Κι επειδή "Παρακαλετό μουνί ξυνό γαμήσι".
Κύριε Μιραλάς "Our way or the highway"
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Κι επειδή "Παρακαλετό μουνί ξυνό γαμήσι".
Κύριε Μιραλάς "Our way or the highway"
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
προφανώς και κάνουμε κουβέντα που μέσα από τις διαφορετικές απόψεις θα δούμε και μια άλλη οπτική.
ελάχιστοι θα είχαν την ίδια συμπεριφορά με την αλαζονεία και την έπαρση που συμπεριφέρονται όλοι τους. όταν οι οπαδοί μόνοι τους μπαίνουν στην λογική των "ιθαγενών" τότε είναι απόλυτα λογικό να μας προσφέρουν τα "καθρεφτάκια τους"
ο Σερ Αλεξ όμως έχει μάθει , σαν όλα τα καλά αφεντικά , να τα γαμάει όλα τους όσο είναι μικρά για να τα κρατάει υπό την σκέπη του . έτσι λίγα είναι αυτά που παρεκκλίνουν των ορίων του . και όταν συμβαίνει αυτό , ξέρει να τους ξηγιέται αλμυρό φιστίκι
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Ακομα και τα οργανωμενα δεν μπορω να τα κατηγορησω. Αν απλα δειξεις σαν κοσμος οτι κυριε παιχτη εγω σε αποθεωνω, αλλα αν κανεις τσαλιμια εγω ειμαι παντα με το μερος της διοικησης, δε θα κουνηθει κανενας. Αν τον μιραλας τον διαολοστειλει ο προεδρος και εμεις στηριξουμε τον προεδρο, οποιος παει να ξανακουνηθει θα του λενε προσεχε τα ιδια εκανε και ο μιραλας και τον διαολοστειλανε κοσμος και διοικηση. Το μονο προβλημα μπορω εγω να το εντοπισω αν παρουμε το μερος του (καθε) παιχτη. Τοτε ναι, θα εχουν πατημα κατι τετοια βεντετακια του κωλου...
Ο Αβράμης κι ο Τόρος δέχτηκαν πλαφόν 10 μύρια για να δείξουν ότι θέλουν να μείνουν στην ομάδα ο "Μαμιάς" που τα 'χει εύκολα δεν τα δέχεται.
Στείλτον πρόεδρα
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
panahs7 (06-05-11)
Ρε παιδια εμας μας νοιαζει ο Ολυμπιακος να ειναι δυνατος.Εχω σοβαρες αμφιβολιες οτι θα βρουμε παικτη ανταξιο του Μιραλας.Παικτη γρηγορο,συγχρονο, με ντριμπλα,με τεχνικη,με επελαση, με αισθηση του γκολ,23 μολις ετων δεν βρισκεις με την καμμια.Θα επηρεαστει αρνητικα η ομαδα μας απο ενδεχομενη φυγη Μιραλας.Συμφωνω οτι ειναι εκνευριστικο ο αλλος να ειναι φραγκοkiller, αλλα απο την αλλη ειναι ακομα πιο εκνευριστικο να βλεπω του χρονου τον θρυλο να παιζει μετρια.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
scorpio7 (07-05-11)
Ενταξει και σε αλλες χωρες τα ιδια γινονται με τα συνθηματα για τους παιχτες. Οταν ημουν φοιτητης στο Μαντσεστερ και πηγαινα Ολτ Τραφορτ φωναζαν συνθηματα για τον Ροι Κιν, τον Σολκσγιερ κλπ Θα συμφωνησω με αυτο που ειπε καποιος φιλος πιο πανω οτι στην ουσια ειναι θεμα χαρακτηρα του καθε παιχτη. Τωρα το οτι ενας παιχτης μπορει να την δει Μαραντονα οταν τον αποθεωνουν τακτικα οι οπαδοι και να παρουν τα μυαλα του αερα ειναι γεγονος. Απο την αλλη φυσικα οι οπαδοι μας φωναζουν τα ονοματα σχεδον ολων των παιχτων αρα αυτο το ενδεχομενο ειναι απομακρυσμενο. Απλα σαν οπαδοι πρεπει να βαζουμε πανω απο ολα τον Ολυμπιακο μας και κανεναν αλλον και τα περισσοτερα συνθηματα πρεπει να αφορουν τον δαφνοστεφανωμενο. Τωρα αν φωναξουν και για καποιον παιχτη δεν χαθηκε ο κοσμος, φτανει ομως μεσα μας να αντιλαμβανομαστε οτι ειμαστε Ολυμπιακοι και οχι οπαδοι του καθε επαγγελματια που παιζει για τα εκατομμυρια.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Κοιτα αν μεινει για τα φραγκα ξεχασε τον Μιραλας που ήξερες. 100% αυτο. Ενα μηδενικό θα ειναι.
Και με 2 εκ. που ζητάει εσύ δεν πιστεύεις οτι βρισκουμε παικτη να τον αντικαταστήσει; Εγω πιστεύω οτι παιρνουμε 2 καλύτερούς του.
Αν ο Ολυμπιακος θελει να γινει πραγματικα μεγαλη ομαδα, και οχι απλα να χαϊδεύει αυτάκια οπαδων χωρις μυαλό, θα πρεπει κατ' αρχήν να μην μπορει να πεσει θύμα εκβιασμού ΚΑΝΕΝΟΣ. Ποσο μάλλον ενος παικτη που ως περσι δεν τον ήξερε κανεις.
captain-cook (06-05-11), masinGun (06-05-11), panahs7 (06-05-11), sabar77 (06-05-11)
Όποιος δεν θέλει να μείνει ΠΟΥΛΟ
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
masinGun (06-05-11)
sadi (06-05-11)
Red Sting (06-05-11)
Κοιτα, ολοι αναγνωριζουμε την αξια του παιχτη και θελουμε να μεινει. Αλλα τι σημαινει αυτο, οτι αν σηκωστει καποιος παιχτης πχ Τοροσιδης αυριο το πρωι και θελει 5 εκ. τον χρονο πρεπει να του τα δωσουμε; Δηλαδη ο Ολυμπιακος πρεπει να ικανοποιει την καθε παραλογη επιθυμια του οποιου παιχτη για να μην τον χασει; Εδω θα διναμε περιπου 2 εκ. περισσοτερα σε 4 χρονια στον Μιραλας απλα για να αυξηθει η ρητρα του και αυτος βγηκε και παραπονουμενος! Ε οχι κυριε, αφου δεν σεβεσαι με την σταση του τον συλλογο τοτε να παρεις τα πραγματακια σου, να καλυψεις την ρητρα και δρομο.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Εχετε πολυ αδικο για τον Μιραλας.Ειναι παικτης που μπορει να παιξει ακομα και στην Μπαρτσελονα.Τωρα για αυτο που ειπε ο φιλος οτι "οποιος δε θελει τοτε πουλο" θα συμφωνησω.Αλλα απο την αλλη εχω πολλες επιφυλαξεις για τον Ολυμπιακο του χρονου χωρις τον Μιραλας.Θα ειναι αισθητα χειροτερος.Δεν βρισκεις Μιραλας με τιποτα.Ξεχαστε το.Κανενα Παντελιτς θα παρουμε.Ο Τζιμπουρ ειναι πολυ καλος αλλα ο Μιραλας ειναι παικτης τρομερος.Τωρα αμα δε θελει να μεινει ας φυγει.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Bookmarks