Ισα ισα.Ο,τι γραφω απο το καλοκαιρι και μετα σχεδονμεσα ειναι.και δεν τα γραφω για ολους τους παικτες.Κι αυτο μπορεις να το δεις.Οι αρδ μας δουλευουν κυριως.και το χειροτερο,καποιοι "δικοι μας".
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Ισα ισα.Ο,τι γραφω απο το καλοκαιρι και μετα σχεδονμεσα ειναι.και δεν τα γραφω για ολους τους παικτες.Κι αυτο μπορεις να το δεις.Οι αρδ μας δουλευουν κυριως.και το χειροτερο,καποιοι "δικοι μας".
1 εκ/χρονο και πολλα του ειναι
dtakis80 (04-01-11)
ε ενταξει μην το ξεφτιλισουμε κιολας...1 και κατι καλα ειναι.σαφως οχι σχεδον...3.
Οσο για τον Μιραλας κατ' εμέ είναι παίκτης των 500-600 χιλιαδων το χρονο. Φυσικα δεν ειναι δικα μου τα λεφτά, ας του δώσει και κωλο ο χοντρος. Αμα ομως τσιμπησει μύριο ο Βρωμαλντο μας, τοτε θα κριθεί για μύριο. Κι εκει θα γινουνε συγκρισεις που θα γελασει η αίγα η παρδαλή....
consigliere (05-01-11)
Θες να σου πω οτι μπορει αν μας δουλευουν και απο τη δικοικηση?Μπορει,προκειμενου να ηρωοποιηθει ο προεδρας,που ενεπλακη προσωπικα και τα εσκασε τα μαρουλια και τον κρατησε(λεω πως θα παρουσιαστει,εφοσον γινει κατι τετοιο),ενω η δουλεια ηταν ηδη καθαρισμενη.Δεν το αποκλειω.
Δεν θελω να μου πεις τίποτα Χάρη, ειλικρινα. Κούρασε το θεματάκι. Αν οι τσογλανισμοί και το "φάε πύρινε το χόρτο σου" δεν εχουν κουράσει καποιον μετά απο 10 χρονια, και δεν τον εκνευρίζουν όταν ξαναγίνονται και από τον "νέο και φρέσκο μυαλό" (ο μυαλός του μυαλού) τότε δεν θα κουραστεί ούτε μετά από 100 χρόνια
consigliere (05-01-11)
Ας βάλει πρώτα καμιά 15αριά γκολ στην SuperLeague φέτος, ας δούμε τι ψάρια πιάνει στο C.L. του χρόνου και μετά μπορούμε να
αξιολογήσουμε ορθολογικότερα το πόσα θα έπρεπε να παίρνει.
Είναι εντελώς παράλογο ένας νεαρός παίχτης χωρίς να έχει κάνει τίποτα στην καριέρα του, μόνο και μόνο επειδή έχει δυνατότητες
να αυτοεκτοξεύει τις απολαβές του.
Βάζει κανείς το χέρι του στην φωτιά με 5 μήνες μπάλα αν ο παίχτης είναι φωτοβολίδα ή όχι?
.
Ναι, καλά....
... there's no such thing as "too much"...
την κραμπα απο τη μαλακια την παθαινεις στο χερι, πως το καταφερε αυτος στο ποδι![]()
καλός ήταν, αλλά όχι και κάτι ιδιαίτερο. μπορούσε να σκοραρει πάντως σε 2-3 περιπτώσει με αποκορύφωμα το δοκαρι στο 2ο ημιχρόνιο.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
menidi7 (06-01-11)
εμενα εχει αρχισει να με εκνευριζει εδω και καιρο..Πολυ μεγαλος ατομιστης...Εχει βεβαια ελαφρυντικο οτι δεν εχει παντοτε βοηθειες αλλα αυτη του η ταση να θελει να τους περασει ολους μου τη δινει...Το στυλ και το υφος του επιχης καποιες στιγμες δειχνουνε καβαλημενο καλαμι...Ελπιζω να μην εχουμε κανενα κατηφορο μετα την ανανεωση..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
chainsaw (06-01-11)
και σε ποιον να δωσει ρε ηλια?βλεπεις κανεναν διπλα του?
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Μαρινάκη δώσε ΤΩΡΑ 5-6 εκ το χρονο καθαρά για να μην χάσεις την υπεργαλαξιακή παιχτούρα!!!
... there's no such thing as "too much"...
εκεί στο τέλος , τί έπαθε ;
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Οταν καταλαβουμε οτι με τον Κεβιν μεσα ΔΕ πρεπει να παιζουμε με σεντρες, τοτε θα παμε καλυτερα
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Bookmarks