Ο Ντάρμπισιρ ρε Σπύρο δεν κάνει για την ομάδα και κάνει ο Νέμεθ?
Ο Ντιογκο εχει συμβολαιο μεχρι το καλοκαιρι του 12 αν δεν κανω λαθος..αλλα ειναι δανεικος στην Βραζιλια μεχρι τα επομενα χριστουγεννα οποτε μετα θα του μενει υπολοιπο 6 μηνες..και αντε στο καλο.
Ο Νταρμπισιρ δεν κανει για την ομαδα και τον βλεπω να παλευει στις μικρες κατηγοριες τις Αγγλιας δανεικος μεχρι να τελειωσει το συμβολαιο του..
Ο Μητρογλου θα επιστρεψει..λογικα οπως και ο Νεμεθ αλλα για επσταιν χλωμο το βλεπω.
Ο Παντελιτς γιατι να φυγει??
Και αν φυγει ειμαι σιγουρος οτι θα παρουμε αλλον επιθετικο κλασης μιας και με τις ςμφανισεις του Μιραλλας δνε βλεπω να μενει πολυ καιρο στην ομαδα.
Ο Ντάρμπισιρ ρε Σπύρο δεν κάνει για την ομάδα και κάνει ο Νέμεθ?
Εισαι ο καλυτερος γαμιας μιραλας μιραλαααας
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
αν ο ντιογκο κοστισε 10 μυρια αυτος ποσο κανει?50?
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Καλός είσαι μωρε αδερφάκι αλλα μπροστά στον Τσιπούρη δεν πιανεις μία ποδοσφαιρικά. Τα υπολοιπα θα τα δουμε.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
συνηθως φοραγε μαυρα ναικ στο πρωτο ημ και τα ροζ στο δευτερο. σημερα σε ολο τον αγωνα φοραγε μοβ. θα τα φοραει συνεχεια απο δω και περα μου φαινεται
πολλή μπάλα αυτό το παιδί...πολύ όμορφο γκολ και γενικώς πολύ καλό παιχνίδι!!!
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
στο γκολ βεβαια βοηθησε και ο τρομοκρατης καθως τραβηξε 2 αμυντικους πανω του.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Το Mirallas - Djebbour είναι τεράστιο επιθετικό δίδυμο ακόμα και αν
ο Mirallas παίζει στο δεξί άκρο.
Όσο περνάει ο καιρός τόσο περισσότερο πιστεύω ότι η αναγκαιότητα της ομάδας
είναι ένας καλύτερος του Fuster παρά ένα δεξί χαφ.
.
consigliere (22-03-11)
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
.
πολυ σωστος στελιο.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
steliosb (21-03-11)
Το γκολ που έβαλε χθες πρέπει να διδάσκεται σε σεμινάρια ποδοσφαίρου. Με ένα σπάσιμο της μέσης έστειλε 2 αμυντικούς για τσάι και βρέθηκε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα. Τόσο όμορφα, τόσο απλά.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
ιδανικό γκολ .... από όλες τις απόψεις , όντως για σεμινάριο .
άψογη αντεπίθεση ,τέλειο άδειασμα από την κίνηση του Τζιμπούρ και το σπάσιμο του Μιραλάς . ξετίναγμα ... εεε τελείωμα απλά σεντερφορίστικο
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Πολυ καλος και εχθες..ετρεξε σκοραρε μαρκαρε εβαλε και ωραιο γκολ!
Με το συμβολαιο του ομως η διοικηση δεν εχει ξεκαθαρισει ακριβως τι γινεται..?
ο Μιραλάς δεν μπορεί να παίξει δεξί χαφ παρά μόνο με τον Τζεμπούρ στην κορυφή!!! ο Αλγερινός μπορεί να πάει στο πλάι να υποδεχθεί την μπάλα, ενώ μπορεί να κάνει και κάθετες μπαλιές. αυτά ο Μήτρογλου και ο Μπάντελιχ δεν μπορούν να τα κάνουν. από την άλλη ο Μιραλάς δεν είναι Γκαλέτι να δημιουργήσει μόνος του παιχνίδι από το δεξί άκρο. θέλει να γυρίζει γύρω από την περιοχή και να βρίσκεται πάντα σε θέση βολής.
θα ήθελα πολύ να δω πώς θα διαχειριστεί ο Βαλβέρδε την ομάδα το καλοκαίρι που έρχεται. έχει ζουμί η υπόθεση. περισσότερα από κοντά με καφεδάκι που μου το χρωστάτε από τότε που τελείωσα την εξεταστική.....
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Του χρόνου θα παίζουμε περισσότερες διοργανώσεις.Θα χρειαστεί ο Μιραλάς ως σέντερ φορ που σε αυτό το σύστημα αυτή είναι η θέση του.Δεξί χαφ χρειαζόμαστε πάνω απ'όλα.Αν και είναι ένα θέμα το ότι θα έρθει ο Χαβίτο και το αν και πού θα καθιερωθεί ο Φετφατζίδης,που πιστεύω πως αυτό θα γίνει.
Δεν ξέρω.Ο ίδιος ξέρει.Εγώ αυτό που πιστεύω είναι πως ο Φετφατζίδης δεν μπορεί να χαθεί ως παίχτης όπως ο Ποτουρίδης πχ που δεν είναι σπουδαίο ταλέντο.Αργά ή γρήγορα θα ξαναπαίξει όπως με τον Πανσερραϊκό και θα ξαναδείξει αυτά που δείχνει πάντα όπως και με την Εθνική.
Bookmarks