IERO (27-04-11)
IERO (27-04-11)
Ωραιο τραγουδι εβαλε παντως.![]()
Rena (27-04-11)
Αυτο σκεφτομουν tribute στον Ολυμπιακο με αυτο το τραγουδι.
IERO (27-04-11)
Ποιο τραγούδι ρε? Πείτε και σε μας που δεν είμαστε τουιτεράδες![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
differance (27-04-11)
Χμμμ, εγώ θα έβαζα αυτό:
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Du3lisT (27-04-11)
οι γάβροι είναι πιο κλαμπάτοι τύποι
και έτσι όπως τους έκοψα μια βραδιά που τα πίναμε παρέα στο Βίλα
πιο πολύ τους πάει το :
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Μας εχουν πρηξει με το συμβολαιο του! Τοσους μηνες και ακομα δεν εχω καταλαβει τι γινεται! Αφου πληρωσαμε την ρητρα στην Σ. Ετιεν παει να πει οτι ο παιχτης μας ανηκει και εχει υπογραψει συμβολαιο! Τι, πληρωσαμε την ρητρα χωρις να εχει συμβολαιο μαζι μας;! Ενταξει εχει μια ρητρα 4,2 στο συμβολαιο που υπεγραψε μαζι μας που του επιτρεπει να φυγει αν φερει τα λεφτα. Ο Ολυμπιακος θελει να την αυξησει και ο παιχτης με την σειρα του θελει καλυτερα χρηματα και ο μανατζερ δωρακι, ετσι το αντιλαμβανομαι εγω. Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι γιατι εδω και μηνες γραφουν οι φυλλαδες οτι ακομα να υπογραψει το συμβολαιο σαμπως και ο ανθρωπος θα παιζει σαν ελευθερος στον Ολυμπιακο! Κουραφεξαλα!
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Δε νομίζω πως τίθεται θέμα φυγής του ακόμα και να υπάρξει πρόταση.Αργά ή γρήγορα θα συμφωνήσει εφόσον εδώ έχει ανέβει πολύ αγωνιστικά.
differance (28-04-11)
εδω θα μεινει.
Το πρώτο του tweet χθες:
"Bienvenue sur le twitter officiel de Kevin Miralas.Merci pour votre soutien!"
Τι σουτιέν λέει; Το μυαλό του στα σουτιέν!
Και τι φωτογραφία είναι αυτή που έβαλε ο χαλβάς;
Στάνταρ είναι δικό του το account?
Κοσμά το twitter δεν είναι σαν το facebook, μπορείς να βλέπεις ότι γράφει και ότι κάνει κι ας μην έχεις λογαριασμό.
differance (28-04-11)
Παω να φτιαξω τουιτερ για χαρη του μου φαινεται![]()
Τρελή μούρη ο άνθρωπος, μακάρι να μείνει και να πάει ακόμα καλύτερα φέτος. Χρειάζεται.
www.f1rstlap.com
Κεφάτος όλη την εβδομάδα ο Μιραλάς
Οι δηλώσεις που φέρεται να έκανε πρόσφατα ο Κέβιν Μιραλάς αναστάτωσαν τον κόσμο του Ολυμπιακού που έχει την αγωνία του για το τι θα γίνει με τον Βέλγο παικταρά. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι παρερμηνεύτηκαν όσα είπε και ότι δεν τα δήλωσε ακριβώς έτσι.
Όλη την εβδομάδα, πάντως, ο 23χρονος άσος ήταν σε εξαιρετική κατάσταση και δεν έδειχνε σε καμία περίπτωση να τον απασχολεί κάτι.
Στις προπονήσεις του Θρύλου στο Ρέντη ήταν πολύ ευδιάθετος και μάλιστα τα έδινε όλα.
Σε καμία περίπτωση δεν έδειχνε να έχει κάτι άλλο στο μυαλό του. Συμπαίκτες του μάλιστα έλεγαν ότι «πιο πολύ φαινόταν πριν από το Πάσχα κάτι να τον απασχολεί παρά τώρα».
Και διάθεση για χαβαλέ είχε ο Μιραλάς και πολλή όρεξη στις προπονήσεις των πρωταθλητών Ελλάδας και φυσικά ήταν κάτι που σχολιάστηκε από πολλούς ποδοσφαιριστές της ομάδας, αφού έγινε μεγάλος ντόρος τις τελευταίες ημέρες γύρω από το όνομα του πρώτου σκόρερ του Ολυμπιακού.
πηγή: gavros.gr
www.f1rstlap.com
συγγνωμη αλλα γιατι κανουν προπονησεις ακομα;αφου τελειωσε η σεζον για μας..γιατι
δεν φευγουν για διακοπες;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
chainsaw (03-05-11)
Bookmarks