sirkostas (22-02-11)
sirkostas (22-02-11)
Κρύβε λόγια!
Κι εγώ προς τα κει το βλέπω να πηγαίνει το πράγμα!
@ all
παίδες ηρεμήστε και μη βάζετε έτσι ευκολα ταμπέλες για "κότες" και "χέστηδες" επειδή κάποιοι αρνούνται να ρισκάρουν τη ζωή τους στο βωμό της καφρίλας!
Καποιοι ήρθαν στην Ελλάδα για να παίξουν ποδόσφαιρο και να πάρουν ένα μεροκάματο, οχι να κερδισουν μετά θάνατον πλακέτες από τη Θύρα 7 για την αγάπη τους για τον Ολυμπιακό.
Επειδή την έχουμε αποδεχτεί εμεις τη καφρίλα αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να την αποδεχτούν κι οι αλλοδαποί ως αναπόσπαστο τμήμα της δουλειάς και της ζωής τους.
nikos7 (23-02-11)
να φανταστώ πως και ο Μαραντόνα ήταν κότα ή χέστης που αρνήθηκε να εκτελέσει το κόρνερ μέσα στο μπουρδέλο της Τούμπας υπό βροχή πετρών ;
αλήθεια να ήταν ο Μαραντόνα κότα ;
Μιλάμε για τα ίδια καφριλίκια (και χειρότερα) και φυσικά για την ίδια Τούμπα
υ.γ. προφανώς τα ερωτήματα είναι ρητορικά
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
επειδη ο Μαραντονα ηταν τρελαρας δε σημαινει πως καθε ποδοσφαιριστης ομως ειναι υποχρεωμενος να παιζει υπο τις ιδιες συνθηκες..
Ταμπελες να μη βαζουμε, αλλα οτι κοτεψε, κότεψε. Φυσικα και τον δικαιολογώ, αλλα αλλο το ένα και αλλο το αλλο. Μη μπλεκουμε πραγματα.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
to ιδιο ειχε κανει και προπερσι ο βαλ με ντιογο που δεν τον πηρε παλι για εξωαγωνιστικους λογους. δε μου αρεσει καθολου αυτο
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη AIIZ : 23-02-11 στις 12:27
Πάμε να παίξουμε "ποδόσφαιρο κυριαρχίας" στην Τούμπα και να τους "πνίξουμε από το πρώτο λεπτό"! Γι'αυτό και δεν χωράει ο Μιραλάς....... Τεχνικοί είναι οι λόγοι!!!
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
... there's no such thing as "too much"...
Σε όλα τα ματς φέτος ποδόσφαιρο κυριαρχίας έχουμε προσπαθήσει να παίξουμε και όχι ποδόσφαιρο αναμονής,τώρα αν από τα 30-35 ματς που έχουμε δώσει μέχρι στιγμής δεν μας βγήκε σε 5-6 τι να πω κατακριτέος ο προπονητής στην πυρά και να του πάρουμε το κεφάλι.
Πάλι για δεξιά πάει ο Μιραλάς.....με το στανιό ρε σενιόρ να παίζει δεξιά κορυφή μην τον βάλεις και γίνει τίποτα.....αμάν πιά με το κολωκόλλημα........![]()
ωραιο πλασεδακι εχει γενικως
αν πω ξανά πως το παιδί είναι σέντερ φορ και τίποτα άλλο θα γίνω κουραστικός?????
το τελείωμα του στο γκολ δείχνει πως το κατέχει το σκοράρισμα, άσχετα με το τι πιστεύουμε εμείς.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
Πάλι γκολ σε ελεύθερους χώρους με κίνηση. Την αντεπίθεση την παίζει καλά. Ομοίως εκμεταλλεύεται καλά την μανούρα. Αυτά.
... there's no such thing as "too much"...
Aυτό που καταλαβαίνω εγώ όταν γίνονται τέτοιες φάσεις (με γρήγορη αντεπίθεση) είναι ότι καλό το ποδόσφαιρο κατοχής με passing game κτλ αλλά άν δεν βγάλεις και 1-2 αντεπιθέσεις τέτοιου στύλ προκοπή δεν κάνεις,και εμείς ειδικά με τον Μιραλάς έχουμε την δυνατότητα να το κάνουμε αυτό....έχουμε φτάσει σε σημείο να περιμένουμε σε κάθε αγώνα να κάνουμε τουλάχιστον 7 !!! τελικές για να βάλουμε γκόλ.....
Με τον Μιραλάς κορυφή στο Τσάμπιονς Λιγκ θα κόψουμε πολλούς κώλους αν δεν το παίξουμε και σ'αυτούς Μπαρτσελόνα με πίεση 90'.
η αντεπίθεση και το γκολ-καθάρισμα του ματς-σε αντεπίθεση είναι must στο Champions League .
εμείς ειδικά έχουμε πολλά χρόνια να χρησιμοποιήσουμε/αξιοποιήσουμε αυτό το στοιχείο .
όλες οι ομαδες χρησιμοποιούν αυτή την τακτική και με βάση αυτή ο βάζελος τόσα χρόνια παίρνει τα (κατα τα άλλα κουλά) 0-1 , που μπορεί και παίρνει !!
βέβαια με την προϋπόθεση της σοβαρής επανεξέτασης του διδύμου "πίεση ψηλά από Ελληνική ομάδα" και "ξεφτυλίκια στο Champions League"
Εγώ ξέρω ότι τον Παναθηναϊκό τον απέκλεισε και τον νίκησε 2 φορές μια ... δανέζικη.Και δε νομίζω ότι τον υπολόγισε και τόσο για να παίξει αμυντικά.Μάλλον εμείς πρέπει να επανεξετάσουμε το τι είναι Τσάμπιονς Λιγκ.Τσάμπιονς Λιγκ δεν είναι μόνο η Μπαρτσελόνα, είναι άλλες 31 ομάδες, που αρκετές είναι πρωτοεμφανιζόμενες.Δεν είμαστε εμείς οι πρωτάρηδες όπως κάποτε.
Μιραλάς: "Εκδίκηση στην Τούμπα"
Ο Μιραλάς μίλησε τόσο για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη, όσο και για τον ερχόμενο αγώνα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη, σχολιάζοντας πως δεν ξεχνάει τι συνέβη στην Τούμπα, ζητώντας... εκδίκηση.
Ο Κέβιν Μιραλάς ήταν από τους κορυφαίους παίκτες του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση κόντρα στον Εργοτέλη (3-0) ενώ κατάφερε και να τριπλασιάσει τα τέρματα των ερυθρολεύκων στο 65' με έξοχο πλασέ, φτάνοντας τα 12 γκολ στην Superleague, όλα με σουτ, δίχως πέναλτι.
Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Κέβιν Μιραλάς, σχολίασε: "Στο πρώτο ημίχρονο ο Εργοτέλης έπαιξε κλειστά, μας δυσκόλεψε και μας ανάγκασε να κάνουμε λάθη. Κάθοριστικό σημείο στον αγώνα ήταν η απόκρουση του πέναλτι από τον Πάρντο, γιατί αν έμπαινε τότε τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά.
Στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ ο Κέβιν Μιραλάς δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής, καθώς σε αυτό το ματς επιλέχτηκε από τον Βαλβέρδε να εκτίσει την ποινή του ο Βέλγος στράικερ.
Ο επιθετικός του Ολυμπιακού, όμως, ανυπομονεί για νίκη του Ολυμπιακού μέσα στην Τούμπα καθώς ζητάει... εκδίκηση, για ό,τι συνέβη στο Κύπελλο: "Όλα τα παιδιά θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να τα καταφέρουν. Δεν ξεχνάμε πως σ' αυτό το γήπεδο αποκλειστήκαμε στο Κύπελλο και θα είναι ένας τρόπος εκδίκησης εφόσον νικήσουμε στην Θεσσαλονίκη. Εννοείται πως θα ήθελα να παίξω, αλλά δεν έχω το δικαίωμα συμμετοχής. Εύχομαι να κερδίσουμε".
Bookmarks