ο μπλεκ δεν εκανε κωλοτουμπες.ηταν κυνηγος...με τον καραγκουνη μπερδευτηκες;
Οι κωλοτουμπες των κόκκινων φυλλαδων μονο με αυτες του Μπλεκ μπορουν να συγκριθουν παντως.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
ο μπλεκ δεν εκανε κωλοτουμπες.ηταν κυνηγος...με τον καραγκουνη μπερδευτηκες;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ο λοχαγός Μαρκ έκανε κωλοτούμπες![]()
Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery
Ρήτρα στα 8 εκ. ευρώ και συμβόλαιο έως το 2014
Σ' ότι αφορά στις λεπτομέρειες του συμβολαίου, αυτό θα έχει διάρκεια μέχρι το 2014 (και όχι έως το 2015 όπως είχε προταθεί στον παίκτη), ενώ η ρήτρα αποδέσμευσης θα είναι στα 8.000.000 ευρώ, για όποιον σύλλογο ενδιαφερθεί να τον αγοράσει. Ο Βέλγος στράικερ, θα πάρει τα λεφτά που προέβλεπε η αρχική συμφωνία, δηλαδή, 1 εκ. ευρώ τον πρώτο χρόνο, 1.1 την δεύτερη σεζόν και 1.2 εκ. ευρώ στο τρίτο έτος, όπως τονίζουν από την διοίκηση των Πρωταθλητών Ελλάδος, αλλά, δεν αποκλείεται με κάποια... δωράκια, το ετήσιο το κασέ του ποδοσφαιριστή να φτάσει το 1.500.000 ευρώ, γιατί συμφώνησε, μόλις, σε πέντε λεπτά, όπως σχολιάζουν στον Ολυμπιακό, γεγονός το οποίο εκτίμησε ιδιαίτερα ο Βαγγέλης Μαρινάκης.
........ χμμμμμμμ ............. μωρε εδώ κάτι δεν πάει καλά ............. αλλά θα το δούμε στην πράξη ...........
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Nαί μόλις σε 5 λεπτά και 6 μήνες που έρχονταν ο Ενροτός![]()
sadi (10-05-11)
5 λεπτά και κάτι μήνες! Αν θέλει ν'ανέβει ξανά στην εκτίμηση μου (αλλά και σε πολύ κόσμο) ας κόψει τις μαλακιούλες κι ας παίξει μπάλα, όχι στην ΣούπαΛιγκ αλλά στο Champions League. Ένας επιθετικός δεν καταλαβαίνει από έδρες.
www.f1rstlap.com
Βαγγέλη τ' ακους; Οι σοβαρές ομάδες γαμάνε αυτα τα μικρόβια πριν μεγαλώσουνε και γίνουνε αρρώστια.
masinGun (10-05-11)
Οχι μπρε, εργαζομουνα εκεινη την ωρα! Και να πηγαινα παντως αποκλειεται να του τραγουδουσα, πρωτον γιατι εχω πονολαιμοκαι δευτερον επειδη θα φωναζα μονο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
Ποτε μου δεν υπηρξα πρωσοπολατρης, για να καταλαβεις ποτε μου δεν αγορασα ποδοσφαιρικη φανελα με ονομα παιχτη!
![]()
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
τελικά το αμάξι του το έβαψε??? γιατί δεν μας ενημερώνει ο Πρω??? δεν είδα κάτι στο πρωτοσέλιδο...
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Red Sting (10-05-11)
Έδειξε να έχει διάθεση χθες αλλά δεν ήταν παρά μόνο ένα φιλικό της πλάκας.
Περιμένουμε καλύτερη απόδοση και περισσότερα γκολ (που δεν το πιστεύω και πολύ) του χρόνου.
www.f1rstlap.com
γιατί να μην είναι καλύτερος του χρόνου??
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Bookmarks