ρε γμτ εγώ δεν τα καταλαβαίνω αυτά . Τον έφερες το καλοκαίρι με ρήτρα 2,5 εκατ.
Σου δείχνει πως είναι παικταράς και θες να τον κρατήσεις .
εεεεεεεεεεεεεεεεε................1+1 κάνουν 2
πας τα δίνεις τα 2,5 και τελειώνει το παραμύθι , το μλκιες είναι αυτες τώρα για τις δόσεις και να πέσουν 200 χιλ .
Τώρα θα τον μάθετε τον καβούρια;![]()
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Αμετακίνητη και χωρίς καμία διάθεση «παζαρέματος» με τον Ολυμπιακό για την τιμή πώλησης του Κέβιν Μιραλάς είναι η διοίκηση της Σεντ Ετιέν. Όπως δήλωσε ο εκτελεστικός διευθυντής του γαλλικού συλλόγου, Ρολάν Ρεμεγιέρ, στην εφημερίδα «Le Progres», δεν πρόκειται να γίνει διαπραγμάτευση για το ποσό των 2,5 εκατ. ευρώ που ορίζεται ως οψιόν αγοράς του Βέλγου επιθετικού μέχρι τις 31 Ιανουαρίου.
«Έχουμε συμφωνήσει για ένα συγκεκριμένο ποσό. Η συμφωνία είναι επίσημη και επικυρωμένη από τη FIFA. Είτε θα ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς μέχρι τις 31 Ιανουαρίου πληρώνοντας το ποσό αυτό είτε δεν θα το κάνουν και θα μιλήσουμε με τον μάνατζέρ του στο τέλος της σεζόν ή θα πωληθεί σε άλλη ομάδα. Αν μας προσφέρουν 2.499.000 ευρώ θα πούμε όχι! Δεν θα γίνει καμία διαπραγμάτευση. Υπάρχουν πράγματα που δεσμεύουν και τις δύο ομάδες. Θα μας δώσουν τα 2,5 εκατ. ευρώ, διαφορετικά δεν θα γίνει η δουλειά. Όταν υπάρχει συμφωνία σε κάτι, δεν κάνουμε πίσω. Τελείωσε! Δεν τίθεται θέμα για... παζάρια», ξεκαθάρισε ο Ρολάν Ρεμεγιέρ και πέταξε το μπαλάκι στον Ολυμπιακό.
«Δεν υπήρξε καμία επαφή με τον Ολυμπιακό. Άλλωστε δεν βλέπω το λόγο από τη στιγμή που υπάρχει μία συγκεκριμένη οψιόν αγοράς. Αυτή τη στιγμή ο Μιραλάς είναι η βεντέτα της ομάδας και οι Έλληνες είναι πολύ ευχαριστημένοι μαζί του. Η μπάλα βρίσκεται στο γήπεδο του Ολυμπιακού», τόνισε ο ο εκτελεστικός διευθυντής των «στεφανουά».
Επιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλη
και καλά κάνετε,γιατί τα ξίζει ο παίχτης,και είναι σε super ηλικία.Ρε εδώ δώσαμε 3,2 εκτομμύρια για Oskar!!3 για Ντάρμπι,9 για Diogo!!!!!!
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
sexyred (23-12-10)
Αστα δωσουν μωρε εκει τα 2.5 ψωροεκακτομμυριακια να τελειωνουμε με τον παικταρα και αργοτερα τον πουλαμε 3 φορες παραπανω!
Eγώ πάντως πιστεύω πως πρέπει να κάνουν παζάρια![]()
καλά αυτά με τα παζάρια και τις δόσεις δεν με απασχολούν. ο Μιραλάς πρέπει να θεωρείται παίκτης του Ολυμπιακού. απλώς πρέπει να βγάλουν το ψωμί τους ΑΡΔ και μάνατζερς, και δόξα ο Βαγγέλης.
άλλο πράγμα με απασχολεί εμένα. τι πάει να πει αναπροσαρμογή της ρήτρας? ο παίκτης έχει μια ρήτρα 4-5 μύρια σύμφωνα με το συμβόλαιο που έχει με το γαλλικό σύλλογο. από τη στιγμή που θα υπογράψει σε εμάς κάνει ΑΛΛΟ συμβόλαιο...άρα και η παλιά ρήτρα δεν μετράει...άρα τι φούμαρα είναι αυτά που λένε οι ΑΡΔ και ο μάνατζερ???
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Μπορεί να υπέγραψαν από την αρχή τους όρους του συμβολαίου με τη συμφωνία ότι θα ενεργοποιηθεί σε περίπτωση που τον αγοράσσουμε
Ακούγεται λίγο παράλογο αυτό, αλλά μην ξεχνάς ότι τον πήραμε επί προεδρίας Κόκαλη![]()
ας παρθει,και ας παρθει με ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ κοστος,πραγματικα.Κουνηθειτε διοικουντες!
Ελπίζω να μην πούνε στο τέλος ότι εμεις δεν ενδίδουμε και δεν τον θέλουμε μ'αυτά τα λεφτά ....όπως με τον Λέτο ντε.Και επειδη ο Μιραλάς είναι καλύτερος να δούμε τι θα λέμε μετά γιατί ο βάζελος καραδοκεί.
Και το ενδιαφέρον για το Σκόκο μου φαίνεται παράξενο αφου έχουμε τόσους περιφερειακους...και έναν τον χειρότερο απο όλους που έχει το ....μέσο και είναι μόνιμα στην ενδεκάδα (επειδή είναι αθόρυβος........)
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ
να αφήσει ο Μαρινακης αυτόν τον παίχτη να του φύγει!
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
H περίπτωση του Λέτο ήταν διαφορετική. Για τον Αργεντινό δεν υπήρχε οψιόν αγοράς στον δανεισμό του. Με του που αυτός έληξε επέστρεψε στη Λίβερπουλ και ο Ολυμπιακός δεν είχε κανένα δικαίωμα επί αυτού. Έτσι η Λίβερπουλ, όταν αποφάσισε να τον πουλήσει, μπορούσε να ζητήσει όσα ήθελε.
Ο Μιραλάς έχει οψιόν αγοράς. Κάτι που σημαίνει δίνει τα προσυμφωνημένα χρήματα και τον κάνει δικό του.
Το ενδιαφέρον για τον Σκόκο είναι καθαρά δημιούργημα των ΑΡΔ ή/και του μάνατζέρ του. Από πουθενά δεν προκύπτει ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
consigliere (18-11-10), dtakis80 (18-11-10), Haris1984 (21-11-10), panty (18-11-10), steliosb (18-11-10)
να δωσουμε οσα ζητανε μην γινει μαλακεια και τον χασουμε.
Ο Ολυμπιακος ειναι ιδεα,εμεις τον φτιαξαμε και θα τον αγαπαμε μεχρι να πεθανουμε.Λεωνιδας Ανδριανοπουλος.
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ RED ON AIR Ο ΚΕΒΙΝ ΜΙΡΑΛΑΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ![]()
να και ενα καλο νεο
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
εεε όχι και νέο...γνωστό εδώ και 1 μήνα είναι...απλώς το πλασάρουμε με στυλ...
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
d.n.a. (19-11-10)
Μακαρι να εκλεισε ο παικταρας!!
captain-cook (21-11-10)
αν δεν ηταν τοσο καλος πακτης ανετα τον εκανα για μπουρναζομαλακα!
panahs7 (21-11-10)
Bookmarks