πολύ καλός ΚΑΙ σήμερα!!! όταν κάποιοι λέγαμε πως θα βγει καλή μεταγραφή δεν περιμέναμε τέτοια πράγματα...
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Ο καλυτερος μας παιχτης φετος με διαφορα, τρομερα προσοντα. Ητανε και παλι ο καλυτερος χτες και μακαρι να συνεχισει ετσι.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Πρώτα ο Ολυμπιακός για Μιραλάς
![]()
Την καλύτερη περίοδο της καριέρας του διανύει στον Ολυμπιακό ο Κέβιν Μιραλάς και όπως τονίζει ο Βέλγος, σημασία έχει να πηγαίνει καλά η ομάδα και έπειτα να σκοράρει και εκείνος στους αγώνες των Πειραιωτών!
Ευχαριστημένος από την επιστροφή του στο σκοράρισμα είναι ο Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος όπως τονίζει συνεχώς δεν έχει πρόβλημα με την αλλαγή θέσεων.
Ο Βέλγος άσος διανύει μία από τις καλύτερες φάσεις της ζωής του το τελευταίο χρονικό διάστημα και όπως τονίζει στο κοντινό του περιβάλλον, θέλει πρώτα απ' όλα να πηγαίνει καλά ο [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]:
«Πράγματι το ήθελα πολύ το γκολ γιατί μου είχε λείψει στα προηγούμενα ματς. Ευκαιρίες είχα αλλά δεν ήμουν αρκετά δυνατός και συγκεντρωμένος, οπότε τώρα ήθελα να σκοράρω και να κάνω ένα καλό παιχνίδι», τονίζει σχετικά με την επιστροφή στα γκολ, ενώ σχετικά με την αλλαγή θέσεων στους αγώνες του Ολυμπιακού, υποστηρίζει:
«Δεν με ενοχλεί εμένα αυτό. Πρώτα από όλα είναι η ομάδα. Αισθάνομαι καλά παντού, οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα όπου κι αν παίζω.»
Ο Βέλγος πάντως δεν φαίνεται να ανησυχεί από τον μικροτραυματισμό που υπέστη στο ματς της Κυριακής με τον Ατρόμητο και είναι καθησυχαστικός: «Αισθάνομαι ακόμη το πόδι μου λίγο βαρύ αλλά δεν είναι τίποτα σοβαρό. Πιστεύω πως μέσα στη μέρα θα το ξεπεράσω…»
Δεν έχω δει αθλητή να λέει "πρώτα εγώ και μετά η ομάδα μου". Τι το πρωτότυπο έχει το παραπάνω άρθρο?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
consigliere (14-12-10)
Mπραβο στον Μιραλλας!
παικτες σαν και αυτους θελουμε... και καλα θα κανουν ορισμενοι να τον ακολουθησουν.
Πάντως πολύ λίγοι πίστευαν το καλοκαίρι ότι αυτός ο παίχτης θα μας βγεί.ή αλήθεια έιναι ότι εγώ με το που άκουσα ότι τον πήραμε χάρηκα γιατί μου άρεσε το στυλ του αλλά και πίστευα ότι θα μας βγεί πεντάστερος......
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Πάντως εδώ έχει δείξει μέτρια δείγματα ως ακραίο χαφ.Τουλάχιστον για τα επίπεδα του Ολυμπιακού που έχει καλύτερους παίχτες για αυτές τις θέσεις.
Εγώ προσωπικά δεν είχα καμμία εκτίμηση στις μεταγραφές λιτότητας της εποχής Κόκκαλη.Αν παίρναμε άλλο προπονητή ο Μιραλάς δε θα έπαιζε βασικός ούτε θα τον βλέπαμε ποτέ ως σέντερ φορ,αλλά και αν αλλάξουμε προπονητή και τρόπο παιχνιδιού γενικότερα θα χάσει την αξία του ως σέντερ φορ.
ε απομενει το οκ τους,εφοσον τα βρουν οι διοικησεις.με τον παικτη και τον μανατζερ επηλθε συμφωνια,αποψε το βραδυ..
Τι να βρούνε ρε Χάρη; Πιο ξεκάθαρη δεν θα μπορούσε να είναι η κατάσταση. Εφόσον συμφώνησες με τον μάνατζερ, στέλνεις το
άλλο πρωί και τα λεφτά της ρήτρας και καλορίζικος. Δεν υπάρχει θέμα διαπραγμάτευσης με την διοίκηση της Σέντ Ετιέν. Αν δεν το
κάνουν αύριο το πρωί, θα σημαίνει ότι πάνε για παζάρια πάλι και θα ακούσει τα σχολιανά του ο Βάγγος.
θα δειξει!μπορει και να εχει κλεισει το θεμα ηδη,αλλιως δεν θα διερρεε η συμφωνια με τον παικτη.
ο Μιραλάς είναι τελειωμένη υπόθεση εδώ και καιρό. με το χαφ τι γίνεται...
― Bertrand Russell
καλα,εσυ?![]()
Bookmarks