Δε νομίζω ότι έχει να κάνει με το χαρακτήρα του παίχτη όσο με στρατηγική μάνατζερ.
Το θεμα δεν ειναι να αγαπησει την ομαδα (απο τον επαγγελματισμο και μετα τελειωσανε αυτα) αλλα να ΣΕΒΑΣΤΕΙ την ομαδα που τον εκανε ανθρωπο. Ασε που αρχισα να σκεφτομαι , ρε μπας και γι' αυτον τον κωλοπαιδαρισμο του τον είχε στο ψυγείο η Σ.Ετιεν (αν θυμασαι λεγανε οτι τα εχει σπασει με τον προπονητη του) και εψαχνε καπου να τον στειλει στο διαολο; Αμα ειναι ετσι γιατι να τον φορτωθουμε εμεις; Ενα θα φτιαχνει δεκα θα χαλαει.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Δε νομίζω ότι έχει να κάνει με το χαρακτήρα του παίχτη όσο με στρατηγική μάνατζερ.
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
dimace (06-05-11)
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
Τον είδατε τον Μάρκο?
Με το φανελάκι και την πλαστική σαγιονάρα...
Αυτοί ήταν ΑΝΘΡΩΠΟΙ και όχι τα μαλακισμένα εικοσάχρονα που θέλουν 700 εκ το χρόνο
για να βάλουν μερικά γκολάκια στο χειρότερο πρωτάθλημα της Ευρώπης.
Έχουμε χάσει την επαφή με την πραγματικότητα και το παιχνίδι (ακου κει ο Μιραλάς
παικταράς...) και γι αυτό ΓΑΜΗΣΑΜΕ τα πάντα γύρω μας. (ΟΑΕΔ, ΙΚΑ είναι χωρίς
φράγκο και μεις λέμε να τα τρώνε οι ψευτομάγοι της μπάλας)
Κωλοτούμπα οι φυλλάδες σήμερα.
Όπως πάντα βέβαια σε τέτοιες περιπτώσεις.
Το θέμα είναι ότι αν ο Ολυμπιακός δεν είχε παρακάμψει τον μάνατζερ του παίχτη τον χειμώνα
όταν εξαγόραζε τα δικαιώματα του παίχτη απευθείας από τους Γάλλους θα έπρεπε να περιμένει
την τωρινή του στάση τώρα και όχι να έρχεται προ εκπλήξεως.
.
Δυστυχως οι κωλοδημοσιοκαφροι με την συμπεριφορα τους ουσιαστικα θετουν τον μιραλλας εκτος ολυμπιακου.Ακομα και να βρεθει η "χρυση τομη" με τον μανατζερ ,αφου ο πυρινος τον εχει καταχωρησει σαν φραγκοφονια εχει τελειωσει η υποθεση.
Δανεικός στον Αδαμίδη τώωωωωωωωωωωρα ο Κέβιν
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Το ζήτημα δεν ειναι να την πουμε ή όχι στον Μιραλας.
Δεν θελει; Δεν μπορεί; Οκ, τον μπουλοτα και ΓΡΗΓΟΡΑ. Αυτο το γρήγορα ειναι η ουσια. Αφου δεν θελει, δεν εχει θέση στην ομάδα, εστω και αν θελήσει μετα. Και ποιος μου λεει εμενα οτι δεν θα του στραβώσει η ... τιμή του πρόβειου γάλακτος τον Οκτώβρη και θα ζητάει να του φέρνουνε απο το Τιμπουκτού; Ποιος μου λέει ότι δεν θα του στραβώσει ο καιρός, η πισίνα του, το αμάξι του, το σκάφος του , τα ... ρούχα του;
Αν ο παικτης δεν ειναι 100% σίγουρος οτι ΘΕΛΕΙ να παιξει στην ομάδα τοτε είναι καλύτερα να μην ανήκει σε αυτην. Πρωτίστως για τον ίδιο τον Ολυμπιακό. Απο την άλλη αν ο Μιραλάς θέλει να παίξει στον Ολυμπιακό τότε θα βρεθεί άκρη. Γιατί ο Μαρινάκης δεν θεωρώ να είναι ηλίθιος και να θελει να διωξει τον παικτη. Φυσικα ακομα δεν εχουμε πολλές παραστάσεις απο τον Βαγγέλα. Αν ήταν ο Σωκράτης θα έλεγα οτι παιζει να ενιωσε και κανα καβούρι στην τσέπη και να θελει να τον "σπρώξει" τον παικτη.
Θα δείξει η νεκροψία. Ομως η άποψή μου παραμένει η ίδια. Παικτης που μένει με το ζόρι ή με παρακάλια ή εκβιασμούς καλύτερα να μη μείνει.
captain-cook (06-05-11), chainsaw (06-05-11)
Πρόεδρε, ξέρεις πως είσαι η αδυναμία μου, αλλά δεν είναι 100% έτσι.
Συμφωνώ ότι η ομάδα είναι υπεράνω προσώπων, το έλεγα και εγώ όταν είχε φύγει ο ρομπάλντο.
Ακόμα και με τον Χοχοχο το έλεγα, παρά το γεγονός ότι είχα ξενερώσει με τον Μαρίν.
Ωστόσο η περίπτωση Μιραλλάς δεν είναι τόσο απλή. Δεν διαφωνώ ότι ο παίκτης είναι μια τρίχα από αρχίδι άλλων παικτών (Καρεμπέ, Τζιό, ρομπάλντο) αλλά ωστόσο δείχνει κάτι πολύ άσχημο.
Ο Ολυμπιακός δεν μετράει για μικρούς και εξελίξιμους παίκτες. Κάτι που το ξέραμε ήδη από την γιαγιά (ή τον καναρινάκια πιο πριν, ασχέτως αν δεν ήταν μικρός), απλά επιβεβαιώνεται τώρα.
Αυτό που βλέπουμε είναι παίκτες να έρχονται για να ξελασπώσουν, να ξεπετάγονται και μετά σαν μαλάκες να τους χάνουμε (με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, δικαίως ή αδίκως) από τα χέρια μας.
Και στην περίπτωση της γιαγιάς, λέμε ότι έφταιξε ο καραφλός νταβάς, στον καναρινάκια το καναρίνι και η κλειστοφοβία, εδώ ο κακός ατζέντης και ο... φραγκοφονιάς, αλλά...
Αλλά δεν μπορεί να φταίνε πάντα όλοι οι άλλοι και ποτέ εμείς.
Στην περίπτωση του βέλγου, νομίζω ότι η διοίκηση έχει αυνανιστεί μέχρι αίματος. Μετά από το σήριαλ του γενάρη, τώρα ξαφνικά πέσαμε στον λάκκο με τους φούτσες.
Πως γενέν αυτό; Αφού υποτίθεται ότι η ομάδα τα είχε στάξει στην ΣΕ και όλα ήταν τέλεια. Μήπως δεν ήταν;
ΥΓ. Για να μην φανεί ότι τα χώνω στον Μαρίν (τα χώνω εδώ που τα λέμε...) να σημειώσω ότι η μεταγραφή του βέλγου είναι από τις τελευταίες (και άρα νοοτροπίας) Χοχοχο...
Ρεαλισμός είναι η ψευδαίσθηση ότι υπάρχει πραγματικότητα.
chainsaw (06-05-11)
Προσεξε δε λεω οτι φταιει ή όχι ο Μιραλας. Αλλα λεω τι σταση πρεπει να κρατησει ο Ολυμπιακος. Τη γνώμη μου για την προηγούμενη διοίκηση και το πως εφερνε παικτες την ξέρεις. Σαφώς λοιπον εχει γινει μαλακία. Ομως το θέμα είναι πως θα τη διαχειριστούμε. Αν επιτρέψουμε στον Μιραλάς να περασει ο "εκβιασμός του" (είτε με είτε χωρίς εισαγωγικά) τότε την πουλέψαμε. Δεν θα μπορέσουμε να "αλλάξουμε σκαλί" και να περάσουμε σε ενα πιο σοβαρό επίπεδο "διαχείρισης κρίσεων" αν το θες.
Και φυσικα αντιδρώντας έτσι δεν θα αλλάξει ποτέ η άποψη των ανερχόμενων παικτων για την ομάδα , οπως λες κι εσύ.
dimace (06-05-11)
εγω στεναχωριεμαι
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Bookmarks