Πολυ καλη χρονια για τον Μιραλλας ευχομαι να μεινει στην ομαδα γιατι του χρονου θα εχει πρωταγωνιστικο ρολο.
Δεν με ξετρελλαινει κιολας ο Μιραλας. Τετοιους παικτες βρισκεις. Εμεις είμαστε μαλλον τυχεροι και πεσαμε στην "καλη" του περίοδο. Θα δειξει του χρονου.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
οντως ρε Σάκη , πολύ τον φοβάμαι για του χρόνου !
αν και κάποια χαρακτηριστικά του , του δίνουν σαφέστατο πλεονέκτημα έναντι όλων των εν Ελλάδι αντιπάλων του
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
chainsaw (05-05-11)
Ναι μωρέ, ποιος Μιραλάς και παπάρια. Φέρτε πίσω τον Διόγου να πέσουν τα τσιμέντα![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Την πρωτη χρονια του Διογου πεσανε αν θυμαμαι καλα.Αλλωστε ποτέ ο γάβρος δεν ητανε και πολύ "ποδοσφαιρικά ενήμερος" ούτε χρειαζεται και πολλά για να αρχισει να προσκυναει διαφορους θεους.
αν του δίναμε λίγη ραδιενέργεια του Διόγου , λέτε να γινόταν τίποτα καλό ;
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
Πέσανε γιατί ήρθε στο λιμάνι ως ο απόλυτος ποδοσφαιριστής, ο διάδοχος του Ροναλντίνιο, το κράμα Τζιοβάνι, Αναστόπουλου και Σαλμάνη, ως Βραζιλιάνος (με ρίζες από το Μπανγκλαντές) και ως ο υπερπαίχτης των 10 εκατομμυρίων. Ο Μιραλάς αντίθετα ήρθε σεμνά και ταπεινά ως δανεικός από τον Άγιο Στέφανο και νομίζω έχει δείξει το πραγματικό του ταλέντο. Ίδωμεν.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Ε,αυτο λεω οτι το "πραγματικο ταλεντο" του Μιραλας δεν με τρελλαινει κιολας. Οπως ειπα υπαρχουν τετοιοι παικτες. Ως παραδειγμα θεωρώ τον Φετφατζιδη καλύτερό του.
Ναι, πιθανόν. Τι σε χαλάει να είναι και οι 2 στην ομάδα και να μοιράζουν σακούλες με το τσουβάλι?
(τι είπα πάλι)
Α,δε με χαλαει. Μονο η θεοποιηση του και τα συνθήματα των "ειδικών" στην εξέδρα με το ονομά του. Τα κλασικα δηλαδη. Επιπλεον καλο θα ήταν να επαιζε που και που ενας καλος σκορερ στη θέση του που να μη θελει 5 κλασικά τετ α τετ για να σπρωξει μία φορα το μπαλόνι στο πλεκτό. Και ας μεινει και ο Μπιραλαχης.
Η διάρκεια είναι αυτή που καθιερώνει ένα παίχτη και τον αναδεικνύει ως "μεγάλο" ή ως "χμμμ"!
Του χρόνου θα κριθεί ο Μιραλλάς που θα αντιμετωπίσει και σοβαρούς αμυντικούς στο εξωτερικό, γιατί φέτος αντιμετώπισε μόνο τα μπάζα της Σουπαλίγκα!
θεωρώ πως ο Μιραλάς είναι ότι καλύτερο έχει το ελληνικό πρωτάθλημα αυτή την στιγμή .
αυτό βάση δύο χαρακτηριστικών που δύσκολα τα βλέπουμε στην Ελλάδα
α) πλασέ εν κινήσει . αυτή την στιγμή παίκτης που να πλασάρει εν κινήσει (όταν τρέχει) και η μπάλα να πηγαίνει προς στο τέρμα με ποσοστά πάνω από 50% είναι μόνο ο Μιραλάς .
β) τρίπλα εν κινήσει . λίγοι είναι οι παίκτες που μπορείς να έχεις την εμπιστοσύνη πως θα τους πετάξεις την μπάλα μπροστά και απλά θα περάσουν τον αντίπαλό τους . εκτός του Βέλγου , ο Ζαιρί όταν έχει όρεξη, ο Φετφατζίδης και ίσως ο Βιειρίνια μπορούν να περάσουν αυτό που λέμε "αεράτοι" τον προσωπικό τους αντίπαλο .
nikos7 (20-04-11)
Εφόσον ο Τζιμπούρ κάνει σωστή προετοιμασία τότε είμαι σίγουρος ότι ο Μιραλάς θα έχει αρκετές βοήθειες για να βοηθήσει κι αυτός ακόμα περισσότερο του χρόνου.
www.f1rstlap.com
Ας τελειωνουμε με τον παικταρα.Ας του δωσει κατι παραπανω ο βαγγελας και ας κανει και λιγο πισω ο Βελγος στην ρητρα.Ας μπει μια ρητρα εκει κοντα στα 8 με 9 εκ ευρω.Το παιδι θελει να μεινει και γουσταρει να παιζει για μας.Ομως λογικο να κοιτα και το συμφερον του.
Επαναλαμβανω οτι ο Μιραλας ειναι κομμενος και ραμμενος για ομαδες οπως η Ρεαλ και η Μπαρτσα και αργα η γρηγορα θα καταληξει εκει..Ευχομαι για 2 χρονια τουλαχιστον να ειναι κοντα μας και να κανει οργια σε Ελλαδα και Ευρωπη.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΠΟΤΕ;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ποιος νοιάζεται;
Bookmarks