Δεν τον πήγε το παιγνιδι, το ξαναγραψα. Αλλα ήταν κακος, χωρις ομως να πεις οτι δεν προσπαθησε.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
... there's no such thing as "too much"...
μετριος επισης!αν κ παντα προσπαθει!
μια τον βαζει δεξια, μια περιφερειακο, μια κορυφη, το παλικαρι θα παθει συγχυση
για ακόμη ένα ματς φάνηκε πως δεν κάνει για τις πτέρυγες. είτε θα παίζει κορυφή, είτε πίσω από το φορ με φορ-φονιά. τέτοιος δεν υπάρχει, άρα το καλύτερο για την ομάδα είναι να ξεκινάει στην κορυφή της επίθεσης.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Συμφωνώ ότι πρέπει να παίζει κορυφή,στις πτέρυγες και χωρίς σωστή τροφοδότηση χάνεται ενώ στην κορυφή μπορεί να εκμεταλευτεί στο έπακρο όσες μπαλιές του γίνουν.....
ΟΚ, φταίει η θέση κλπ. Εγώ το ματς δεν το είδα, αλλά αν ισχύει ό,τι διάβασα (από τον Πεσετέρο), που δεν με εκπλήσσει, φωνάζει από μακρυά ότι είναι καλός δεύτερος επιθετικός. Αυτό πρέπει να μας δείξει να ψάξουμε ΚΑΙ για πρώγτο, όχι να κάνουμε τον δεύτερο, περιφερειακό, μοναδικό και Ουάου επειδή δεν έχουμε άλλον καλυτερο.
... there's no such thing as "too much"...
"Θα επιστρέψω πιο δυνατός"
Στα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος δεν είχε την ίδια φρεσκάδα και την ίδια εκρηκτικότητα που είχε επιδείξει μέχρι να μπει ο Δεκέμβρης. Εντούτοις, ο Κέβιν Μιραλάς, αλλά και τα μέλη του τεχνικού επιτελείου του Ολυμπιακού δεν ανησυχούν για την "πτώση" της απόδοσης του Βέλγου σε αυτό το σημείο της χρονιάς.
Και αυτό, διότι γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο λόγος που ο "υπερηχητικός" επιθετικός του Θρύλου κουράστηκε αρκετά και ήταν λογικό κάποια στιγμή να "κατεβάσει" ταχύτητα. Εντούτοις, υπάρχει η πεποίθηση ότι με την επιστροφή της ομάδας στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, με τον νέο χρόνο, ο Μιραλάς θα επιστρέψει και πάλι στα γνωστά υψηλά του επίπεδα.
Είναι χαρακτηριστικό ότι πριν οι παίκτες φύγουν για τις διακοπές τους, ο Βέλγος είχε μία σχετική συζήτηση με μέλη του τεχνικού τιμ, εξηγώντας τους ότι του βγήκε πολλή κούραση το τελευταίο διάστημα. Σημείωσε, όμως ότι σε αυτό το διάστημα των γιορτινών διακοπών θα ξεκουραστεί και θα γεμίσει τις μπαταρίες του, ώστε όταν επιστρέψει να είναι ακόμη πιο δυνατός και "φρέσκος", για περισσότερα γκολ και καλές εμφανίσεις.
Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε κάποιους αριθμούς που "εξηγούν" εν μέρει την κούραση του Μιραλάς. Οταν το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός τον απέκτησε, ο Βέλγος επιθετικός προερχόταν από μία μετριότατη χρονιά. Χαρακτηριστικοί είναι οι αριθμοί του. Αγωνίστηκε συνολικά σε 23 παιχνίδια, στα 19 εκ των οποίων είτε μπήκε αλλαγή είτε βγήκε από το παιχνίδι πριν το τέλος. Συνολικά, είχε 1.223 αγωνιστικά λεπτά, ήτοι 53 λεπτά μέσα όρο ανά ματς.
Αντιθέτως, την εφετινή έχει σχεδόν φτάσει τα περσινά του αγωνιστικά λεπτά, καθώς αγωνίζεται αδιαλείπτως και για αυτό στα μόλις 14 παιχνίδια πρωταθλήματος που έχει αγωνιστεί (σ.σ. έχασε την πρώτη αγωνιστική με τον Ηρακλή) έχει συνολικά 1.019 λεπτά συμμετοχής, ήτοι 72' ανά παιχνίδι. Εάν σε αυτό λάβουμε υπόψη και το γεγονός ότι ένας τραυματισμός τον άφησε εκτός προπονήσεων σχεδόν ενάμιση μήνα τον Αύγουστο, τότε γίνεται αντιληπτό ότι η κούραση είναι απόλυτα λογική και η ξεκούραση απαραίτητη.
Στις πτέρυγες δεν έχει καμμία αξία να παίζει βασικός,παραμόνο όταν λείπουν άλλοι.Η θέση που παίζει σε υψηλό επίπεδο είναι στην επίθεση και κυρίως μόνος του.
ακουσα σημερα στο ρεπορταζ του Ολυμπιακου απο ερα σπορ οτι μαλλον ο ΚΕΒΙΝ κι ο ατζεντης του ζητουν συμβάλαιο με αποδοχες στα 2,5 μυρια το χρόνο απο τις 900000 που ειναι σήμερα και πως η απόκτηση του φυσικα με αυτες τις απαιτησεις φανταζει δύσκολη....
Ξέρει κανείς τίποτα πάνω σ' αυτό?
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
Δε νομίζω να υφίσταται κάτι τέτοιο ως λόγος για να φύγει,γιατί αυτό θα σήμαινε ότι αυτά τα λεφτά αυτά θα τα βρει αλλού.
Σκοράρει... τραγουδιστά (vid)
Τα κατορθώματα γίνονται συνήθως τραγούδια και από τον άγραφο αυτόν κανόνα δεν θα μπορούσε να λείψει ο Κέβιν Μιραλάς, που έγινε... τραγούδι από τον Restelio.
Πριν από λίγο καιρό, ο νεαρός αυτός τραγουδιστής, είχε παραχωρήσει συνέντευξη στον ΓΑΥΡΟ και με τα πολλά, αποφάσισε να κάνει ένα single στο οποίο "μετέχει" ο Βέλγος παικταράς. Έχει, άλλωστε, σκοράρει τόσες πολλές φορές, που εκτός από το τραγούδι που του "αφιερώνεται", θα τον θυμούνται για τα γκολ που έχει σημειώσει.
Πού να το φανταζόταν ο παικταράς πως το όνομα και οι επιδόσεις του στους αγωνιστικούς χώρους, θα είχαν αντίκτυπο στο ελληνικό πεντάγραμμο. Ποιος ξέρει; Αν συνεχίσει έτσι, ίσως να γίνει και ταινία.
Ακούστε το τραγούδι στο οποίο παίζει... μπάλα ο Κέβιν Μιραλάς με τα γκολ του!
ας αποκτησει πρωτα διαρκεια 2 τουλαχιστον χρονων και μετα ας ζητησει τα 2,5 αν ισχυει. ειπαμε γουσταρουμε μιραλας αλλα δε θα μας γαμαει και ο καθενας
ANDREASPROEDROS (28-12-10), sirkostas (28-12-10)
Μα πως..... Φανταστικός και διαγαλαξιακός υπεργίγαντας και καραπαιχταράς...... Των 3-4 ως τώρα ματς.
Τον έχουμε κάνει θεό.
... there's no such thing as "too much"...
sirkostas (28-12-10)
τι έγινε ρε μάγκες; σε λίγο εκπνέει η προθεσμία ! περιμένουμε μήπως να γυρίσει το αφεντικό από τις διακοπές ;;;; εε ;;;;;![]()
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Bookmarks