Σελίδα 77 από 193 ΠρώτηΠρώτη ... 27374757677374757677787980818797107117127177 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 1.521 έως 1.540 από 3856

Θέμα: Kevin Mirallas

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Kevin Mirallas

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από VALVERDES_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Συμφωνω οτι η σταση του ειναι ασχημη, ομως ανησυχω οτι θα επηρεαστουμε πολυ αγωνιστικα.Και ποιος ομως δεν κοιταει τα λεφτα του στην συγχρονη εποχη?Και που ξερουμε εμεις με ποιες ομαδες εχει μιλησει ο Μιραλας?Νομιζω ελαχιστοι παικτες αγαπησανε πραγματικα τον Ολυμπιακο για να βαλουν λιγο στην ακρη τις τσεπες τους.Ολοι κοιτανε το συμφερον τους.Αυτη ειναι η ωμη πραγματικοτητα.
    Το θεμα δεν ειναι να αγαπησει την ομαδα (απο τον επαγγελματισμο και μετα τελειωσανε αυτα) αλλα να ΣΕΒΑΣΤΕΙ την ομαδα που τον εκανε ανθρωπο. Ασε που αρχισα να σκεφτομαι , ρε μπας και γι' αυτον τον κωλοπαιδαρισμο του τον είχε στο ψυγείο η Σ.Ετιεν (αν θυμασαι λεγανε οτι τα εχει σπασει με τον προπονητη του) και εψαχνε καπου να τον στειλει στο διαολο; Αμα ειναι ετσι γιατι να τον φορτωθουμε εμεις; Ενα θα φτιαχνει δεκα θα χαλαει.
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

Thanks
    82
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 133 φορές σε 117 μηνύματα
    Ignore User

Δε νομίζω ότι έχει να κάνει με το χαρακτήρα του παίχτη όσο με στρατηγική μάνατζερ.

Το avatar του χρήστη masinGun

Περιοχή
    μεταξυ Αιγάλεω-Ταϊπεϊ
    Thanks
    1.596
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.900 φορές σε 3.701 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sadi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το θεμα δεν ειναι να αγαπησει την ομαδα (απο τον επαγγελματισμο και μετα τελειωσανε αυτα) αλλα να ΣΕΒΑΣΤΕΙ την ομαδα που τον εκανε ανθρωπο. Ασε που αρχισα να σκεφτομαι , ρε μπας και γι' αυτον τον κωλοπαιδαρισμο του τον είχε στο ψυγείο η Σ.Ετιεν (αν θυμασαι λεγανε οτι τα εχει σπασει με τον προπονητη του) και εψαχνε καπου να τον στειλει στο διαολο; Αμα ειναι ετσι γιατι να τον φορτωθουμε εμεις; Ενα θα φτιαχνει δεκα θα χαλαει.

χμμμμμμμ...........
    τώρα που το λες !
    αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
    υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 19.013 φορές σε 10.936 μηνύματα
    Ignore User

Διακρινοντας την απελπισια που σε επιασε στην φυγη του Μιραλας θυμάμαι τη φυγη του Ριβαλντο. Τη φυγή του Καρεμπε. Τοτε ολοι συμφωνουσαν οτι ο Ολυμπιακος ειχε τελειωσει. Μην πω δε για τη φυγή του Λέτο που έκλαιγε το μισο γήπεδο οτι "διαλυθήκαμε, παει τελείωσε, αχ βαχ". Και φυσικά ποτέ δε βγήκαμε απο την κρίση με την φυγή του Ζιοβάνι. Ολοι αυτοι που σου αναφέρω (πλην του Κωλετου που ηταν ακριβως ενας Μιραλας) θελανε εικοσι Μιραλας στην καθησιά τους. Καποιοι δε ΕΙΧΑΝ ΠΑΙΞΕΙ στις καλύτερες ομαδες δεν "περιμεναν να παιξουν" οπως "θα" κανει ο Βελγος.

Επειδή όμως η δική μου άποψη ειναι εντελως αντίθετη , δηλαδή οτι ο Μιραλας εκανε κακο στον Ολυμπιακο,οντας παικτακι της σειράς, και διαφέρουν τοσο πολύ οι αποψεις μας , οποιους και να σου πω κατι θα βρεις να τους βγαλεις χειροτερους ετσι δεν ειναι;

Δωρο άδωρο λοιπον να σου πω ονοματα.... Θα τα λεμε και του χρονου, καλα να ειμαστε πρώτα, και θα δουμε ποιος εχασε και ποιος κέρδισε απο την κάθε ιστορια.

Είπαμε... Μπάλλα ΞΕΡΕΙΣ!

* Τόσες λέξεις για ένα ΑΧΑΡΙΣΤΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ είναι κατάχρηση ΧΩΡΟΥ.

Περιοχή
    μεταξυ Αιγάλεω-Ταϊπεϊ
    Thanks
    1.596
    Ignore User

αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από dimace Εμφάνιση μηνυμάτων

Είπαμε... Μπάλλα ΞΕΡΕΙΣ!

* Τόσες λέξεις για ένα ΑΧΑΡΙΣΤΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ είναι κατάχρηση ΧΩΡΟΥ.
    Μου αρεσει να συζηταω Δημήτρη, ασχετα αν διαφωνώ με τον άλλον. Περναω καλα να συζηταω με τα παιδια εδώ μέσα, ασχετα αν καποιες φορές μπορεί και να ξεφεύγω και να τους τη δίνω στα νεύρα.
    Με τον Βαλβίδας7 σπάνια συμφωνούμε αλλά δεν έχει σημασία. Η κουβέντα είναι το θέμα.

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από masinGun Εμφάνιση μηνυμάτων

8. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

dimace (06-05-11)

Περιοχή
    μεταξυ Αιγάλεω-Ταϊπεϊ
    Thanks
    1.596
    Ignore User

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από masinGun Εμφάνιση μηνυμάτων

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 19.013 φορές σε 10.936 μηνύματα
    Ignore User

Τον είδατε τον Μάρκο?
    Με το φανελάκι και την πλαστική σαγιονάρα...
    Αυτοί ήταν ΑΝΘΡΩΠΟΙ και όχι τα μαλακισμένα εικοσάχρονα που θέλουν 700 εκ το χρόνο
    για να βάλουν μερικά γκολάκια στο χειρότερο πρωτάθλημα της Ευρώπης.
    Έχουμε χάσει την επαφή με την πραγματικότητα και το παιχνίδι (ακου κει ο Μιραλάς
    παικταράς...) και γι αυτό ΓΑΜΗΣΑΜΕ τα πάντα γύρω μας. (ΟΑΕΔ, ΙΚΑ είναι χωρίς
    φράγκο και μεις λέμε να τα τρώνε οι ψευτομάγοι της μπάλας)

Περιοχή
    μεταξυ Αιγάλεω-Ταϊπεϊ
    Thanks
    1.596
    Ignore User

Περιοχή
    μεταξυ Αιγάλεω-Ταϊπεϊ
    Thanks
    1.596
    Ignore User

Τον είδατε τον Μάρκο?
    Με το φανελάκι και την πλαστική σαγιονάρα...
    Αυτοί ήταν ΑΝΘΡΩΠΟΙ και όχι τα μαλακισμένα εικοσάχρονα που θέλουν 700 εκ το χρόνο
    για να βάλουν μερικά γκολάκια στο χειρότερο πρωτάθλημα της Ευρώπης.
    Έχουμε χάσει την επαφή με την πραγματικότητα και το παιχνίδι (ακου κει ο Μιραλάς
    παικταράς...) και γι αυτό ΓΑΜΗΣΑΜΕ τα πάντα γύρω μας. (ΟΑΕΔ, ΙΚΑ είναι χωρίς
    φράγκο και μεις λέμε να τα τρώνε οι ψευτομάγοι της μπάλας)

"τι πάθος ατελείωτο που είναι το δικό μου ,
    όλοι να θέλουν την ζωή και εγώ τον θάνατό μου
    "

γιατί η αρτηριοσκλήρωση δεν τον άφηνε να παίξει το μπουζούκι του !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sorry για το of topic

The Legend Το avatar του χρήστη steliosb

Περιοχή
    Earth Planet
    Thanks
    4.614
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.299 φορές σε 4.168 μηνύματα
    Ignore User

Κωλοτούμπα οι φυλλάδες σήμερα.
    Όπως πάντα βέβαια σε τέτοιες περιπτώσεις.
    Το θέμα είναι ότι αν ο Ολυμπιακός δεν είχε παρακάμψει τον μάνατζερ του παίχτη τον χειμώνα
    όταν εξαγόραζε τα δικαιώματα του παίχτη απευθείας από τους Γάλλους θα έπρεπε να περιμένει
    την τωρινή του στάση τώρα και όχι να έρχεται προ εκπλήξεως.
    .

Το avatar του χρήστη chainsaw

Περιοχή
    Κρητη/Γερμανια
    Thanks
    29.881
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.722 φορές σε 7.206 μηνύματα
    Ignore User

Δυστυχως οι κωλοδημοσιοκαφροι με την συμπεριφορα τους ουσιαστικα θετουν τον μιραλλας εκτος ολυμπιακου.Ακομα και να βρεθει η "χρυση τομη" με τον μανατζερ ,αφου ο πυρινος τον εχει καταχωρησει σαν φραγκοφονια εχει τελειωσει η υποθεση.

Το avatar του χρήστη nbqgr

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑ
    Thanks
    3.956
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.238 φορές σε 6.408 μηνύματα
    Ignore User

Δανεικός στον Αδαμίδη τώωωωωωωωωωωρα ο Κέβιν
    Cogito ergo sum

A member of the 6G club

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Το ζήτημα δεν ειναι να την πουμε ή όχι στον Μιραλας.
    Δεν θελει; Δεν μπορεί; Οκ, τον μπουλοτα και ΓΡΗΓΟΡΑ. Αυτο το γρήγορα ειναι η ουσια. Αφου δεν θελει, δεν εχει θέση στην ομάδα, εστω και αν θελήσει μετα. Και ποιος μου λεει εμενα οτι δεν θα του στραβώσει η ... τιμή του πρόβειου γάλακτος τον Οκτώβρη και θα ζητάει να του φέρνουνε απο το Τιμπουκτού; Ποιος μου λέει ότι δεν θα του στραβώσει ο καιρός, η πισίνα του, το αμάξι του, το σκάφος του , τα ... ρούχα του;

Αν ο παικτης δεν ειναι 100% σίγουρος οτι ΘΕΛΕΙ να παιξει στην ομάδα τοτε είναι καλύτερα να μην ανήκει σε αυτην. Πρωτίστως για τον ίδιο τον Ολυμπιακό. Απο την άλλη αν ο Μιραλάς θέλει να παίξει στον Ολυμπιακό τότε θα βρεθεί άκρη. Γιατί ο Μαρινάκης δεν θεωρώ να είναι ηλίθιος και να θελει να διωξει τον παικτη. Φυσικα ακομα δεν εχουμε πολλές παραστάσεις απο τον Βαγγέλα. Αν ήταν ο Σωκράτης θα έλεγα οτι παιζει να ενιωσε και κανα καβούρι στην τσέπη και να θελει να τον "σπρώξει" τον παικτη.

Θα δείξει η νεκροψία. Ομως η άποψή μου παραμένει η ίδια. Παικτης που μένει με το ζόρι ή με παρακάλια ή εκβιασμούς καλύτερα να μη μείνει.

18. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον sadi για αυτό το μήνυμα:

captain-cook (06-05-11), chainsaw (06-05-11)

Solus Deus me judicet Το avatar του χρήστη aljawn

Περιοχή
    ΑΤΗ, GR
    Thanks
    2.017
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.565 φορές σε 1.387 μηνύματα
    Ignore User

Διακρινοντας την απελπισια που σε επιασε στην φυγη του Μιραλας θυμάμαι τη φυγη του Ριβαλντο. Τη φυγή του Καρεμπε. Τοτε ολοι συμφωνουσαν οτι ο Ολυμπιακος ειχε τελειωσει. Μην πω δε για τη φυγή του Λέτο που έκλαιγε το μισο γήπεδο οτι "διαλυθήκαμε, παει τελείωσε, αχ βαχ". Και φυσικά ποτέ δε βγήκαμε απο την κρίση με την φυγή του Ζιοβάνι. Ολοι αυτοι που σου αναφέρω (πλην του Κωλετου που ηταν ακριβως ενας Μιραλας) θελανε εικοσι Μιραλας στην καθησιά τους. Καποιοι δε ΕΙΧΑΝ ΠΑΙΞΕΙ στις καλύτερες ομαδες δεν "περιμεναν να παιξουν" οπως "θα" κανει ο Βελγος.

Επειδή όμως η δική μου άποψη ειναι εντελως αντίθετη , δηλαδή οτι ο Μιραλας εκανε κακο στον Ολυμπιακο,οντας παικτακι της σειράς, και διαφέρουν τοσο πολύ οι αποψεις μας , οποιους και να σου πω κατι θα βρεις να τους βγαλεις χειροτερους ετσι δεν ειναι;

Δωρο άδωρο λοιπον να σου πω ονοματα.... Θα τα λεμε και του χρονου, καλα να ειμαστε πρώτα, και θα δουμε ποιος εχασε και ποιος κέρδισε απο την κάθε ιστορια.
    Πρόεδρε, ξέρεις πως είσαι η αδυναμία μου, αλλά δεν είναι 100% έτσι.

Συμφωνώ ότι η ομάδα είναι υπεράνω προσώπων, το έλεγα και εγώ όταν είχε φύγει ο ρομπάλντο.
    Ακόμα και με τον Χοχοχο το έλεγα, παρά το γεγονός ότι είχα ξενερώσει με τον Μαρίν.

Ωστόσο η περίπτωση Μιραλλάς δεν είναι τόσο απλή. Δεν διαφωνώ ότι ο παίκτης είναι μια τρίχα από αρχίδι άλλων παικτών (Καρεμπέ, Τζιό, ρομπάλντο) αλλά ωστόσο δείχνει κάτι πολύ άσχημο.
    Ο Ολυμπιακός δεν μετράει για μικρούς και εξελίξιμους παίκτες. Κάτι που το ξέραμε ήδη από την γιαγιά (ή τον καναρινάκια πιο πριν, ασχέτως αν δεν ήταν μικρός), απλά επιβεβαιώνεται τώρα.

Αυτό που βλέπουμε είναι παίκτες να έρχονται για να ξελασπώσουν, να ξεπετάγονται και μετά σαν μαλάκες να τους χάνουμε (με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, δικαίως ή αδίκως) από τα χέρια μας.
    Και στην περίπτωση της γιαγιάς, λέμε ότι έφταιξε ο καραφλός νταβάς, στον καναρινάκια το καναρίνι και η κλειστοφοβία, εδώ ο κακός ατζέντης και ο... φραγκοφονιάς, αλλά...
    Αλλά δεν μπορεί να φταίνε πάντα όλοι οι άλλοι και ποτέ εμείς.

Στην περίπτωση του βέλγου, νομίζω ότι η διοίκηση έχει αυνανιστεί μέχρι αίματος. Μετά από το σήριαλ του γενάρη, τώρα ξαφνικά πέσαμε στον λάκκο με τους φούτσες.
    Πως γενέν αυτό; Αφού υποτίθεται ότι η ομάδα τα είχε στάξει στην ΣΕ και όλα ήταν τέλεια. Μήπως δεν ήταν;

ΥΓ. Για να μην φανεί ότι τα χώνω στον Μαρίν (τα χώνω εδώ που τα λέμε...) να σημειώσω ότι η μεταγραφή του βέλγου είναι από τις τελευταίες (και άρα νοοτροπίας) Χοχοχο...
    Ρεαλισμός είναι η ψευδαίσθηση ότι υπάρχει πραγματικότητα.

20. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

chainsaw (06-05-11)

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Προσεξε δε λεω οτι φταιει ή όχι ο Μιραλας. Αλλα λεω τι σταση πρεπει να κρατησει ο Ολυμπιακος. Τη γνώμη μου για την προηγούμενη διοίκηση και το πως εφερνε παικτες την ξέρεις. Σαφώς λοιπον εχει γινει μαλακία. Ομως το θέμα είναι πως θα τη διαχειριστούμε. Αν επιτρέψουμε στον Μιραλάς να περασει ο "εκβιασμός του" (είτε με είτε χωρίς εισαγωγικά) τότε την πουλέψαμε. Δεν θα μπορέσουμε να "αλλάξουμε σκαλί" και να περάσουμε σε ενα πιο σοβαρό επίπεδο "διαχείρισης κρίσεων" αν το θες.
    Και φυσικα αντιδρώντας έτσι δεν θα αλλάξει ποτέ η άποψη των ανερχόμενων παικτων για την ομάδα , οπως λες κι εσύ.

Το avatar του χρήστη SOLID

Περιοχή
    Stretford End
    Thanks
    3.793
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.345 φορές σε 3.423 μηνύματα
    Ignore User

Ως άνθρωπος που ασχολείται λίγο με τη μπάλα (έγραψα το Γενάρη πως η μεταγραφή
    είχε πρόβλημα, το ποστ μπορεί να αναζητηθεί) πρέπει να πως πω το λάθος είναι 100%
    του Ολυμπιακού.
    Καλύψαμε τη ρήτρα του παίκτη και η ομάδα του ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ να μας δώσει το δικαίωμα (τέτοιο δίνεται
    και ΤΙΠΟΤΑ περισσότερο) να συζητήσουμε μαζί του. Νομίζω πως και ένας ηλίθιος καταλαβαίνει
    πως ΑΝ ο παίκτης ΔΕ ΘΕΛΕΙ να μεταγραφεί τίποτα δε θα γίνει (άρα η ρήτρα είναι το Α βήμα)
    Τώρα δημιουργείται το πρόβλημα. (μόνο εμείς το είπαμε εξ αρχής)
    Αντί να διαπραγματευτούμε ΝΕΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ, εξακολουθούμε στο παλιό του παίκτη. ΕΓΚΛΗΜΑ!
    Δηλαδή, παίρνουμε ΠΑΚΕΤΟ, αποδοχές, διάρκεια, ρήτρα αποδεσμευσης!!! (τα έβλεπα και γέλαγα
    και δεν ήμουν μόνος)
    Ο παίκτης, στο μεταξύ, παεί απ' το καλό στο καλύτερο και ο κίνδυνος να στον αρπάρξουν είναι
    ορατός. Τρέχεις λοιπόν τώρα (λες και το Γενάρη ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΔΕΙ ΠΩΣ ΑΞΙΖΕ) να τον σιγουρέψεις.
    Όμως, τα έχεις σπάσει με τον μάνατζερ!!... Και τρέχα γύρευε...
    Η μεταγραφική περίοδος αρχίζει τον Ιούλη... Ο παίκτης ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ (έστω κι
    αν τώρα το βρίσκουμε ανεπαρκές) Πώς εκβιάζει?
    Λέει στο μάνατζερ του (αυτός το κάνει, για να ξέρετε) ψάξε να βρεις ομάδα (έχει το δικαίωμα)
    που να μου σπάσει τη ρήτρα, γιατί δε θέλω να κάτσω. (άλλοι το παίζουν τραυματίες, άλλοι είναι
    χώμα στο γήπεδο κλπ...) ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΚΡΥΑ πριν ακόμα ΕΠΙΣΗΜΑ ολοκληρωθεί η μετακίνησή του.
    Τι μπορεί να γίνει τώρα? ΤΙΠΟΤΑ!
    Ή θα τα βρούμε με τη συμμορία ή έχεις έναν παίκτη ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟ! (καμιά ομάδα ΔΕΝ ενδιαφέρεται
    και σας ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩ) 4,5 συν άλλα τόσα για συμβόλαιο και τον αλήτη τον μάνατζερ ΔΕΝ υπάρχει
    περίπτωση να δοθούν ΠΟΤΕ!
    Προτείνω: Να πάρει αυτά που θέλει (αφού τα κάναμε σκατά) γιατί τον παίκτη θα τον χάσουνε
    αγωνιστικά και όχι από μεταγραφή.
    Mετα απο 2 χρονια στο φορουμ πραγματικα δεν βρισκω ατομο να συμφωνω τοσο πολυ μαζι του ωραιος Δημητρη περιεκτικοτατο το ποστ σου

23. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

dimace (06-05-11)

deleted Το avatar του χρήστη Faithful

Περιοχή
    athens
    Thanks
    21.168
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 12.688 φορές σε 8.171 μηνύματα
    Ignore User

εγω στεναχωριεμαι
    Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...

Σελίδα 77 από 193 ΠρώτηΠρώτη ... 27374757677374757677787980818797107117127177 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές