Haris1984 (17-12-10)
Νόμιζα κλείσαμε κάναν παίχτη. Και τελικά βλέπω παζαρεύουμε με τον ...Μιραλάς![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
αντε να τελειωνουμε...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Eγώ προτείνω να το παζαρέψουμε λίγο ακόμα![]()
δεν με νοιαζουν τα παζαρια ουτε το ποσο θα κοστισει. κανει καλες εμφανισεις, ειναι ο βασικος μας επιθετικος και τα πραγματα ειναι απλα, η διοικηση πρεπει να βρει ενα τροπο να τον κρατησει. η τακτικη που θα ακολουθησει εξαρταται απο αυτην εμενα δεν με ενδιαφερει.αν δεν τον παρουν ειναι λαθος τους.
καλα το δοκαρι με τον ατρομητο ηταν ολα τα λεφτα.![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Ξεκάθαρα είναι παίχτης έδρας.
Άλλη μια επιβεβαίωση.
.
sirkostas (20-12-10)
Παντως αν δεν κανω λαθος επαιζε μονος του στην κορυφη στο δευτερο χωρις κανεναα να τον στηριζει.Στο α ηταν ψιλοχαμενος οντως.
Η φάση που παίρνει τη μπάλα από σέντρα, τη φέρνει μπροστά και σουτάρει με τη μία έδειξε πόσο μπάλα ξέρει. Εάν είχε επιχειρήσει να κάνει το ίδιο κοντρόλ ο Ντιόγο ακόμα θα την ψάχναμε (τη μπάλα).
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Μπαλαρα ξέρει, αλλα σήμερα δεν ηταν ακριβως αυτο που λεμε "η μέρα του". Το αντιθετο μαλλον
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Τείνω να πιστέψω πραγματικά στο ότι το παρλθόν σου δείχνει και λέει πολλά. Το ξέσπασμα του Μιραλάς πχ με τα 5-6 μαζεμένα γκολ είχε και προηγούμενο. Όπως και η έλλειψη αντίστοιχης συνέχειας.
... there's no such thing as "too much"...
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
chainsaw (20-12-10)
Μακάρι να συνεχίσει να έχει καλή απόδοση! ΓΚολ πόσα θα βάλει?? Γιατί αυτό που μεταφέρεται και στατιστικά είναι τα γκολ. Ομοίως πρέπει να δει κανείς από ποιά θέση τα έβαζε. Γιατί αν βάζεις χ γκολ ως δεξί εξτρέμ, δεν είναι λογικό στα χέρια του Αναμορφωτή που σε βάζει σέντερ φορ και όλοι στενάζουν να περιμένεις περισσότερα??
Κατ'εμε, το ξαναλέω, το παλληκαράκι έχει πολλές αρετές, αλλά φονιάς περιοχής δεν είναι. Του λείπουν βασικά χαρακτηριστικά για κάτι τέτοιο. Δεύτερος φορ, ΟΚ, αλλά μοναδικός μόνο κατά συνθήκην.
Τώρα, το ότι στο Σύστημα προτιμάμε ως προτέρημα του μοναδικού την καλή κίνηση ΕΞΩ από την περιοχή, προκρίνει τον Μιραλάς για την θέση. Μας αφαιρεί όμως από αποτελεσματικότητα. Γιατί άλλα τα τελειώματα του φονιά που είναι η δουλειά του να βάζει γκολ και άλλα τα τελειώματα του "ανοίγω διαδρόμους και μανουριάζω έξω από την περιοχή"..... Αν φυσικά εξακολουθεί να υπάρχει και να εφαρμόζεται κάποιο σύστημα στην ανάπτυξη και φέτος, γιατί δεν το βλέπω.
(Χοντρά: ο Μιραλάς ΔΕΝ είναι Σισέ. Με την καμμία όμως.)
... there's no such thing as "too much"...
Γιώργο διαφωνώ σε αυτό που λες περί εκτελεστικής δεινότητας. το παλικάρι το έχει το γκολ στο αίμα του. έτσι φαίνεται από τα τελειώματα του. το ότι δεν ρίχνει άγκυρα στην περιοχή για μένα είναι θετικό.
για τον Σισέ τα έχω πει κι εγώ. μεγάλος παίκτης και αν τον είχαμε, έπρεπε να παίζει μπροστά από τον Μιραλάς και τότε θα κάναμε παπάδες!!!! 3-4 γκολ ανά αγώνα θα είχαμε!!! ευκαιρία να τον πάρουμε τώρα![]()
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
consigliere (21-12-10)
Παιδιά αν δείτε τις μπαλιές (πως του τις έκαναν και που του τις έκαναν) θα καταλάβετε γιατί δεν απέδωσε,εγώ συνεχίζω να πιστεύω ότι είναι από τους καλύτερους σε κάθε ματς...
Bookmarks