consigliere (09-03-11), sirkostas (07-03-11)
consigliere (09-03-11), sirkostas (07-03-11)
Τρίτο σερί μάτς που σκοράρει!!!!Μπράβο παιχτούρα μου!!!!!!!!!
Γιατί να μην παίξει στην Τούμπα;
Κάρτες
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
ευτυχως μας βγηκε αυτη η μεταγραφη.να εισαι καλα ρε σωκρατη
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
απορώ γιατί ψάχνουμε σέντερ φορ...έχουμε ένα σύγχρονο φορ στην ομάδα που ξέρει καντάρια μπάλα!!!!!! φέρτε πίσω και τον Μήτρογλου μαζί με τον Άγγλο και κλείσαμε!!!!!
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Faithful (07-03-11)
Το κοντρολ με το γονατο χωρις να σταματησει την μπαλα ειναι σπανιο προσον,πολυ καλος για αλλη μια φορα ας ελπισουμε να κοραρει και στην τουμπα.
Δεν παιζει Τουμπα,εχει δηλωθει εκτος για να εκτισει ποινη για κιτρινες.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Εξαιρετικό γκολ. Ελπίζω μόνο να μην αληθεύει ότι ζητάει 1.8 μύρια για να μείνει του χρόνου.
Είστε σίγουροι οτι ψάχνουμε για φορ?
Εγώ τα θεωρώ παπαριές των φυλλάδων.
εχει το καλυτερο πλασε στην ομαδα
Tι λες ρε, το καλύτερο το έχει ο Μανιάτης. Μόνο που πρέπει να πλασάρει στην εστία του Πάρντο για να πάει η μπάλα προς το αντίπαλο τέρμα![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Έλα ντε, σιγά τον παίκτη. Πληροφοριακά πάντως, έχουμε και Ντάρμπισιρ, Κάγκουρα να επιστρέφουν.
Aποψη μου ειναι πως με τις επιστροφες Νταρμπισιρ,Μητρογλου(τον ΒραζιλιανοΠακιστανο τον εχω ξεγραμμενο),και με την ηδη υπαρξη Μιραλλας,Τζιμπουρ,Παντελιτς,θα ειμαστε υπερ το δεον πληρεις στην επιθετικη γραμμη.Σε αλλες θεσεις πρεπει να ενισχυθουμε.
ετσι οπως παει θα βαλει σε μια χρονια οσα γκολ εχει βαλει σε ολη την σταδιοδρομια του
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Όταν επιστρέψουμε στο δίδυμο Μιραλάς-Πάντελιτς(δηλαδή ο ένας βασικός κι ο άλλος στον πάγκο) τότε θα ξανάρθουμε στα ίσα μας.
Bookmarks