Καιρό έχει να ειπωθεί να παίξει ο Μιραλάς πίσω από τον Πάντελιτς![]()
Αφου τωρα θα γυριζει το μελαχροινο αγορι γιατι να κρατησουμε τον Μιραλλας??![]()
Καιρό έχει να ειπωθεί να παίξει ο Μιραλάς πίσω από τον Πάντελιτς![]()
Τελείωσε αυτό το παραμύθι
Τώρα θέλουμε να παίξει πίσω απ' τον Ντιόγκο![]()
lefaman72 (15-11-10)
Τι να τον κανω το Μπιραλαχ; Γυρνανε Διογκο-Λιουναρδου παικτες που τραγουδαγε το ονομα τους ολη η εξεδρα!
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
κρατα ενα γκολακι και για τον μπαοκ...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Καμάρι μου εσύ! Εντάξει, μετά και την εκτίναξη του Ρουμπάκη στις πινακίδες, μπαίνεις πανάξια στο πάνθεον των πουλέν.
Τελικά ο Νίκος βλέπει μπροστά!
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Απο Sport24
Στην Αθήνα αναμένεται μέσα στην εβδομάδα ο μάνατζερ του Κέβιν Μιραλάς, που θα έχει συνάντηση με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για την παραμονή του Βέλγου άσου στον Πειραιά. Στην Γαλλία άνθρωπος των ερυθρόλευκων για να μιλήσει με την Σεντ Ετιέν.
Οι Αξέλ Βιτσέλ και Κέβιν Μιραλάς έμειναν εκτός αποστολής της εθνικής Βελγίου για το φιλικό με την Ρωσία, λόγω τραυματισμού.
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Τραυματίστηκε το παλικάρι μας? Πού? Στο κολυμβητήριο του Ηρακλείου?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
αμα δεν παιξει και αυτος με ΠΑΟΚ,χεσε μεσα Πολυχρονη.
Αφου εχουμε τον φονια Μπαντελιχ τι ανυσηχουτε;
μια χαρα ειναι ο Παντελιτς,αλλα τους θελω μαζι.
Ε,ενταξει θα βαλει τον Ναιμεναλλαθ και θα κανει κέντα.
Ομορφο σήριαλ εχει γίνει πάντως τo θέμα του Μιραλας...
Η απάντηση:Σε ρεπορτάζ του ο Τύπος της Γαλλίας φιλοξενεί σήμερα, νέα σενάρια για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού να εντάξει στο δυναμικό του τον Κέβιν Μιραλάς. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το «footlille.com», ο Βέλγος κυνηγός τού Ολυμπιακού βρίσκεται κοντά στο να παραμείνει στο Λιμάνι (αναφέροντας ότι η οψιόν αγοράς του βρίσκεται στα 2,7 εκ. ευρώ), παρόλα αυτά ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί στενά την περίπτωσή του και περιμένει τις εξελίξεις.
και φτάνουμε σήμερα στις δηλώσεις του Ρολάν Ρομεγέ:Ορισμένοι επιτήδειοι προσπαθούν να δημιουργήσουν «θέμα» με τον Παναθηναϊκό και αυτό θα γίνεται μέχρι ο Ολυμπιακός κλείσει το θέμα του Κέβιν Μιραλάς. Ορισμένοι μάνατζερ στην Ελλάδα προσέγγισαν τον παίκτη και κυρίως τον εκπρόσωπό του Κριστόφ Ενροτέ, προσπαθώντας να προετοιμάσουν το έδαφος για τον Παναθηναϊκό, εμφανίζοντάς του και οικονομικά συμφέρουσες προοπτικές. Το θέμα αυτό αναπαρήγαγαν τα γαλλικά ΜΜΕ και ο Κέβιν μαθαίνοντας το θέμα, έσπευσε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.
«Δεν θέλω να κάνουμε καμία συζήτηση με τον Παναθηναϊκό. Αν μείνω στην Ελλάδα, θα μείνω μόνο για τον Ολυμπιακό. Για μένα εδώ δεν υπάρχει άλλη ομάδα» ξεκαθάρισε στον ατζέντη του ο Μιραλάς, ρίχνοντας «πόρτα» μια και καλή στις ύπουλες «πράσινες» τακτικές.
Χρυσές δουλειές κάνουν οι δημοσιογράφοι και οι μάνατζερ πάλι... ΑΞΙΟΙ!!!Ο Ρολάν Ρομεγέ αναφορικά με το ποσό που πρέπει να καταβάλλει ο Ολυμπιακός για τον Κέβιν Μιραλάς εμφανίζεται ανένδοτος και ξεκαθαρίζει ότι μόνο με την συμφωνημένη οψιόν, ο Βέλγος θα «δέσει» στο λιμάνι, απορρίπτοντας την οποιαδήποτε συζήτηση γύρω από το θέμα. «Τώρα είναι μεγάλος σταρ. Συμφωνήσαμε με τον μάνατζέρ του και οι Έλληνες είναι πολύ ικανοποιημένοι μαζί του. Ωστόσο, δεν υπάρχει απολύτως τίποτα. Ο Ολυμπιακός δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μας. Συν τοις άλλοις, δεν βλέπω το λόγο να μας γίνει πρόταση, από τη στιγμή που ο παίκτης είναι δανεικός και υπάρχει οψιόν αγοράς που έχει υπογραφεί» σημείωσε ο αντιπρόεδρος της Σεντ Ετιέν στην εφημερίδα «Le Progrès».
Καταλήγοντας, ήταν ξεκάθαρος: «Συμφωνήσαμε σε κάτι. Η συμφωνία του δανεισμού είναι επίσημη και κατατεθειμένη στη FIFA. Υπάρχει συγκεκριμένο ποσόν. Είτε θα ενεργοποιήσουν την οψιόν πριν τις 31 Ιανουαρίου πληρώνοντας την οψιόν, είτε δεν θα την ενεργοποιήσουν και θα μιλήσουν με τον εκπρόσωπό μας στο τέλος της σεζόν ή ο παίκτης θα πουληθεί σε άλλη ομάδα. Αλλά αν έχουμε πρόταση ακόμη και 2.499.000 ευρώ, πάλι ‘‘όχι’’ θα πούμε. Δεν θα υπάρξει συζήτηση. Η συμφωνία δεσμεύει και τις δύο πλευρές. Αν μας δώσουν τα 2,5 εκατομμύρια δεν υπάρχει πρόβλημα. Όταν συμφωνούμε σε κάτι, δεν κάνουμε πίσω. Τέλος. Είναι άλλο πράγμα η πώληση και άλλο πράγμα το παζάρι. Συμφωνήσαμε στα 2,5 εκατομμύρια. Ακόμη, ξέρω ότι όλα πάνε καλά για τον Κέβιν. Το μπαλάκι είναι στη μεριά τους».
Faithful (17-11-10)
Δεν καταλαβαίνω γιατί δημιουργούμε αυτό το μπέρδεμα
Υπάρχει συμφωνία στα 2,5 εκ. και εμείς θέλουμε λέει να δώσουμε λιγότερα
Πόσο λιγότερα δλδ;;;
Αν πχ θέλουμε να δώσουμε 1εκ, εννοείται ότι δεν θα δεχτούν αφού προφανώς είναι πολύ μικρό το ποσό για την αξία του παίκτη
Από την άλλη, αν θέλουμε απλά να γλιτώσουμε 100-200 χιλιάρικα, μου φαίνεται παράλογο να διακινδυνεύσουμε τη μεταγραφή για τόσο μικρή διαφορά
Δλδ προτείνουμε αντί 3 δόσεις των 835 χιλιάδων να τους δώσουμε 2 δόσεις των 900;;;
Αν όντως είναι έτσι και δεχτούν πρέπει να είναι τελείως ηλίθιοι
Bookmarks