“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
smageo (06-05-11)
Καλέ μου Κρις, τα ξέρεις... Πόσος κόσμος δε βρέθηκε πίσω απ' τα σίδερα
της φυλακής απ' το δικηγόρο του ή στον τάφο απ' το γιατρό του... Ο Μιραλάς
έχει τον μάνατζερ για να υπερασπίζεται τα συμφέροντά του. Όταν βλέπει να
ξεκινά πόλεμο για τη δική του τσέπη (ο μάνατζερ εννοώ) και όχι γι αυτή του
πελάτη του και στο τέλος να κάνει το πρόβλημα του πελάτη του, τι θα κάνει?
Αν τον αφήσει θα του γαμήσει το σπίτι. ΜΟΝΟΣ του θα το κλείσει το θέμα.
(Αυτή η μαλακία με τους μάνατζερ έχει παραγίνει... Ο Ρουμενιγκε, ο Μπέκε,
ο Μαραντόνα κλπ, δεν είχαν μανατζερ και σκατά. Μόνοι τους κανόνονιζαν το
μέλλον τους...)
Σμαρω,καλα ολα,αλλα συγκρινεις ανομοιες περιπτωσεις,με ολο το σεβασμο...ο μεν Ζιοβανι,ηταν φυσικα μεγα ονομα,αλλα και γιαυτο καλλιστα αμοιβομενος...αρα δεν μπορουσε να κανει μανουρα,ειδικα απο τη στιγμη που η ομαδα του φερθηκε και πολυ καλα στο θεμα του πολυμηνου τραυματισμου του.
Απο την αλλη,ο Τζολε ανδρωθηκε ποδοσφαιρικα στην Ελλαδα.Δεθηκε με τον τοπο και τις καταστασεις.Και μετα με την ομαδα.Οποτε ειναι αλλη περιπτωση.Χωρια που κι αυτος στην πορεια ειχε ο,τι ηθελε,αρχοντας ητανε.Φυσικα αυτο το ανταπεδιδε αγωνιστικα στο μεγιστο βαθμο.
ο Μιραλλας απο την αλλη ειναι ενας παικτης που στα 23 ηρθε Ελλαδα.Φαινεται οτι καλως η κακως πιστευει στις ικανοτητες του και οτι θεωρει τον Ολυμπιακο ως βημα για το κατι παραπανω.Εχει φιλοδοξιες δηλαδη.Οι φιλοδοξιες δεν ειναι κατι κακο.Κι αυτος βεβαια εχει κανει τα λαθη του στο ολο θεμα,απο κοινου με το μανατζερ,αλλα δεν ειναι ο μονος που κανει λαθος.
chainsaw (06-05-11)
Ας βγει ΤΩΡΑ ο Κέβιν να πει το και το και να τα βρει με τον Ολυμπιακό, αλλιώς θα επικρατήσει η γραμμή των ΑΡΔ (όποια κι αν είναι η αλήθεια) κι από αγαπητός θα γίνει μισητός. Αν το έχει καταλάβει έστω και αργά ότι εμείς θα υποστηρίξουμε πρώτα το σπίτι μας (σσ Βαγγέλας), ας βγει να μιλήσει αφού έχει στείλει πρώτα τον μάνατζέρ του στο διάολο. Αλλιώς, στο πρόσωπο και τις επιλογές του Ενροτό, εννοείται πως θα βλέπουμε τον ίδιο...
Haris1984 (06-05-11)
Παρεξήγηση. Σαφώς και είναι ο Ολυμπιακός, εννοώ ότι έχουμε δύο πλευρές που πάνε για σύγκρουση και όπως είναι φυσικό θα πάρουμε το μέρος του προέδρου αν δεν μάθουμε την αλήθεια. Γι' αυτό λέω να βγει και να πει στον κόσμο τι γίνεται... Είναι η πιο απλή λύση που υπάρχει σε όλα τα προβλήματα του πλανήτη. Όταν λες την αλήθεια κατευθείαν στον κόσμο, ακόμη κι αν δεν του αρέσουν αυτά που θα πεις, είναι σίγουρο ότι πάντα θα εκτιμηθούν...
celticfrost (06-05-11)
Εγω μια φορα δεν βλεπω λαθος στο χειρισμο του θεματος απο πλευρας Ολυμπιακου.
Καλυτερο συμβολαιο του προτειναμε-χωρις να ειμαστε υποχρεωμενοι- απ αυτα που ηδη ειχε συμφωνησει για να ανεβασει την ρητρα του και να μαστε και μεις κατα καποιο τροπο καλυμμενοι.
Και αυτος μεσω αυτου του γελοιου μανατζερ μας απειλει να παει στη Φιφα στην Ουεφα και δεν ξερω και γω που σκατα αλλου για να διεκδικησει την ελευθερια του.
Το μονο λαθος που βλεπω απ την πλευρα μας ειναι που δεν τον ειχουμε στειλει ακομα στο διαολο...
Ετσι αποκτας κυρος και οντοτητα ως συλλογος και οχι γλειφοντας τα παπαρια του καθε κλαπαρχιδα που ηρθε εδω και την ειδε Πελε-Μαραντονα και Ζινταν μαζι και ζηταει να του στηνουμε κωλο οποτε του κανει κουκου...
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Θες να με τρελλανεις βραδυατικα??
Τι παει να πει ο Τζιοβανι εκτιμησε το γεγονος οτι του φερθηκε καλα ο Ολυμπιακος επειδη πηγε να του κοψει τη μπαλα ο Σεμος??
Τι παει να πει δεν μπορουσε να κανει μανουρες επειδη ηταν ονομα??
Ενα παραπανω λοιπον που σαν ονομα θα μπορουσε να κανει μανουρες.
Μην ξεχνας τι εκανε ο Ριβαλντο (που ηρθε μετα και ζηταγε και συγνωμη) και μην ξεχνας και τον Γκαλετι.
Ο κοσμος του Ολυμπιακου δεν τρωει κουτοχορτο και δεν ξεχναει Χαρη. Ξερει να εκτιμα και να κρινει.
Επειδη λοιπον ο Μιραλας ουτε ονομα ηταν αλλα ουτε και ονομα ειναι και επειδη ο Ολυμπιακος τον εβγαλε απο την αφανεια θα επρεπε να το εκτιμησει ακομα περισσοτερο.
Ξεχνας μαλλον που βολοδερνε πριν ερθει σε μας και πριν ... τον κανουμε ανθρωπο.
Οσο για το Τζολε δεν ανδρωθηκε ποδοσφαιρικα αν θυμασαι στον Ολυμπιακο αλλα στον Πανηλειακο!
Μια χαρα συγκρισιμες ειναι λοιπον οι κατσαστασεις και μπορω να σου φερω και αλλα πολλα παραδειγματα ποδοσφαιριστων.
Μη τα θελουμε ολα μονα ζυγα δικα μας.
Δεν μπορει να φταιει παντα μα παντα η διοικηση (οποια και αν ειναι αυτη και το λεω για τα οσα ειχαμε σουρει του Κοκκαλη που δεν κρατησε τον τσιγκολελετο και η ομαδα ωιμε καταστρεφοταν χωρις το αριστερο ποδι του Κωλετο, ή μας φταιει τωρα Μαρινακης που πληρωσε την ΣΕ για να μεινει ο Μιραλας) ολο και καποιοι αλλοι βαζουν το χερακι τους.
Συνηθως σε μια τετοια ιστορια δεν φταιει μονο ο ενας αλλα και οι δυο. Ε ετσι και τωρα η αληθεια ειναι καπου στη μεση.
Στο "χωριο" του Μιραλας δεν υπαρχουν φρασεις του στυλ "Αχάριστος είναι αυτός που ξεχνά ότι έχει ευεργετηθεί" (και στο λεω γιατι ειδικα τους Βελγους τους ξερω απο πρωτο χερι μιας και ο νονος μου ηταν Βελγος).
Ας σκεφτει που ηταν ακριβως ενα χρονο πριν και ας ερθει και αυτος και ο μανατζερ του να κανουν τσαλιμακια.
Φυσικα και δεν ειναι κακο να εχει καποιος φιλοδοξιες. Αλλα το να ειναι ματαιδοξος ειναι κακο!!
Ο Μιραλας λοιπον θελει και την πιττα ολοκληρη και το σκυλο χορτατο.
Το ξαναλεω προσωπικη μου θεση και μονο!
Αν ημουν Μαρινακης θα τον ειχα στειλει στο γερο-διαολο, και κυριως γιατι δειχνει να μη εχει μυαλο στο κεφαλι του!
Σε τετοιες εποχες οικονομικης κρισης και ανεχειας δεν μπορει ο καθενας να ζηταει τη μανα του και τον πατερα του!!
Εμενα σκασιλα μου αν θα τα δωσει ο Βαγγελας τα λεφτα ή οχι, απο την τσεπη μου δεν θα τα παρει.
Αλλα αν υποχωρησει εστω και στο τοσο δα θα ειναι "ηθικα υπολογος" απεναντι σε ολους τους αλλους ποδοσφαιριστες του Θρυλου που δεν εχουν δημιουργησει ποτε προβλημα στην ομαδα.
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
Πάλι οφ τόπικ αλλά....
Σμαρούλααααααααααααααα!!!!!!![]()
smageo (06-05-11)
Eleni7 (06-05-11)
Κανενας δεν εκανε κανεναν Σμαρουλα ανθρωπο ετσι ξαφνικα.Ναι,του αναδειξαμε ως ομαδα αρετες,για 1η φορα ισως.Και ο Μιραλλας οφεληθηκε σαφως απο αυτη την ιστορια,αλλα και ο Ολυμπιακος οφεληθηκε.Απο τους πολυτιμοτερους παικτες στην κατακτηση του πρωταθληματος φετος ηταν.Και στο κατω κατω δεν ηρθε και σε καμια Μαντσεστερ Γιουναιτεντ,που του σωσαμε και την καριερα.Ας μην το βλεπουμε τοσο μονοπλευρα,απο την πλευρα της ομαδας μας.
Αποψη μου ειναι πως η αληθεια ειναι οντως στη μεση.Αλλα οσο φταιει η πλευρα του παικτη,που ζητα καθ ημας ισως και παραπανω αποσα αξιζει,αλλο τοσο φταιει η διοικηση,πρωην και νυν,που εν τελει αποδεικνυεται οτι και τι στο καλο υπεγραφε δεν ηξερε περσι,αλλα και οτι η υπερβολικη σιγουρια που εκφραζοταν τοσους μηνες για το θεμα ηταν αλλα λογια να αγαπιομαστε.Εκτος αν ξερανε,αλλα αφηνανε το θεμα να παει στην τυχη του.
Πιστευω λοιπον πως και οι 2 πλευρες πρεπει να αφησουν στην ακρη τις παληκαριες και τους λεονταρισμους.Και ο Μιραλλας να παψει να αγεται απο τον Ενροτο και να ειναι πιο ευκαμπτος στις απαιτησεις του και να βγει και να πει τι θελει,αλλα και ο Ολυμπιακος,δια μεσω του Μαρινακη,να ναι κι αυτος πιο ευκαμπτος στις διαπραγματευσεις,και να αφησει τα υφακια στυλ γαμαουα 'το μοναστηρι να ναι καλα", 'με τοσα λεφτα βρισκω καλυτερο/καλυτερους" ,"προδοτη /φραγκοφονια Μιραλλας' κλπ.Στα λογια ολα ευκολα ειναι,στις πραξεις ομως εχουμε δει πλειστες φορες να κολλαει το θεμα.
Και μπορει ο Ολυμπιακος να δειξει πως δεν αγεται και φερεται απο κανεναν μανατζερ,οχι κοβωντας το χερι που ποναει(στελνοντας στο διατανο δηλαδη τον παικτη οπως λετε),αλλα θετοντας καποιες προυποθεσεις οι οποιες θα πρεπει να γινουν αποδεκτες(πχ να μην συμμετεχει ο Ενροτο στις διαπραγματευσεις).Και φυσικα με διπλωματια,οδηγωντας τα πραγματα εκει που θελει,οπως εκανε και στην περιπτωση προπονητη.Ετσι θα βγουν ολοι κερδισμενοι.
chainsaw (07-05-11)
Για το Ζιοβανι δεν ειπα πως δεν εκανε μανουρες επειδη ηταν ονομα.Απλα ως τεραστιο ονομα και παικτης ηταν μια χαρα αμοιβωμενος,αλλο προβλημα στις σχεσεις του με την ομαδα δεν ειχε (εκτος ισως της περιοδου που συζητιοταν η ανανεωση,το 2002,και οι κοντρες με τον Μπαγεβιτς την τελευταια του χρονια),οποτε δεν ειχε λογο να ζητησει κατι παραπανω.
Ο Ριβαλντο ειναι αλλη περιπτωση.Κλασικος μαλακας εκ χαρακτηρας και φυσης.Ο Μιραλλας δεν ξερω τι χαρακτηρας ειναι,δεν τον εχω δει διαχρονικα για να αποφανθω,αλλα ειναι σε μια γονιμη ηλικια και ισως εν ΜΕΡΕΙ λογικο να θελει το ο,τι θεωρει αυτος καλυτερο για αυτον.Το αν ειναι μαλακας,κωλοψωνιο η κωλοπαιδο θα το δειξει το μελλον.
Kάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε![]()
somekindofgrinder (07-05-11)
Σημερα οι εφημεριδες γραφουν οτι ο παιχτης θελει να μεινει και θελει να δει τον προεδρο και μαλλον αυτο θα γινει Δευτερα βραδυ κλπ Φαινεται να εχουν σταματησει για την ωρα την επιθεση προς τον παιχτη, νομιζω ειναι καλυτερα ετσι γιατι θα ειναι λαθος να απαξιωθει στα ματια του κοσμου ενας ποδοσφαιριστης που στο τελος της ημερας του χρονου μπορει να ειναι ντυμενος και παλι στα ερυθρολευκα.
Παντως ενοψει και της καθοδου της ομαδας στην Κυπρο![]()
![]()
ευχομαι τα νεα για την παραμονη του τις επομενες μερες να ειναι θετικα, δεν θα ηθελα να παω γηπεδο και να ακουω οπαδους μας να τον γιουχαρουν.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Βρε Χαρη με ολο το θαρρος ειναι δυνατον να μου λες οτι δεν τον καναμε ανθρωπο αλλα του αναδειξαμε αρετες?
Πες μου σε παρακαλω τι εκανε ο Μιραλας πριν ερθει στον Ολυμπιακο?
Θα με τρελλανεις βρε συ και εχω και διαβασμα ??(οσο ωραιο και ενδιαφερον ειναι τοσο πολυ διαβασμα θελει το CCNA)
Τι θα πει Χαρουλη οτι δεν ειμαστε και καμια Μαντσεστερ να του σωσουμε την καριερα?
Μονο οσοι παιξουν στην Μαντσεστερ σωζεται η καριερα τους?
Ειδες καπου στα ποστ μου να λεω οτι δεν βοηθησε την ομαδα? "Κραζω" την ολη συμπεριφορα και διαχειριση της καταστασης.
Μηπως θυμασαι πως και εγω ημουν απο τους πρωτους που περισυ πριν αρχισει η χρονια ειχα πει "περναει στα ψιλα η μεταγραφη Μιραλας στον Θρυλο αλλα νομιζω πως θα μας βγει λιρα 100" (και τα ποστ υπαρχουν προς αναζητηση), καθως επισης εγω ημουν αυτη που τον αποθεωνα λεγοντας Παρα-Μι-ραλας!
Ελα ρε Χαρη τωρα μαζι μιλαμε και χωρια καταλαβαινομαστε.
Οσο για τους παλικαρισμους και της μιας και της αλλη πλευρας δεν με απασχολει καθολου εμενα με απασχολει το συνολο και το συνολο ειναι η ομαδα μου. Και θα σε ρωτησω πως εισαι σιγουρος οτι η διοικηση και η πρωην και η νυν δεν ηξερε τι υπεγραφε και εισαι σιγουρος πως ο Μιραλας και η ΣΕ ηξεραν τι υπεργραφαν?
Σου ξαναλεω δεν ειναι κανενα 15χρονο που τον κανουν οτι θελουν. Ειναι 23 ετων ενηλικος και στην τελικη ειναι ο "εργοδοτης" του Ενροτο. Αν δεν γουσταρει τον τροπο που χειριζεται την "καριερα" του τον στελνει στον αγυριστο και βρισκει αλλον.
Καλα οσο για τις προυποθεσεις που λες να θεσει ο Ολυμπιακος π.χ να μην ειναι ο Ενροτο αυτο δεν υπαρχει και το ξερεις! Να παει ο παιχτης χωρις το μανατζερ και να διαπραγματευτει ??
Με το Βαλβερδε ρε Χαρη το προβλημα δεν ηταν τα λεφτα αλλου ηταν το προβλημα (γι αυτο και ηθελε ο Μαρινακης να μιλησει ο ιδιος με τον Βαλβερδε), και βεβαια δεν εθεσε κανενα βετο ο Μαρινακης και κατ'επεκταση ο Ολυμπιακος θα μιλησουμε μαζι σου Ερνεστο αλλα δεν θα ειναι μπροστα ο Ιμπανιεθ.
Και για να κλεισω ΝΑΙ Χαρη εγω δεν τον θελω του χρονου οσο και αν θα λειψει απο την ομαδα, οσο και αν βοηθησε φετος. Ας κοψει το λαιμο του ο Μαρινακης να βρει και να φερει αλλο καλυτερο στην τελικη απεδειξε οτι δεν "τσιγκουνευεται" στο να δωσει χρηματα αφου προσφερε γη και υδωρ στο Μιραλας για 4ετες συμβολαιο.
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
Συγγνώμη αλλά δεν είναι κι ο Μέσι! Θα μας πάρει και τα εσώρουχα αυτός αν συνεχίσει έτσι!
www.f1rstlap.com
celticfrost (07-05-11)
Ε,οχι και κοντα μας το Ελβετικο. Του Λιχτενστάιν να πεις μια χαρα εισαι.
Στην δε Πορτο δεν ξερω αν χωράνε Μιραλαδες αλλα Ενροτοί δεν χωράνε με τίποτα. Σαν τη τριχα απο τη ζύμη πετιουνται.
α) Ποιος ειναι αυτος παλι;
β)Σωστο αλλα και μη σωστο. Δεν υπαρχουν δυστυχώς πολλα πλουσια 23χρονα με μυαλο στην κεφαλα
γ)Χοχοχο. Ο Αντιολυμπιακός Σακης ΠΑΛΙ δικαιώνεται
δ)Χμ...θα γραψω αργοτερα ΑΦΟΥ τελειωσει η ιστορια γι' αυτο
Ορθόν αλλα δεν προκειται να γίνει γιατι ο Κεβιν τη φωλιτσα του την έχει οσο λερωμένη την έχει και ο Παρντο. Θα δείξει.
Το μόνο λάθος απο πλευράς Ολυμπιακού θα είναι να μην δείξει στον Ενροτο οτι "εδώ δεν περνανε αυτα, τον πουλοτα εσύ, και ο Μπιραλαχ 1 χρονο στον πάγο να δουμε σε ποια Μπαρτσελόνα θα παιξει μετα"
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Bookmarks