αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
όπως έχει ξανα-ειπωθεί εδώ μέσα ,
Ολυμπιακός -μεταγραφές και σοβαρότητα είναι έννοιες που δεν συμβαδίζουν
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Τρέξτε να τον κλείσουμε, μην χάσουμε την μηχανή παραγωγής γκολ!!
Ε ρε πείνα που μας έχει βρει τελευταία και βλέπουμε τον Μιραλάς Τιτάνα αποκαλυπτόμενο....
... there's no such thing as "too much"...
Είπα κι εγω δεν θα εμπαινε και αυτο στο σηριαλ;
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Οι ασάφειες στην υπόθεση Μιραλάς...
Καμιά ανησυχία δεν πρέπει να προκαλεί στους φίλους του Ολυμπιακού η καθυστέρηση στην υπόθεση της παραμονής του Κέβιν Μιραλάς στον Ολυμπιακό.
Μπορεί οι διαδικασίες που πρέπει να κάνει ο [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] για την παραμονή του Βέλγου άσου στο Λιμάνι να έχουν καθυστερήσει τις τελευταίες βδομάδες, η αλήθεια όμως είναι ότι η μεταγραφή του νεαρού επιθετικού δεν «χαλάει».
Με αφορμή αυτή την καθυστέρηση, πάντως, έχουν ακουστεί κάποιες ασάφειες, με τελευταία αυτή κατά την οποία ο μάνατζερ του Βέλγου, Κριστόφ Ενροτό ζητάει συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 2,5 εκ. ευρώ από τη διοίκηση του Ολυμπιακού.
Ο κόσμος των «ερυθρολεύκων» ας μείνει ήσυχος γιατί σενάρια τέτοιου τύπου δεν ευσταθούν. Ο Κέβιν θα πιάσει Λιμάνι... οριστικά τις επόμενες μέρες. Το θέμα έχει «κλείσει» θετικά...
πιστεύω πως η όλη ιστορία έχει να κάνει με την αμοιβή του μάνατζερ. εμείς κανονίσαμε 2,5 μύρια με ΣΕ, αλλά δεν κανονίσαμε πόσα θα πάρει ο μάνατζερ για τη μεταγραφή. προφανώς ζητάει τον ουρανό με τα άστρα...
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Άντε ρε μαλάκα Μιραλάς που έκανες 3-4 καλά ματς και τώρα ζητάς και 2.7Μ. Άιντε φαντασμένοι νεόπλουτοι προσγειωθείτε.
Αν δεν τολμάμε, δεν είναι επειδή τα πράγματα είναι δύσκολα. Τα πράγματα είναι δύσκολα επειδή δεν τολμάμε.
ο μέγας Κόκκαλης δείχνει τον δρόμο κι εμείς συνεχίζουμε την ιστορία με τους ίδιους ρόλους.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Aπό πού προκύπτει ότι ο Βέλγος ζητάει 2,7Μ?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Ο Δημήτρης είπε ότι τα κομπιούτερς εμφανίζουν σαν κόστος της μεταγραφής τα 15Μ. Τα 2,7 δεν ξέρω από που προέκυψαν.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Εγώ το 2.7 το είπα μόνο και μόνο επειδή το είπε ο Δημήτρης, όχι οι ελληνικές φυλλάδες.
Αν δεν τολμάμε, δεν είναι επειδή τα πράγματα είναι δύσκολα. Τα πράγματα είναι δύσκολα επειδή δεν τολμάμε.
2.7 μυρια το χρονο στον Ολυμπιακο τα τελευταια χρονια επαιρνε μονο ο Ριμπος που ητανε..Ριμπος.
Ο Μιραλας για μενα εκει γυρω στο 1-1.5 πρεπει να παρει και ειναι και πολυ...Εχει κανει εναν καλο πρωτο γυρο αλλα ποδοσφαιρικα αυτο δεν αποδεικνυει και πολλα...Ο συλλογος ειναι στην ιστορια του γεματος σαπακια που υπογραψανε υψηλα συμβολαια επειδη κανανε οχι ενα γυρο αλλα σε καποιες περιπτωσεις μια-δυο καλες σεζον και που στη συνεχεια ξεφουσκωσανε..
1-1,5 μυριο το πολυ αλλιως το μπουλο..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
consigliere (30-12-10)
Δε μας χέζεις ρε Κέβιν;
Εγω είμαι σίγουρος οτι αν φωνάξουμε το ονομα του στο Καραισκάκης ΟΛΟΙ, θα μας αγαπήσει και θα παίξει τσάμπα για την φανέλα...![]()
consigliere (30-12-10), sadi (31-12-10)
Κακά τα ψέματα, κανένας δεν παίζει για τη φανέλα και κανείς δεν μένει στη ομάδα γιατί τον αγαπάει ο κόσμος. Και δεν έχουμε καμιά απαίτηση γι'αυτό. Αλλά...... 2,7 ρε Κέβιν; Τράβα να τα βρεις αλλού αν αληθεύει και εμείς θα βρούμε άλλον καλύτερο μαμιά...
Bookmarks