γαμώτο λείπει και ο Άντζας με τον Γεωργάτο και τον Ανατολάκη !!!
θα κάνανε καλή παρέα !!!!![]()
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Ο Άντζας γιατί? Θα προσέφερε τη γυναίκα του για πάρτι*?
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
masinGun (17-05-11)
chainsaw (05-07-11)
panahs7 (16-05-11)
Ωραιο βυζιον η κυρια Μιραλλας.
Παντρεύεται σήμερα ο Μιραλάουας!![]()
Ελπίζω μετά τον γάμο να σκοράρεις και στα δίχτυα!![]()
www.f1rstlap.com
24 χρονων και παντρευτηκε Ο ΜΑΛΑΚΑΣ!!!
Πέστα ρε Πάνο....Τι βλακεία τους χτυπάει στον εγκέφαλο; Δηλαδή εδώ μέσα θα έπρεπε να είσαι κι εσύ ήδη παντρεμένος
μαζί και ο έτερος Πανούλης εκ Μαγνησίας, το Κουζουλό, ο Χρίστος που είναι λίγο μικρότερος θα έπρεπε να έχει αρραβωνιαστεί και αν κάτσω να
υπολογίσω πόσα νεαρούδια έχουμε εδώ μέσα, θα έπρεπε κάθε μήνα να πηγαίνουμε και σε ένα γάμο....
Βάλτε τα μυαλά στο κεφάλι σας μην κάνετε καμιά βλακεία....![]()
συγγνωμη ρε παιδια αλλα εκανε κατι κακο?η παντρεμενη ζωη ταιριαζει στους αθλητες.
καλυτερα να ειναι παντρεμενος να μην ξενυχταει.κανει καλο και στην ομαδα.
εχω φιλο που παντρευτηκε 19 χρονων και εχει κανει μια υπεροχη οικογενεια.
ειναι στον ανθρωπο.μπορει και του μιαραλας να του ταιριαζει η οικογενειακη ζωη.
ολοι οι νεοι δεν ειναι το ιδιο.καποιοι δεν εχουν προβλημα με την δεσμευση.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Λεφτα έχουνε, το μελλον τους καλυμμένο το έχουνε, και κανέναν απο τους λόγους που εμποδίζουν εμας να παντρευτούμε. Τα γαμήσια και τα ξενύχτια τα έχουνε ήδη χορτάσει, οσο οξύμωρο κι αν ειναι αυτο στα 24-26 τους, αφού δεν κανουνε και αλλη δουλειά. Γαμπροί περιωπής είναι, οι πιο κονομημένοι στην πιάτσα, γκομενίτσες λίγες απο μυαλό αλλα μπανικες βρίσκουνε εύκολα, γιατι να μην παντρευτούνε; Ο Μιραλας εμενα σε φατσα μου φερνει φλώρος που αν ήταν πχ ιδιωτικός υπάλληλος ολες οι γκόμενες στην εταιρεία του θα τον είχανε για γκέι και "καλύτερο φίλο". Τωρα με τα λεφτά αλλάζει ο άνθρωπος "μαγκεύει". Βρηκε την γκομενιτσα, γουσταρει, βαριεται και δεν εχει τι να κανει παντρεύεται.
Δεν εχεις δίκιο Πάνο γιατι τον κρίνεις με βάση τα στατιστικά ενος καημένου μεροκαματιάρη. Αυτος ειναι ήδη ένα κακομαθημένο πλουσιόπαιδο.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
chainsaw (05-07-11), Coach (05-06-11), Du3lisT (07-07-11), Gtakis (05-06-11), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (05-06-11), Nikolaos_Kokkinos (18-08-11)
Μέσα σε μία λαμπρή τελετή ο Κέβιν και η Κριστέλ δεσμεύτηκαν με τα δεσμά του γάμου με το ζευγάρι να αποχωρεί μέσα σ' ένα λευκό πολυτελές αυτοκίνητο εποχής. Ο Βέλγος παικταράς του Θρύλου κλείνει με τον καλύτερο τρόπο για εκείνον την σεζόν, καθώς μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις του με την ερυθρόλευκη, ντύθηκε γαμπρός. Το "παρών" έδωσαν αρκετοί συμπατριώτες του, όπως ο Γκέρετς, ενώ το ζευγάρι έλαμπε από ευτυχία.
Ψωμομένη η Κριστέλ, έχει να φάει παντόφλα ο Κέβιν..!![]()
Gtakis (05-06-11)
Άσχετο, αλλά τώρα είδα την υπογραφή του Κέβιν στο twitter του:
"Official twitter of Kevin-Antonio Mirallas. If you don't believe me, don't follow me..."![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
τραυματιστηκε σοβαρα σημερα;
Ο Ολυμπιακος ειναι ιδεα,εμεις τον φτιαξαμε και θα τον αγαπαμε μεχρι να πεθανουμε.Λεωνιδας Ανδριανοπουλος.
Κάκωση αναφέρουν τα ρεπορτάζ ως πρώτη εκτίμηση των γιατρών. Όπου κάκωση, είναι η κλασσική μελανιά/πρίξιμο.
Αν δείξουν το ίδιο και οι εξετάσεις, δεν θα είναι σοβαρό. Κρίμα είναι να τον χάσουμε για το τίποτα...
Ποια ρεπορτάζ? Αυτά που ανέφεραν πως θα αγωνιστούμε με τις νέες εμφανίσεις?![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Bookmarks