Γιατί νομίζω ότι σιγά σιγά πάει όλο και πιο κάτω μια πορεία Ντίογκο δηλαδή
Eκτος εδρας εξαρχης νικουσαμε με ενα γκολ,με εξαιρεση τα ματς με Κερκυρα,Ξανθη.Προσωπικα δνε πιστευω πως ειναι θεμα ξεκαυλωματος του παικτη,αλλα ισως και μπουκωματος.Θα ηθελα να τον δω παρεα με τον τζιμπουρ.
Γιατί νομίζω ότι σιγά σιγά πάει όλο και πιο κάτω μια πορεία Ντίογκο δηλαδή
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Τι εννοείς Νίκο? Ο Μιραλάς όλα τα καλά του παιχνίδια τα έκανε ως μοναδικός προωθημένος. Τόσο στην αρχή (επί Λίνεν και Βαλβέρδε) όσο και τώρα που παίζει στα άκρα, είναι άφαντος. Ας επανέρθει στην κορυφή και τον κρίνουμε.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Ας επανέλθει Κοσμά αλλά τότε θα πρέπει να βάλει ακραίο και τότε ποιόν θα βάλει; Τυχαίο; Δεν νομίζω
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Oουουου, τι να σου πω. Τόσο πολύ πράγμα που και χθες στον πάγκο δεν υπήρχε επιθετικός.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Εεεεε, τι με ρώτησες πριν?![]()
Γιατι βρε;Μιραλλας,τζιμπουρ,παντελιτς.Τρεις επιθετικοι πρωτης γραμμης που λογικο ειναι ναμην θελουν να μενουν στον παγκο.Για μια θεση νομιζω ειναι πολλοι(αν πουμε οτι ο μιραλλας πρεπει να παιζει στην κορυφη της επιθεσης)
Βαλε τωρα και τους 3-4 που εχουμε δωσει δανεικους.Ενταξει λογικα αυτοι δεν θα μεινουν στην ομαδα αλλα ισως να μην ειναι και ευκολη περιπτωση να τους ξεφορτωθουμε.
Βρε τι με νοιάζει πόσους έχουμε δανεικούς? Αν χθες στράβωνε το παιχνίδι και χρειαζόταν να μπει επιθετικός ποιος θα έμπαινε?
κι εμενα εχει αρχισει να με ψιλοχαλαει ο μιραλας αλλα δε φταιει απολυτα κι αυτος τη στιγμη που παιζει δεξι χαφ
chainsaw (24-01-11)
εξαφανιστηκε αυτος...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Μπαρντόν?? Παίζει σε λάθος θέση??? Γιατί τότε δεν τον βάζει στην "σωστή"????? μήπως άλλαξαν τα δεξιά μας χαφ??? Ίδια ήταν από την αρχή. Γιατί δεν συνεχίζει με αυτούς, αφού και ο Μιραλάς δεν κάνει και τίποτα σπουδαίο εκεί στο πλάι??? τόσο λάθος είναι ο Βαλβέρδε??? Αυτός που βρήκε την σωστή θέση στον αδικημένο?
Το ερώτημα τίθεται αλλιώς: Γιατί προτιμάει τον Πάντελις αντί του Μιραλάς στην κορυφή?? Και γιατί και τους δύο αντί του ενός??? τί δίνει ο Πάντελιτς που δεν έδινε ο Μιραλάς?
Το φανερό: παιχνίδι φορ και γκολ.
Το παιδί περνάει κάμψη. Αλλά και όχι μόνο: χάνεται σε σετ παιχνίδι. Κανένας δεν έπιασε κώτσο κανέναν- απλώς ομάδες που μπορούν να παίξουν άναρχα και μπορούν να διαθέσουν το άναρχο παιχνίδι του Μιραλάς, ας τον πάρουν. Τακτικά υπάρχουν θέματα. Τουλάχιστον σε αυτό το σύστημα (σόρρυ: το Σύστημα!).
Γιατί σε 4-4-2 με δεύτερο τον Μιρ, τέτοια θέματα δεν θα υπήρχαν.
... there's no such thing as "too much"...
...........
... there's no such thing as "too much"...
Πρεπει να πεταξει κανα μπαλακι ακομα οταν παιζει δεξια ή αριστερα τελικα δεν ειναι τοσο παραγωγικος οσο οταν παιζει κορυφη
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Τα «σκάει» άμεσα για Μιραλάς
Αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι χρειάζεται για την παραμονή του Κέβιν Μιραλάς είναι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Για το λόγο αυτό οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν μετρητά 2,2 εκατομμύρια ευρώ τη Δευτέρα.
Σύμφωνα με την εφημερίδα ΓΑΥΡΟΣ, η διοίκηση του Ολυμπιακού δεν θα καταβάλει το ποσό των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ σε τρεις δόσεις στη Σεντ Ετιέν, αλλά θα δώσει το παραπάνω ποσό σε μετρητά.
Παράλληλα, η γαλλική ομάδα δέχεται να παρατείνει τον δανεισμό του παίκτη ως το καλοκαίρι αντί του ποσού των 200.000 ευρώ επιπλέον και μάλιστα είναι διατεθειμένη να επιστρέψει τα 2,2 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό αν ο παίκτης το καλοκαίρι δεν υπογράψει συμβόλαιο.
Δεν κατάλαβα τι γίνεται. Τον αγοράζουμε άμεσα? Επεκτείνουμε τον δανεισμό? Επαναδιαπραγματευόμαστε την οψιόν αγοράς? Ή λέει μαλακίες ο Γαύρος? Τι από όλα συμβαίνει?
Μας τα έχει πρήξει ο Μιραλάς. Και σε εσάς είναι φυσιολογικό, σε εμάς που δεν έχουμε πως τα κατάφερε;
Bookmarks