαμε σημερα αν ειχε μεινει 2-3 μηνακια εξω και αυτος απο τις κλωτσες.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
όταν σε φιλικό παιχνίδι ο διαιτητής αφήνει το σκληρό παιχνίδι αυτά συμβαίνουν. του ξέφυγε εντελώς το παιχνίδι του μαλάκα. ούτε μια κίτρινη δεν έβγαλε...τι στο πέοντα νομίζουν οι Έλληνες ρέφερι??? πως σε φιλικά δεν δίνονται κάρτες??? στην φάση του ακυρωθέντος γκολ της Γαλατά, ο Μπάρος λέει με νοήματα στον επόπτη πως είναι βλάκας και επόπτης και διαιτητής κάθονται και τον κοιτάνε....
ηλίθια η αντίδραση του Μιραλάς, αλλά αυτός και ο Φέισα μπορούσαν να έχουν φύγει με τραυματισμό από τις κλωτσιές...αν ο αγώνας ήταν για το τσου λου, τότε με 9 θα τελείωνε η Γαλατά...
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Nα χαιρόμαστε που δεν τραυματίστηκε ο Μιραλάς.Αμα λείψει αυτός γενικά, ο Ολυμπιακος είναι 4 σκάλες κάτω.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Bookmarks