Σελίδα 72 από 193 ΠρώτηΠρώτη ... 22324252626869707172737475768292102112122172 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 1.421 έως 1.440 από 3856

Θέμα: Kevin Mirallas

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Kevin Mirallas

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από papdoux Εμφάνιση μηνυμάτων
    ήδη κλαίω με μαύρο δάκρυ και επειδή πείνασα από το τόσο δάκρυ, πάω να χτυπήσω μία μερίδα πατάτες τηγανητές
    Πιασε και μια για μενα με εξτρα 4-5 μπιφτεκάκια, μουστάρδα καυτερή και τρεις κοκακόλες.
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

Thanks
    1.750
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 576 φορές σε 292 μηνύματα
    Ignore User

Διαφωνω καθετα με τις κατηγοριες εναντιον του κοσμου που φωναξε το ονομα του εκαστοτε κακου επαγγελματια... Δλδ ο φραγκοριμπο, ο γκαλετι και τωρα ο μιραλας γιαυτο κανουν μαλακιες? Επειδη φωναζε ο κοσμος το ονομα τους? Και ο τζολε ας πουμε γιατι δεν εκανε τα ιδια? Ο καρεμπε? Ο μεγιστος Ζιοβανι? Ο μπαγεβιτς την πρωτη φορα που τον σουταρε, που τον ειχαμε σαν θεο? Αυτοι γιατι ηταν σωστοι επαγγελματιες? Ακομα και φετος φωναζαμε το ονομα του παντελιτς, αλλα δε μανουριασε ποτε που γυαλισε τον παγκο. Ο μητρογλας γιατι φερεται μαλακισμενα ή ο χουτος παλιοτερα? Σαυτους φωναζαμε το ονομα τους?
    Αυτη η συμπεριφορα ειναι καθαρα στο χαρακτηρα του καθε ανθρωπου και κατα ποσο σωστος επαγγελματιας ειναι και δεν εχει σχεση με τον κοσμο.

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από pf7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Διαφωνω καθετα με τις κατηγοριες εναντιον του κοσμου που φωναξε το ονομα του εκαστοτε κακου επαγγελματια... Δλδ ο φραγκοριμπο, ο γκαλετι και τωρα ο μιραλας γιαυτο κανουν μαλακιες? Επειδη φωναζε ο κοσμος το ονομα τους? Και ο τζολε ας πουμε γιατι δεν εκανε τα ιδια? Ο καρεμπε? Ο μεγιστος Ζιοβανι? Ο μπαγεβιτς την πρωτη φορα που τον σουταρε, που τον ειχαμε σαν θεο? Αυτοι γιατι ηταν σωστοι επαγγελματιες? Ακομα και φετος φωναζαμε το ονομα του παντελιτς, αλλα δε μανουριασε ποτε που γυαλισε τον παγκο. Ο μητρογλας γιατι φερεται μαλακισμενα ή ο χουτος παλιοτερα? Σαυτους φωναζαμε το ονομα τους?
    Αυτη η συμπεριφορα ειναι καθαρα στο χαρακτηρα του καθε ανθρωπου και κατα ποσο σωστος επαγγελματιας ειναι και δεν εχει σχεση με τον κοσμο.
    Το κραξιμο έχει να κανει με οποιουδήποτε το όνομα φωναζεις. Για να παψω λίγο την πλακα και να στο εξηγήσω σοβαρά, εγω παω στο γήπεδο να φωναξω "Ολυμπιακός". Τα ονόματα που τον αποτελουν δεν είναι για μένα ούτε ήρωες, ούτε ινδάλματα. Αυτό εννοώ. Οσο γι' αυτους που λες απαντήσεις έχω (και φυσικα εχει απειρη ευθύνη ο κοσμος ΚΑΙ σε αυτους) αλλα δεν ειναι του παροντος.
    Εν τάχει ο Παντελιτς αμοιβεται οσο ενας φορ βασικος και αναντικαταστατος για να κααααααθεται. Και επιπλεον τον εχουνε και συνθημα. Να μανουριασει; Γιατι; Ο Μήτρογλου κανει τις καραγκιοζιες ακριβως για να ακουσει το ονομα του (και θα το ακουσει ειμαι 100% σιγουρος). Για τον Μπαγιεβιτς τον Τζολε και τον Τζιοβάνι εχω να γραψω τα μύρια όσα που κοστισε ο κοσμος και στους παικτες και στην ομαδα αλλα ψιλοβαριεμαι να τα ξαναγράφω.

Ετσι λοιπον το λεω στα γρήγορα και απλα. Μονο Ολυμπιακος γουσταρω να φωναξω στο γήπεδο. Τιποτα αλλο.

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Α,και στη βασικη σου ερώτηση.
    Ναι και γι' αυτο κανουν μαλακιες. Οχι μονο γι' αυτο αλλα ΚΑΙ γι' αυτο. Και ναι χωρις αυτο ίσως να είχαμε γλυτώσει αρκετες.

Thanks
    1.750
    Ignore User

Καταρχην ολοι στο γηπεδο πανε να φωναξουν ολυμπιακος. Το να φωναζεις το ονομα ενος παιχτη για μενα ειναι καθαρα να τον εμψυχωνεις και να του δειχνεις οτι γουταρεις αυτο που κανει και που προσπαθει κτλ. Μεχρι εκει, δεν τον βαζεις πανω απο τον Ολυμπιακο επειδη φωναξες το ονομα του. Δεν τα συσχετιζω καν αυτα.

Στο θεμα τωρα, τους δινεις μεν ενα πατημα να πουν με γουσταρει ο κοσμος κτλ, αλλα μεχρι εκει. Και η διοικηση μπορει ομορφα να τους το κοψει εξαρχης. Σαν μαρινακης στην τελικη του λες και ενα μιραλακο εγω εχω το καρπουζι, το μαχαιρι, φωναζει και το δικο μου ονομα ο κοσμος, γι'αυτο αστα πολλα μη σε τσιμεντωσω και σε πεταξω στη θαλασσα. Απλα, τι παει να πει φωναζει ο κοσμος το ονομα καποιου. Φρυδια, αν δεν θελει να σεβαστει το συμβολαιο του και να κανει μλκιες το κανει και χωρις τις επεφημιες. Οπως και το αναποδο...

6. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

somekindofgrinder (06-05-11)

Το avatar του χρήστη sabar77

Περιοχή
    South of Heaven
    Thanks
    10.607
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 9.051 φορές σε 4.316 μηνύματα
    Ignore User

Μπας κι ο Ενροτο ειναι αδερφος του Σελουκ και ο Μιραλας το λευκο παιδι της οικογενειας Τουρε?
    Τι deja vu ειναι αυτο ρε παιδια...
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Καταρχην ολοι στο γηπεδο πανε να φωναξουν ολυμπιακος. Το να φωναζεις το ονομα ενος παιχτη για μενα ειναι καθαρα να τον εμψυχωνεις και να του δειχνεις οτι γουταρεις αυτο που κανει και που προσπαθει κτλ. Μεχρι εκει, δεν τον βαζεις πανω απο τον Ολυμπιακο επειδη φωναξες το ονομα του. Δεν τα συσχετιζω καν αυτα.

Στο θεμα τωρα, τους δινεις μεν ενα πατημα να πουν με γουσταρει ο κοσμος κτλ, αλλα μεχρι εκει. Και η διοικηση μπορει ομορφα να τους το κοψει εξαρχης. Σαν μαρινακης στην τελικη του λες και ενα μιραλακο εγω εχω το καρπουζι, το μαχαιρι, φωναζει και το δικο μου ονομα ο κοσμος, γι'αυτο αστα πολλα μη σε τσιμεντωσω και σε πεταξω στη θαλασσα. Απλα, τι παει να πει φωναζει ο κοσμος το ονομα καποιου. Φρυδια, αν δεν θελει να σεβαστει το συμβολαιο του και να κανει μλκιες το κανει και χωρις τις επεφημιες. Οπως και το αναποδο...
    Αυτο που λες το δεχομαι ομως οταν παραγίνεται οχι δεν... Και δε μιλαω γενικα απο αυτα που βλεπω ο ίδιος στο γηπεδο μιλαω. Περισσότερο αγαπάνε τον κάθε Μιραλάς παρά τον Ολυμπιακό και δεν το καταλαβαίνουνε. Αυτο ειναι το χειρότερο.

Τελος παντων προσωπικά συμφωνώ με το δεύτερο σκελος του ποστ σου ως εκει που λες για τον κοσμο. Σε μια ομαδα με κοσμο που δεν πολυνογάει ολοι γινονται βεντέτες. Απο τον προεδρο μεχρι τον τελευταίο παικτάκο. Κατα τα άλλα συμφωνώ. Ούτε καν έριξα όλο το βάρος στο τι ειπε ο κοσμος. Απλα ρώτησα "είδατε για τι ΖΩΑΚΙ φωνάζατε;"

Ετσι λοιπον ας περιμενουμε 3-4 χρονακια πριν αποθεώσουμε καποιον, ίσως να γίνουμε λιγότερες φορες ρόμπα οταν απο το "Λέτο, γάμησέ τους Λέτο" περνάμε σε ... ένα μήνα στο "Λέτο αει γαμήσου Λέτο"... Δε συμφωνείς ότι θα είναι καλύτερο γενικά;

9. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

chainsaw (06-05-11)

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sabar77 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μπας κι ο Ενροτο ειναι αδερφος του Σελουκ και ο Μιραλας το λευκο παιδι της οικογενειας Τουρε?
    Σιχτιρ τι θυμήθηκες τον σκυλάραπα τώρα...

Το avatar του χρήστη masinGun

Περιοχή
    μεταξυ Αιγάλεω-Ταϊπεϊ
    Thanks
    1.596
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.900 φορές σε 3.701 μηνύματα
    Ignore User

Καταρχην ολοι στο γηπεδο πανε να φωναξουν ολυμπιακος
    εκ του αποτελέσματος κρίνουμε πως αν φώναζαν Ολυμπιακός ,
    δεν θα κουνιόταν κανένας Μιραλάς , Ριβάλντο , Γκαλέττι , Χούτος , Μήτρογλου κλπ κλπ κλπ

όταν οι Ιταλοί κράζανε άπαντες τον "θεό" της Φεράρι (όπου Φεράρι για την Ιταλία σημαίνει "θρησκεία και εθνική υπερηφάνεια") Μ.Σουμάχερ γιατί δεν καθόταν σούζα στον εθνικό τους ύμνο ... κάτι ξέρανε
    αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
    υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ

Το avatar του χρήστη masinGun

Περιοχή
    μεταξυ Αιγάλεω-Ταϊπεϊ
    Thanks
    1.596
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.900 φορές σε 3.701 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sabar77 Εμφάνιση μηνυμάτων
    τότε έχει πολλά αδέρφια γιατί κάθε χρόνο εμφανίζονται 2-3 απο δαύτους
    αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
    υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ

Τηλεσχολιαστής-Μοντέλο Το avatar του χρήστη somekindofgrinder

Thanks
    1.338
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.345 φορές σε 650 μηνύματα
    Ignore User

Οταν μιλαν τα μπικικινια ο κοσμος και τα συνθηματα πανε περιπατο..

Εδω ζητησε 1 εκατομμυριο ο ανυπαρκτος Παρδο,χωρις να εχει το αντιστοιχο λαικο ερεισμα..

Κακα τα ψεματα παιδια,οπως εχει πει και ο μεγιστος Σερ Αλεξ,οι παικτες εχουν αλλαξει-ουτε δενονται με την ομαδα,ουτε εχουν τσιπα και φιλοτιμο..οι περισσοτεροι παιζουν μονο για την παρτη τους και για τα λεφτα τους..δεν τους ενδιαφερει η υστεροφημια ουτε η αγαπη του κοσμου.

ΥΓ.ΖΟΥΛΙΟ ΜΠΑΠΤΙΣΤΑ ΟΕΟΕΟΕΟΕΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ
    ΖΟΥΛΙΟ ΜΠΑΠΤΙΣΤΑ ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ!!!

Οταν εχουμε φτασει σε σημειο να αποθεωνουμε παικτη ξενης ομαδας που δεν ειχε ποτε σχεση με τον Ολυμπιακο,απλα και μονο διοτι φημολογειτο η μεταγραφη του σε εμας,ε τοτε ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.
    "Όλοι εμείς οι ψυχάκηδες πανηγυρίζουμε προ- κατα τη διάρκεια και μετά, ανεξαρτητως αποτελέσματος. Πανηγυρίζουμε γιατι τον βλέπουμε, γιατί υπάρχει, γιατι είμαστε μαζί του, γιατι μπορούμε και τον αναπνέουμε ,να τον ρουφάμε, και μας φτιάχνει, μας ανεβάζει, μας πορώνει. Πανηγυρίζαμε στα πέτρινα στα χωμάτινα στα αδαμάντινα στα πλατινένια. Πάντα θα πανηγυρίζουμε γιατί αυτό δεν έχει σχέση με το αποτέλεσμα αλλά με τη καταλυτική,την αιώνια,τη βασανιστική,την απλήρωτη αγάπη προς αυτόν τον ένα το μοναδικό... Θρύλο μας!"

'Ερως 'εστί 'Ολυμπιακός.

14. Οι ακόλουθοι 6 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον somekindofgrinder για αυτό το μήνυμα:

captain-cook (06-05-11), Cobain_7 (06-05-11), iakov7 (06-05-11), masinGun (06-05-11), Red Sting (06-05-11), sadi (06-05-11)

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από masinGun Εμφάνιση μηνυμάτων
    τότε έχει πολλά αδέρφια γιατί κάθε χρόνο εμφανίζονται 2-3 απο δαύτους
    Λογικο. Γαμαει πολύ ο Σελουκ και απλα ειναι τα παιδια του Τουρε. Της γυναικας του Τουρε εχει γίνει σαν την κάννη του κανονιου που έριχνε στα τείχη της Κωνσταντινούπολης.

16. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Thanks
    1.750
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από masinGun Εμφάνιση μηνυμάτων
    εκ του αποτελέσματος κρίνουμε πως αν φώναζαν Ολυμπιακός ,
    δεν θα κουνιόταν κανένας Μιραλάς , Ριβάλντο , Γκαλέττι , Χούτος , Μήτρογλου κλπ κλπ κλπ
    Ειμαι σιγουρος οτι ο φραγκοριμπο την ιδια ακριβως συμπεριφορα θα ειχε. Οπως και ο γκαλετι, που οτι εκανε το εκανε οταν σταματησε την μπαλα και εφυγε ουσιαστικα απο την ομαδα και δεν ειχε το πατημα οτι εμενα με γουσταρει ο κοσμος... Χουτος και μητρογλου ποτε δεν ακουσαν το ονομα τους και ομως την ειδαν βεντετες και φερθηκαν μλκισμενα.
    Εγω απλα θελω να πω να μη ριχνουμε ευθυνες για τετοια θεματα στον κοσμο. Εγω παω γηπεδο να δω την αρρωστια μου και να ξεσκασω-ξεφυγω. Και οταν δω καποιον να κανει και κανα δυο καλα θα φωναξω και το ονομα του γιατι εκεινη την ωρα με εκανε να χαρω. Δεν εχω ορεξη να πηγαινω γηπεδο και να σκεφτομαι τι θα πω και τι θα φωναξω μηπως και την δει αναποδα καποιος επαγγελματιας κτλ. Για εκει εχω τη διοικηση που αν θελει του κοβει τα ποδαρια.
    Τεσπα, αποψη μου και κουβεντα να γινεται, δεν προσπαθω να αλλαξω την αποψη κανενος.

18. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Ειμαι σιγουρος οτι ο φραγκοριμπο την ιδια ακριβως συμπεριφορα θα ειχε. Οπως και ο γκαλετι, που οτι εκανε το εκανε οταν σταματησε την μπαλα και εφυγε ουσιαστικα απο την ομαδα και δεν ειχε το πατημα οτι εμενα με γουσταρει ο κοσμος... Χουτος και μητρογλου ποτε δεν ακουσαν το ονομα τους και ομως την ειδαν βεντετες και φερθηκαν μλκισμενα.
    Εγω απλα θελω να πω να μη ριχνουμε ευθυνες για τετοια θεματα στον κοσμο. Εγω παω γηπεδο να δω την αρρωστια μου και να ξεσκασω-ξεφυγω. Και οταν δω καποιον να κανει και κανα δυο καλα θα φωναξω και το ονομα του γιατι εκεινη την ωρα με εκανε να χαρω. Δεν εχω ορεξη να πηγαινω γηπεδο και να σκεφτομαι τι θα πω και τι θα φωναξω μηπως και την δει αναποδα καποιος επαγγελματιας κτλ. Για εκει εχω τη διοικηση που αν θελει του κοβει τα ποδαρια.
    Τεσπα, αποψη μου και κουβεντα να γινεται, δεν προσπαθω να αλλαξω την αποψη κανενος.
    \

Κατ' αρχην εννοείται κουβεντα κανουμε. Μιλαω για τα "οργανωμένα συνθήματα" φίλε μου που καθε άλλο παρα "αυθόρμητα" ειναι. Δε λεω οτι εγώ πχ δε φωναζα "Α, ρε Ντιογκο παικτουρα, μαραντονα, πελε, ζιοβάνι και χαριστέας μαζί είσαι παικταρα μου" , αλλα δεν εβαζα την ντουντουκα στο στομα να πω "τσογλανια παμε! Εισαι ο καλύτερος στον φιόγκο, Λουις Ντιογκο, Λουις Ντιογκο!".

Καταλαβες πως το εννοω;

Και φυσικα ο Ριμπο θα ειχε την ιδια συμπεριφορα, μιλαμε για το χαρακτηρα τώρα. Ο Γκαλετι ισως δεν ξερω. Ο Μιραλας ομως , ο ΤΙΠΟΤΑΣ και ΠΟΥΘΕΝΑΣ Μιραλας αν δεν σκεφτόταν "εχω την αβάντα οτι με λατρεύει ο κοσμος κτλ,κτλ" δε θα ζήταγε παπαδες.

Thanks
    82
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 133 φορές σε 117 μηνύματα
    Ignore User

O παραλογισμός των ολυμπιακών ΜΜΕ στο θέμα καλά κρατεί.Και το χειρότερο είναι ότι ο παραλογισμός πουλάει και μάλιστα σε αυτούς που ... βρίζουν τις αθλητικές εφημερίδες,ενώ την ίδια στιγμή υφίστανται τις χειρότερες των επιρροών τους

Thanks
    8.634
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.322 φορές σε 3.694 μηνύματα
    Ignore User

Aμα φυγει ο Μιραλας ετοιμαστειτε για ενα χειροτερο Ολυμπιακο του χρονου.Χανεις παικτη τεραστιο που δυσκολα μπορεις να βρεις σαν εκεινο.
    Εκτος αμα ο Βαλβερδε κανει τα μαγικα του και βρει παικτη ανταξιο του, αν και το βλεπω λιγο δυσκολο.Αν και η εξελιξη του Μιραλας οφειλεται στον Βαλβερδε που τον πιστεψε, δεν νομιζω οτι ο Βασκος θα χαρει πολυ αν φυγει ο Μιραλας.Μιλαμε για τον καλυτερο παικτη του Ολυμπιακου και με διαφορα.

Κριμα που δεν τα βρηκαν, ελπιζω να μεινει.Πανω απο ολα με νοιαζει να εχουμε καλη ομαδα.Τα οικονομικα ειναι για αυτους που τα διαχειριζονται.Δεν νοιαζει κανενα το οικονομικο κομματι.Ολους μας νοιαζει να παιζουμε ωραια μπαλα.Και αυτο απαιτουμε.
    Ο Ολυμπιακος εχει αναγκη τον Μιραλας.Ας τα βρουν, να σπασουν το κεφαλι τους να βρυν λυση.
    ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο

22. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

chainsaw (06-05-11)

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Καλα που ήρθε ο Μπλεκ να μας εξηγήσει γιατι τα ειχαμε χασει

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από VALVERDES_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Aμα φυγει ο Μιραλας ετοιμαστειτε για ενα χειροτερο Ολυμπιακο του χρονου.Χανεις παικτη τεραστιο που δυσκολα μπορεις να βρεις σαν εκεινο.
    Εκτος αμα ο Βαλβερδε κανει τα μαγικα του και βρει παικτη ανταξιο του, αν και το βλεπω λιγο δυσκολο.Αν και η εξελιξη του Μιραλας οφειλεται στον Βαλβερδε που τον πιστεψε, δεν νομιζω οτι ο Βασκος θα χαρει πολυ αν φυγει ο Μιραλας.Μιλαμε για τον καλυτερο παικτη του Ολυμπιακου και με διαφορα.

Κριμα που δεν τα βρηκαν, ελπιζω να μεινει.Πανω απο ολα με νοιαζει να εχουμε καλη ομαδα.Τα οικονομικα ειναι για αυτους που τα διαχειριζονται.Δεν νοιαζει κανενα το οικονομικο κομματι.Ολους μας νοιαζει να παιζουμε ωραια μπαλα.Και αυτο απαιτουμε.
    Ο Ολυμπιακος εχει αναγκη τον Μιραλας.Ας τα βρουν, να σπασουν το κεφαλι τους να βρυν λυση.
    Κατα την άποψη μου ειναι λαθος για τον Ολυμπιακο να λεει οτι "χρειάζομαι τον Χ παικτη". Καλύτερα οτι "χρειαζομαι επιθετικο" πχ χωρις όνομα. Ετσι οσοι νομιζουνε οτι μυριστηκαν λεφτα και θα πιασουνε τον παπα απο τα αρχίδια θα παιρνουνε τον ομορφο πουλοτα και δοξα τω θεω με 2 μύρια το χρονο που ζητάει ο Μιραλας ή και 1,5 αν θες μια χαρα παικτη βρισκεις. Αν φυσικα αυτος ο Μαθία δεν ειναι απλα ο Ισπανός Νινιάδης.

Thanks
    82
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 133 φορές σε 117 μηνύματα
    Ignore User

Φίλε κάνεις μεγάλο λάθος.Δηλαδή τι πιστεύεις,ότι φέτος ο Ολυμπιακός ήταν καλός λόγω ... Μιραλάς;Μιραλάδες έρχονται και παρέρχονται.Εδώ ήταν καλός ο Φουστέρ φέτος.Όλοι αυτοί ήταν καλοί επειδή υπήρχε άνθρωπος να δώσει ομοιογένεια στην ομάδα.Αν δεν ήταν ο Μιραλάς θα 'ταν κάποιος άλλος.Πρόπερσι ήμασταν ακόμα καλύτεροι με τον Ντιόγο στη θέση του.

Από 'κει και πέρα εγώ δε θα κάτσω να βρίσω τον Μιραλάς επειδή αυτό μου υπαγορεύουν τα ΜΜΕ.Το θέμα του συμβολαίου του το ξέρει η διοίκηση και όχι εμείς.

Thanks
    1.750
    Ignore User

Χειροτερο ολυμπιακο γιατι? Ο μιραλας ειναι καλος παιχτης αλλα μεχρι εκει. Γρηγορος, με πολυ καλη ντριπλα και χασογκολης. Μπορεις αρκετα ευκολα να βρεις γρηγορο και πιο γκολτζη. Την ντριπλα του ναι, δυσκολα θα την βρεις αλλα μεχρι εκει. Για τη θεση του φορ πχ που επαιξε αρκετα, τον τζιμπουρακο τον θεωρω μια κλαση καλυτερο του.

27. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

sadi (06-05-11)

Σελίδα 72 από 193 ΠρώτηΠρώτη ... 22324252626869707172737475768292102112122172 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές