το Ελβετικό Πρωτάθλημα δεν είναι κατώτερο του Ελληνικού για να το χλευάζουμε...πάντως ο Ντούμπια που λέει ο πρόεδρος είναι καλό παικτάκι!
παίκτες με λίγα λεφτά βρίσκονται!!!! αρκεί ο Μαρινάκης να αφήσει τον Μαθία και τον Βαλβέρδε να δουλέψουν και να τους παρέχει ο,τι ζητήσουν!!!!
στο θέμα Μιραλάς να πω 2 πράγματα. το ένα πως εμένα στο μάνατζερ ο Μιραλάς μου είχε ζητήσει 3 μύρια και τον έτζασα...άρα λίγα σου ζητάει Βαγγέλατο δεύτερο και σοβαρό, είναι πως η Πόρτο παίκτες σαν τον Μιραλάς (αν όντως ζητάει τον ουρανό με τα άστρα, μην τον κράζω άδικα) τους πετάει πριν καλά καλά έρθουν στην ομάδα. αν δεν θέλει ο κάθε Μιραλάς, βρίσκουν άλλους 10 ισάξιους ή καλύτερους από αυτόν. έχουν σωστή οργάνωση και σκάουτινγκ. αν θέλουμε να γίνουμε Πόρτο όπως λέει ο Βαγγέλας(δεν πρόκειται, αλλά κουβέντα να γίνεται), ας αποκτήσουμε λίγη σοβαρότητα τουλάχιστον. ή θα μείνει ο παίκτης με τους δικούς μας όρους ή τον πούλο. τον πάω πολύ τον Βέλγο ως παίκτη, αλλά το καλό της ομάδας πάνω από όλα. βέβαια, δεν μου λέει κανείς πως μετά θα γίνουμε σοβαροί, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία...
πολύ για ανανέωση διαβάζω, αλλά όλο 30ρηδες βλέπω στα πρωτοσέλιδα....έχει σκεφτεί κανείς στη διοίκηση ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ θα μας προσφέρει ένας παίκτης 30+ ετών???????????? θα τον χρυσοπληρώσουμε για να μας γυρίσει πίσω τι???? Βαγγέλα μην ανησυχείς, εκεί στην Πόρτο μαλάκες είναι που γελάνε με τα φαξ για παίκτες άνω των 30....κοίτα να δώσεις τα μύρια για ακαδημίες και σκάουτινγκ και άσε τους παίκτες αεροδρομίου...αν σου περισσέψει τίποτα δώστο στον Ερασιτέχνη. τόσο απλό.
ΥΓ: επειδή αναφέρθηκε το όνομα του Σταμ, να πω πως ο Ολλανδός τα βρήκε(;;) το 2008 με τον Σερ Άλεξ και τώρα δουλεύει ως σκάουτερ στην Βραζιλία!!! μια χαρά
Bookmarks