μα στην μπορντο????να ηταν καμια αρσεναλ στην μεση να πω οκ
PUNK ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ
RONALDO LUIS NAZARIO DE LIMA FOR EVER
αν μου σκάσει ο Βαγγέλης τα λεφτά που παίρνει ο Ντάρκο ή ο Νινιάδης ή ο Μαθία ή ο ....
του στέλνω εγώ μια πλήρη λίστα με 15+ παίκτες που πληρούν αυτές τις προδιαγραφές !
δεν τελειώνουν οι παίκτες σε έναν "Μιραλάς"
υ.γ. δεν είναι δική μας δουλειά να κάνουμε την δουλειά αυτών που πληρώνονται αδρά
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Ο Τουρε φιλε μετα απο μας πηγε στη Μονακο και δοκιμαστηκε επιτυχως σε ενα καλυτερο πρωταθλημα απ το δικο μας και μετα πηγε Βαρκελωνη.
Ας παιξει μπαλα κι ο Μιραλας σε ενα πρωταθλημα της προκοπης,να διακριθει για να με πεισει οτι ειναι τοσο μεγαλος παικτης οσο λες.
Για την ωρα ειναι ενας πακτης καλος για την Ελλαδα.Τιποτα παραπανω.
Στην Γαλλια σου επαναλαμβανω βολοδερνε,το απολυτο 0 ηταν ο κυριος...
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
αφου εχει συμβολαιο ο κεβιν τι σκατα θελει?να παρουμε κανα ντρογκμπα κ να του κρεμασουμε το συμβολαιο να γουσταρει??αυτο πρπει να γινει
PUNK ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ
RONALDO LUIS NAZARIO DE LIMA FOR EVER
Διακρινοντας την απελπισια που σε επιασε στην φυγη του Μιραλας θυμάμαι τη φυγη του Ριβαλντο. Τη φυγή του Καρεμπε. Τοτε ολοι συμφωνουσαν οτι ο Ολυμπιακος ειχε τελειωσει. Μην πω δε για τη φυγή του Λέτο που έκλαιγε το μισο γήπεδο οτι "διαλυθήκαμε, παει τελείωσε, αχ βαχ". Και φυσικά ποτέ δε βγήκαμε απο την κρίση με την φυγή του Ζιοβάνι. Ολοι αυτοι που σου αναφέρω (πλην του Κωλετου που ηταν ακριβως ενας Μιραλας) θελανε εικοσι Μιραλας στην καθησιά τους. Καποιοι δε ΕΙΧΑΝ ΠΑΙΞΕΙ στις καλύτερες ομαδες δεν "περιμεναν να παιξουν" οπως "θα" κανει ο Βελγος.
Επειδή όμως η δική μου άποψη ειναι εντελως αντίθετη , δηλαδή οτι ο Μιραλας εκανε κακο στον Ολυμπιακο,οντας παικτακι της σειράς, και διαφέρουν τοσο πολύ οι αποψεις μας , οποιους και να σου πω κατι θα βρεις να τους βγαλεις χειροτερους ετσι δεν ειναι;
Δωρο άδωρο λοιπον να σου πω ονοματα.... Θα τα λεμε και του χρονου, καλα να ειμαστε πρώτα, και θα δουμε ποιος εχασε και ποιος κέρδισε απο την κάθε ιστορια.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Ασε που στην τελικη μπορει να μεινει ο Μιραλας και τσαμπα θα συζηταγαμε. Τοτε θα αρχισει η κουβεντα αν καλως εμεινε ή όχι και τι θα προσφερει. Θα δουμε, για την ώρα εικασιες κανουμε και τις προσδοκίες του ο καθένας εκφραζει.
Για μενα θα ηταν ευχης εργον οχι να εφευγε αλλα να τον έφευγε ο Βαγγέλας και μετα πανω στην τσαντίλα του (οπως εχει δείξει και σε αλλες περιπτώσεις) να φερει κανα χοντρο παικτουρινιο και να αναστενάξουν τα λαγκάδια.
iakov7 (06-05-11)
Σάκη επιβάλλεται για τον καλό όλων μας , για το κύρος του Ολυμπιακού και το ανάστημα του Βαγγέλα
να πάρει πόδι άμεσα ο Βέλγος !!!
ακόμα κι αν ο αντικαταστάτης του είναι ο Αμπτούν
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
Για την ακρίβεια ούτε να πάρει πούλο, όπως προέγραψα, ούτε να μείνει, απλώς να αποδεχθεί τους όρους του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
sadi σημασια δεν εχει να δικαιωθει καποιος απο τους δυο μας.Σημασια εχει να ειναι καλος ο Ολυμπιακος του χρονου.Ο καθενας εχει και τις αδυναμιες του στο ποδοσφαιρο.Εμενα μ αρεσουν πολυ παικτες στυλ Μιραλας.Σε αλλους αρεσουν παικτες στυλ ξερω εγω Παντελιτς που το καρφωνουν για πλακα μεσα στην μεγαλη περιοχη.Στο συγχρονο ομως ποδοσφαιρο αυτοι οι παικτες ειναι αχρηστοι.Παικτες που δεν ντριμπλαρουν, δεν μπουκαρουν, δεν ειναι γρηγοροι δεν κανουν γιατι δημιουργουν προβληματα στην αναπτυξη της ομαδας.Η Μπαρτσελονα εχει κανενα παικτη βαρυ σεντερ φορ μπροστα?Εχει κανεναν που δεν ξερει μπαλα?Εχει κανεναν αργο?Ποτε δε θα το κανει να βαλει μεσα τετοιο παικτη.
Τελος παντων για να μην φαινομαι και απολυτος και οτι καλα απελπιζομαι με την φυγη Μιραλας, ευχομαι πραγματικα να ερθει καλυτερος αν υπαρχει η δυνατοτητα.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Το ζητούμενο -συζητούμενο με την υπόθεση Μιραλάς δεν είναι γύρω από τα αγωνιστικά του προσόντα αλλά σε σχέση με την στάση του απέναντι στην ομάδα.
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Ο Φέργκιουσον καποτε ειχε αναγκη εναν Ολλανδο στοπερ εαν ενθυμείστε. Και το ονομα του το ενθυμείστε φυσικα. Οταν του κουνησε κωλαρακι ομως ο Τσίχλας τον έστειλε ακλαυτο. Εκει ξεχωρίζουν οι ομάδες απο τις "ομαδες".
iakov7 (06-05-11)
Ναι δε λέω έχει και γρήγορους ακραίους(αλλά και σέντερ φορ),αλλά κυρίως έχει παίχτες που να τη δίνουν με τη μία.Αυτοί είναι οι πιο πολύτιμοι στο παιχνίδι της όπως και στο δικό μας,μιας και έκανες αυτόν τον παραλληλισμό.Οι γρήγοροι ακραίοι βρίσκονται πιο εύκολα,εννοώ στην ποδοσφαιρική αγορά.
Συμφωνω οτι η σταση του ειναι ασχημη, ομως ανησυχω οτι θα επηρεαστουμε πολυ αγωνιστικα.Και ποιος ομως δεν κοιταει τα λεφτα του στην συγχρονη εποχη?Και που ξερουμε εμεις με ποιες ομαδες εχει μιλησει ο Μιραλας?Νομιζω ελαχιστοι παικτες αγαπησανε πραγματικα τον Ολυμπιακο για να βαλουν λιγο στην ακρη τις τσεπες τους.Ολοι κοιτανε το συμφερον τους.Αυτη ειναι η ωμη πραγματικοτητα.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Bookmarks