Εγώ λέω να φύγει για να συνεχιστεί η Ελληνοπόιηση! Να φύγει λοιπόν και να έρθει ο Καούνος.
Άμα κλείσει δεν νομίζω να τον αφήσουν στα 4,5 μύρια. Ο Βαγγέλας θα το ψάξει, επιχειρηματίας είναι.
www.f1rstlap.com
Εγώ λέω να φύγει για να συνεχιστεί η Ελληνοπόιηση! Να φύγει λοιπόν και να έρθει ο Καούνος.
Περιπλέκεται το θέμα με Μιραλάς!
Στον Πειραιά έχουν πέσει με τα ...μούτρα στην υπόθεση παραμονής του Βαλβέρδε και έχουν ξεχάσει τα υπόλοιπα ανοιχτά μέτωπα. Ένα από αυτά ακούει στο όνομα Κέβιν Μιραλάς!
Ο Ολυμπιακός τα έχει βρει με τη Σεντ Ετιέν αφού πλήρωσε τη σχετική ρήτρα, είναι σχεδόν συμφωνημένα όλα και με τον παίκτη...
Ο εκπρόσωπος του Κέβιν Μιραλάς φαίνεται πως δεν κάνει πίσω και συνεχίζει να ζητάει ένα πανάκριβο... δωράκι από τον Ολυμπιακό.
Εκεί υπάρχει το «σκάλωμα» και απ’ ότι φαίνεται θα τραβήξει πολύ το θέμα αφού ο Ενροτό δεν κάνει πίσω ούτε... δραχμή.
Την ίδια ώρα ψάχνει ομάδα η οποία θα πληρώσει τα 4 εκατομμύρια που είναι η ρήτρα μέχρι το καλοκαίρι και που θα δώσει στον ίδιο το «δωράκι». Προτάσεις υπάρχουν, αλλά καμία δεν φτάνει τα ποσά που αξιώνει ο μάνατζερ του παίκτη.
Περιπλέκεται η κατάσταση και στον Πειραιά εξακολουθούν να «σφυρίζουν» αδιάφορα. Ας προσέξουν μόνο, μην τρέχουν και δεν φτάνουν στο τέλος και χάσουν τον παικταρά για πείσματα...
www.f1rstlap.com
Αυτός που υπογράφει το ανωτέρω αρθράκι, γιατί δε τσοντάρει από τη τσέπη του για να ικανοποιηθεί ο Μιραλλάς?
Χουβαρντάδες με ξένες τσέπες....
Nikolaos_Kokkinos (19-04-11)
Ε τι να σου πει κι ο δημοσιογράφος ρε Κώστα?
Γράφει ότι μαθαίνει κι ότι ακούει. Δεν είναι εύκολο το θέμα με τον Μιραλάς, εκτός κι αν μιλήσει ο Βαγγέλης.
www.f1rstlap.com
Εγώ ξέρω πως η χώρα περνάει βαρύ χειμώνα κι εμείς καθόμαστε κι αραδιάζουμε ποσά με το μυαλό μας.
-"Ελα μωρέ, πολλά είναι 650 χιλιάρικα το χρόνο για τον Ραούλ Μπράβο?"
-"Βαγγέλη, ασε τις τσιγγουνιές και χώστα για τον Μιραλλάς μη τον αρπάξει καμιά Μπουνιουντκόρ (αφού άλλη δεν ενδιαφέρεται) και τον χάσουμε"
Εχετε σκεφτεί οτι ακόμα κι ο Μαρινάκης μπορεί να έχει επηρεαστεί απο τη κρίση και να μη μπορεί κάθε καλοκαίρι ν' ανοίγει τη βρύση με τα ευρώ?
Σ' έφαγε η εξέδρα αγόρι μου, που να σκοράρεις σήμερα.
Φωνάζανε οι άλλοι είσαι ο καλύτερος γαμιάς κι η ξανθιά σ' έβγαζε συνέχεια οφσαίντ...![]()
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Ειχε σκυλιασει να σκοραρει και απ'οτι ακουσα ο λογος ηταν οτι ειχε αφιερωση για τον Αντωνη κατω απ'τη φανελα και ηθελε να τη δειξει.
Δεν πειραζει Κεβινακο, η σκεψη και μονο μετραει.![]()
απο τις εκπληξεις της φετινης σεζον.τον πηρε ο κοκκαλης απο τα αζητητα της σεντ ετιεν
και κανενας δεν τον περιμενε.πολυ καλος παικτης και μπορει ακομα καλυτερα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
iakov7 (18-04-11)
Σπουδαιος παιχτης ο Κεβιν και το εδειξε και παλι. Ηταν η αποκαλυψη πιστευω της φετινης χρονιας. Δεν ειναι τυχαιο που η επιθεση μας βγαζει φωτιες με παιχτες σαν αυτον και τον Τζεμπουρ.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Παικταρας ο κεβιν,αλλα πολυ επιπολαιος στην τελικη προσπαθεια ρε γαμωτο.
Πάρα πολύ καλός κι ο Μιραλάς, μακάρι να κλείσει το θέμα και να παραμείνει και του χρόνου. Είναι μακράν ο πιο παραγωγικός στο Καραϊσκάκη και μακάρι να μπορέσει να το βγάλει αυτό κι εκτός.
www.f1rstlap.com
ο παίκτης ήταν η "αποκάλυψη" της φετινής χρονιάς στο Ελληνικό πρωτάθλημα . είναι παίκτης που δεν "ταιριάζει" στο Ελληνικό ποδόσφαιρο καθώς τρέχει αρκετά , έχει τρομερό "ρεμπρίζ" , μπορεί να κάνει και κάτι σπάνιο για το ελλάντα : σούτ ή τρίπλα εν κινήσει .ο άνθρωπος απλά ξεχωρίζει σαν την μύγα μεσ΄το γάλα. άποψη μου είναι πως ο παίκτης είναι για καλή ευρωπαική ομάδα και μαζί με τον Τζιμπούρ θα συνθέσουν ένα από τα πιο πλήρη δίδυμα επιθετικών που έχουμε δει (από άποψη αγωνιστικών στοιχείων)
όμως αν όντως ο μανατζέρ του συνεχίζει να θέλει "δωράκια" για να υπογράψει , δεν έχω κανένα μα κανένα πρόβλημα να πράξουν ότι έπραξαν το καλοκαίρι με τον Βούκσεβιτς
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Είπες κάτι πολύ σωστό Βασίλη (παράξενο να πεις σωστό πράγμα).
Δεν "ταιριάζει" στο Ελληνικό Πρωτάθλημα και μαζί με τον Τζιμπούρ πιστεύω ότι θα κάνουν όργια στην Ευρώπη.
www.f1rstlap.com
χα χα χα χα
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
Geo 5 (19-04-11)
ο μανατζέριος θέλει "δωράκια" ;;;;
Bookmarks