να ξαναπώ αυτό που είπα για τον Κόκκαλη??? ρε παιδιά δεν καταλαβαίνετε πως μα δουλεύουν κανονικά??? δηλαδή πάντα οι άλλοι είναι οι μαλάκες που φταίνε και ο Ολυμπιακός είναι το θύμα??? αντίστροφα δεν πάει ποτέ???
2,7 ειναι παρα πολλα...αν θελει με τα μισα κατι γινεται.αλλιως get your toys and go to anotherπου λεει και ο ημι-θεος πανοπουλος
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
να ξαναπώ αυτό που είπα για τον Κόκκαλη??? ρε παιδιά δεν καταλαβαίνετε πως μα δουλεύουν κανονικά??? δηλαδή πάντα οι άλλοι είναι οι μαλάκες που φταίνε και ο Ολυμπιακός είναι το θύμα??? αντίστροφα δεν πάει ποτέ???
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Η δουλεια ειναι κλεισμενη.
sting, θα συμφωνούσα αν δεν είχε πει ο dimace πριν από τις φυλλάδες ότι ζήτησε 2.7...
Αν δεν τολμάμε, δεν είναι επειδή τα πράγματα είναι δύσκολα. Τα πράγματα είναι δύσκολα επειδή δεν τολμάμε.
τη μία όψη του νομίσματος τη δινει ο Χάρης, ο Μιραλάς υπογράφει με τον Μαρινάκη να είναι θεός που έριξε απαιτήσεις κλπ. αυτό λέει και η δική μου πληροφόρηση(κλεισμένος εδώ και καιρό με 1,2 συμβόλαιο)
η άλλη όψη είναι πως χαλάει του παίκτη και είναι μαλάκας ο παίκτης και ο μάνατζερ. και πάντα καταφέρνουν να στρέψουν τον κόσμο εναντίον του παίκτη...
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Haris1984 (30-12-10)
Aυτήν τη φορά μάλλον ο Δημήτρης έστρεψε τον κόσμο εναντίον του![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
― Bertrand Russell
Φερτε στο Βαγγέλα μια μπριζολα, να μας φερει Γκουαρδιολα
Φερτε στο Βαγγέλα χοιρινό, να μας φέρει κι αλλον Ισπανό
Φέρτε στο Βαγγέλα κεφτεδάκια,να μας φέρει κι αλλα παικτάκια
Φέρτε στο Βαγγέλα για να φάει, να πει ο Ρουνι στον σερ το γκουντ-μπαι
Φέρτε στο Βαγγέλα να στουμπώσει, χέρι στον Ινιέστα να απλώσει
Φέρτε στο Βαγγέλα μακαρόνι, για να δείς πως έρχεται ο Ρονι
Φέρτε στο Βαγγέλα κι αλλο πιάτο, έρχεται ο Κριστιάνο ο Ρονάλντο
Φέρτε στο Βαγγέλα χοιρομέρι, να γυρίσει του κουζουλού ο Νέρι
Βάλτε το Βαγγέλα μας να χέσει, και στο δρόμο φάνηκε ο Μέσι
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
― Bertrand Russell
μήπως να του βάλουμε ρήτρα λίγο καφέ και λίγη ζάχαρη??? τι είναι τούτος ρε??
― Bertrand Russell
Διαβάζουμε καθημερινά για τα τερτίπια του μάνατζερ του Mirallas.
Σήμερα μάθαμε κάτι καινούργιο πάλι.
Αρχίζω να αμφιβάλλω αν τα τερτίπια είναι του μάνατζερ ή δικά μας.
Ειδικά μετά το τελευταίο.
Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι τα συμφωνηθέντα, δηλαδή, να πληρώσουμε την
ομάδα του και να του δώσουμε τα συμφωνηθέντα σαν συμβόλαιο.
Όταν προσπαθούμε να αλλάξουμε τα συμφωνηθέντα ( μέσα στα οποία είναι και η καλοκαιρινή ρήτρα των 4,5εκ ) λογικό
είναι ο μάνατζερ να τα αλλάζει και αυτός.
Η μεταγραφή Mirallas είναι ρίσκο.Γιατί μπορεί εύκολα να τον χάσουμε το καλοκαίρι.Όμως αν εισπράξουμε 4,5 εκ το
καλοκαίρι μπορούμε να βρούμε ίσως και καλύτερο επιθετικό.Οπότε τον αγοράζουμε τώρα όπως συμφωνήθηκε και αν βρεθεί
κάποιος να πληρώσει την ρήτρα το καλοκαίρι δεν θα κάτσουμε να σκάσουμε κιόλας.
.
kouzoulo (04-01-11)
Στις δεκα τελευταίες περιπτώσεις "παικταραδων" (που δεν τους ήξερε κανείς εκτος απο τα κόκκινα ΜΜΕ φυσικα) θελω να θυμηθείτε ποσες φορες εχετε δει να παιζεται το ίδιο έργο (κανει τσαλιμια ο μανατζερ, θελει περισσοτερα ο παικτης, εχουμε χρονο, είναι κλεισμένος, φεύγει, μένει , φεύγει , καθαρμα μάνατζερ, κάθαρμα παίκτη);
Εγω προσωπικά δέκα φορές.
consigliere (04-01-11), steliosb (04-01-11)
Bookmarks