τετοιες καταστασεις ειναι στεναχωρες.και παντα προκυπτει ενα προβλημα,δεν ειναι η 1η φορα.Δεν ειναι δυνατον να φταινε μονο παντα οι αλλοι,και ποτέ ο Ολυμπιακός.
θα επηρεαστουμε παρα πολυ αμα φυγει ο Μιραλας.Θα το δειτε.Δεν λεω να του ανοιξουμε και τα ποδια για να μεινει και να τον εχουμε.Αλλα εναν παικτη που τον θες πρεπει να κανεις τα παντα για να τον κρατησεις.Δεν μ αρεσει και η εικονα που βγαζουμε και εμεις οτι αυτα δινουμε και αμα θελει και ετσι.Σε αυτους που αξιζουν ας κανουμε και εμεις λιγο πισω.Δεν θελει 10 εκ ευρω ρητρα ο παικτης? Οκ. βρειτε τα στα 7.
Δεν θελει 1.5 εκ ευρω ο παικτης τον χρονο αλλα 2 εκ ευρω? βρειτε τα στα 1,7 εκ.Καπου φταιμε και εμεις σιγουρα.Εγω ειδα φετος τον Μιραλας παντα να παιζει με διαθεση και να τα δινει ολα.Αυτο δηλαδη που ζηταμε περα απο την αξια.Να τα δινει ολα.Σημασια εχει οτι παμε να φτιαξουμε μια καλη ομαδα.Αμα φευγουν ενας ενας οι καλοι δεν προκειται να γινουμε ποτε ομαδα.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
chainsaw (06-05-11)
Πάντα υπάρχουν καλύτεροι οπως είπα. Και ο παικτης που παίζει ΜΟΝΟ για τα μπικικίνια και το μυαλό του ειναι στη "μεγαλύτερη μεταγραφη μετα απο το εδώ ρημάδι" σιγα μην προσφερει. Παιδια και ο Φιογκο την πρωτη χρονια σκόραρε και λεγατε οτι ειναι παικταρας. Εγω τον έβλεπα και ελεγα οτι ειναι ρημάδι και τελικά ρημάδι ήταν. Κάντε λίγο κράτει και με τον Μιραλας , μην μείνει και Δεκέμβρη μήνα ψάχνουμε κορόιδο να τον ξεφορτωθούμε και δεν βρίσκουμε κιολας. Γιατι οι παίκτες που δεν έχουν το μυαλό τους στο να παίξουν μπάλα δε μου κάθονται καλά στο στομάχι... Και τρώω τα πάντα, να πεις οτι δεν τα τρώω...
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Τι ειναι αυτά που λέτε βρε????? Τι τα περάσατε τα ευρώ? στραγάλια? Είμαστε με τα καλά μας? Ρε ειναι πρόκληση αυτό που ΓΙΝΕΤΑΙ ( και μιλάω γενικά ) , εδώ ο κόσμος δεν έχει να φάει και συζητάμε αν το μαλακιστιρι ο Μπιραλαχ και ο κάθε μπιραλαχ θα 1,5 η 1,7 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ευρω τον χρόνο?
Ρε είμαστε με τα λογικά μας ? Ξέρετε πόσα ειναι 1,5 ευρω? Για να τα πάρει ποιος? Ενα καλομαθημένο τσογλανακι που το μόνο που ξερει(???) ειναι κλωτσάει ένα στρογγυλό πράγμα?
Σιγά μην κάτσω να στεναχωρηθώ που θα φύγει ...... στα παπαρια μου και αν φύγει και αν μείνει .
Ρε τι έχουμε πάθει !!!!!!!!!!!
Οσο για παικτες; Ουουουου... Ποιος ήξερε τον Σεϊντου Ντούμπια πριν τρία χρονάκια; Τον πήρε η Γιανγκ Μποις. Πρωτη του χρονια , τσίμπα 20 τεμάχια. Δεύτερη τσίμπα... 30 (!!!!!). Τρίτη; Τον άφησε ελεύθερο και το Γενάρη τον πήρε ΤΣΑ-ΜΠΑ (τσαμπατσαμπατσαμπατσαμπα τσαμπατσαμπατσαμπα τσαμπατσαμπατσαμπα λέωωωωω) η ΤΣΣΚΑ νομίζω. 22 χρονών. Ακόμα επιμένετε οτι "δεν υπάρχουν παικτες με αυτα τα λεφτα";
Ναι αλλα καμια σχεση ομως η περιπτωση Μιραλλας με Ντιογο...ο κατσαρομαλλης Βραζιλιανος ειχε ηδη δειξει απο Φλεβαρη μηνα πως δεν ειιναι ηδη για πολλα πολλα.Ειχε καψει φλατζες.Το αλλο,πως μπορεις να παρεις ισαξιο η καλυτερο ισχυει,αλλα εμπρακτα ειναι πιο δυσκολο,αποσο λεμε η νομιζουμε.Χωρια που ως τωρα δεν εχω δει καμια ενδειξη απο τη διοικηση για τετοια διαθεση..κατι ονοματα που εχουν διαρρευσει για αντι-Μιραλλας,ως τωρα,ειναι για γελια.
Και απο την αλλη εχεις ηδη εναν παικτη που εχει δεσει με την ομαδα.Αντε τωρα παλι να βρεθει νεο λαχειο,να δεσει με την ομαδα κλπ.Μπορει να συμβει φυσικα,αλλα ενεχει ρισκο.
Θετε κι άλλον; Καμίλο Ντα Σίλβα Σανβέτσο. Βραζιλιάνος. 17 συμμετοχές, 27 γκολ. Ναι στη Μάλτα, ε,και; Με 50 χιλιαρικα ερχεται. 21 χρονών.
Αυτο είπα εγώ; Εγω είπα οτι μην κρινετε απο τα γκολ που βαζει ο παικτης και απο την εμφανιση του ΜΙΑ χρονια. Εκατοντάδες τετοιους εχω δει και στο Ελληνικο πρωταθλημα και στον Ολυμπιακο. Για γελια; Για γελια ηταν και το ιδιο το ονομα του Μιραλας περσι τετοια εποχη. Ουτε η μάνα του δεν τον ήξερε.
sabar77 (06-05-11)
Το οικονομικό ΔΕΝ είναι το πρόβλημα.
Η ΡΗΤΡΑ ΕΙΝΑΙ.
Δε μπορεί να θέλουμε 10 εκ, όταν τώρα είναι 4,5
Τι σκατά πρέπει να κάνει ο παίκτης, για να πάρει μεταγραφή, αν
τελικά αποδεχθεί ένα τέτοιο ποσό? Θα πρέπει να γίνει ο νέος Μαραντόνα...
Τα 7 είναι ένα απόπλυτα ΛΟΓΙΚΟ ποσό, που πρέπει να δεχθούμε και
να τελειώσει το θέμα. Ο παίκτης θα έχει ΚΙΝΗΤΡΟ να παίξει και, αν έρθει
προσφορά σ' αυτά τα πολύ καλά λεφτά, ας δωθεί. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΘΑ ΧΑΣΕΙ.
Μια χρονια τον ειδαμε,απο αυτο τον κρινουμε.οσο για το αν ηταν για γελια,για γελια δεν ηταν.Ειχε ενα γνωστο βιογραφικο ηδη.δεν ειχε κανει σαφως τη χρονια που ειχε κανει τωρα,αλλα ειχε δειξει πολυ καλα στοιχεια.Τον ειχαμε αντιμετωπισει κιολας.Και οπως ειπα,τετοιες περιπτωσεις ειναι λαχεια.δεν σου "καθονται" καθε μερα.
δεν τον εχουμε αναγκη να μας κανει κολπα οσο πολυ και να θελω να μεινει,αντε γεια και στο καλο.
Ο Ολυμπιακος ειναι ιδεα,εμεις τον φτιαξαμε και θα τον αγαπαμε μεχρι να πεθανουμε.Λεωνιδας Ανδριανοπουλος.
Για κλαματα ηταν. Για θυμισε μου το βιογραφικο του το περιφημο του Μιραλας. Η μεγαλύτερη σελίδα του βιογραφικου του είναι ο Ολυμπιακος. Και να δουμε μετα.
Επισης μια χρονια τον ειδατε ακριβως. Και βγαζετε και τελικα συμπερασματα.Αλλο να κρινω τη χρονια του αλλο να λεω του χρονου θα μου λειψει. Αυτο δειχνει γιατι μενουμε τοσο πισω ποδοσφαιρικα.
Ηδη ανέφερα δυο παικτες με βαρύτερο βιογραφικο απο του Μιραλας στα πιο πανω ποστ.
Ε οχι και ο Γιουβετσο βαρυτερο βιογραφικο απο τον Μιραλλας...ενταξει ,ειπαμε ,μην κρεμομαστε απο τα @@ κανενος,αλλα μην ειμαστε και υπερβολικοι.
Και ξαναλεω γιατι δεν ξερετε να διαβαζετε. Δεν ειπα οτι φταιει ή όχι ο Μιραλας. Λεω οτι ο Ολυμπιακος εφ' οσον εφτασε η κατασταση εδω που εφτασε ΠΡΕΠΕΙ να τον στειλει στο διαολο αλλιως θα ειναι απλα η πουτανιτσα του Μιραλας στα ματια του κοσμου. Απλα και ομορφα. Του σκεπτομενου ανευ παρωπιδων κοσμου λεω.
somekindofgrinder (06-05-11)
Το οτι επαιζε σε Λιλλ και Σεντ Ετιεν 6 χρονια αρκει.και πολλες φορες παιζει ρολο και η αξιοποιηση του παικτη,καθως και το αν κολλαει με την ομαδα.Και στον ολυμπιακο,και σωστα αξιοποιηθηκε,και εδεσε με την ομαδα,γιαυτο ειδαμε ολα τα θετικα που διαθετει εκπεφρασμενα.
Αν δε Χάρη σου παραθέσω το βιογραφικο του Ντουμπια ο Μιραλας θα αλλαξει επαγγελμα.
Bookmarks