εμένα πάλι το στυλ που κάθεται μου φέρνει κάτι σε πατσίνο στο scarface
Αμα σου φαινεται αυτο μια χαρά Χάρη, έχουμε ένα θέμα...
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Πολυυυυυυ τζαζλέ μου ειπε ο φίλος μου ο Ενροτο το μουσι του Βαγγέλα. Και το πανω και το κατω....
Eνταξει,ολοι μας εχουμε και ατυχεις ποζες σε φωτο.δεν λεει κατι..εγω τον παω τον τρελο παντως.
Αυτά τα καλά μας μάραναν...Τον ορμηνεύω να είναι με τα μάτια στο έδαφος και πας να μου τον χαλάσεις....
Βρε μιλάω αστρολογικώς δεν λέω λόγια του αέρα...
Γιατί ότι πάθει αυτός θα το πάθω κι εγώ...Έτσι είναι τα Δίδυμα...
Και τι οφ τόπικ μου λες...Βρείτε μου ημερομηνία γέννησης του Μιραλάς να σας πω αν υπογράφει και πότε...![]()
Ένα θα σας πω γιατί τώρα το είδα: Κέβιν Μιραλάς, ημερομηνία γέννησης: 5 Οκτωβρίου 1987....
Είναι Ζυγός!!!! Κανόνισε Βαγγέλα να αισθανθεί ότι τον αγαπάς γιατί σου την έκανε να βρει στοργή και προδέρμ...
Ο κάργα αναποφάσιστος...Πιο αναποφάσιστος δεν γίνεται...
Ε,ας του ριξει ενα πηδημα ο Βαγγος μετα δυο χαστούκια λιμανίσια, ναυτικά, και ας τον στειλει στον κυρ διαολο. Εκει να δεις που δεν θα ξεκολαει απο το λιμάνι ο αδερφίτσας.
και ο Ενροτο,αν ειναι αυτος,ωραιο ντυσιμο εχει,ο λιγουρης![]()
Τι είπες βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε; Έτσι θα φερθείς και στο Χριστάρα μου που είναι Ζυγός κι ευαίσθητος;
Τώρα θα δεις πως διαπραγματεύεται η μάνατζερ Ενρότα....
Τελικά είναι ή δεν είναι αυτός; Τι κάνεις Χάρη; Ψάξε στον Γούγλη βιογραφικό και φωτογραφίες...
Πάντως να ξέρετε ότι αν ο Μιραλάς έχει αισθανθεί ασφάλεια ή έχει εμπιστοσύνη στον μάνατζερ δύσκολα τα πράγματα.
Φυσικά και δεν συγκρίνω την ΤΑΛΕΝΤΑΡΑ ΜΟΥ με οποιονδήποτε τυχάρπαστο Βελγάκι...Αυτό έλειπε...
Το μόνο τους κοινό είναι η τυφλή υπακοή στον μάνατζερ...Αλλά βέβαια μην μπεις στον κόπο να με συγκρίνεις με τον Ενρότο...
Έπαιξε κι έχασε...Πρώτον δεν είναι ξανθιά....Δεύτερον δεν διαπραγματεύεται με τον πρόεδρο Sadi....![]()
Σύνθημα από το παπί στο facebook: Δεν θα φας σε ραντεβού ποτέεεε, Ενροτέεεεε, Ενροτέεεεεεεεε.....![]()
Eleni7 (07-05-11)
Bookmarks