Το ζήτημα δεν ειναι να την πουμε ή όχι στον Μιραλας.
Δεν θελει; Δεν μπορεί; Οκ, τον μπουλοτα και ΓΡΗΓΟΡΑ. Αυτο το γρήγορα ειναι η ουσια. Αφου δεν θελει, δεν εχει θέση στην ομάδα, εστω και αν θελήσει μετα. Και ποιος μου λεει εμενα οτι δεν θα του στραβώσει η ... τιμή του πρόβειου γάλακτος τον Οκτώβρη και θα ζητάει να του φέρνουνε απο το Τιμπουκτού; Ποιος μου λέει ότι δεν θα του στραβώσει ο καιρός, η πισίνα του, το αμάξι του, το σκάφος του , τα ... ρούχα του;
Αν ο παικτης δεν ειναι 100% σίγουρος οτι ΘΕΛΕΙ να παιξει στην ομάδα τοτε είναι καλύτερα να μην ανήκει σε αυτην. Πρωτίστως για τον ίδιο τον Ολυμπιακό. Απο την άλλη αν ο Μιραλάς θέλει να παίξει στον Ολυμπιακό τότε θα βρεθεί άκρη. Γιατί ο Μαρινάκης δεν θεωρώ να είναι ηλίθιος και να θελει να διωξει τον παικτη. Φυσικα ακομα δεν εχουμε πολλές παραστάσεις απο τον Βαγγέλα. Αν ήταν ο Σωκράτης θα έλεγα οτι παιζει να ενιωσε και κανα καβούρι στην τσέπη και να θελει να τον "σπρώξει" τον παικτη.
Θα δείξει η νεκροψία. Ομως η άποψή μου παραμένει η ίδια. Παικτης που μένει με το ζόρι ή με παρακάλια ή εκβιασμούς καλύτερα να μη μείνει.
Bookmarks