να σου πω και τη μαύρη αλήθεια ,
τέτοια ποιότητα από εσένα δεν τι περίμενα αγόρι μου !!!
φτου σου μη σε ματιάσω και εις ανώτερα !!!
Βασικα εχει πολυ καλη τεχνικη καταρτιση αλλα θελω να δω αν θα εχει διαρκεια μακαρι να τον κρατησουμε θα ειναι καλο για την ομαδα μας.
να σου πω και τη μαύρη αλήθεια ,
τέτοια ποιότητα από εσένα δεν τι περίμενα αγόρι μου !!!
φτου σου μη σε ματιάσω και εις ανώτερα !!!
Είχα προβλέψει από τον Αυγουστο ότι αυτος ο παικτης ειναι μακραν η καλυτερη μεταγραφη.
Και μολις εμαθα οτι ο βαλβερδε αναλαμβανει προπονητης καταλαβα οτι ο Μιραλας θα ειναι ισως και το πιο βασικο κομματι αυτης της ομαδας.
Δυστυχως για τον παικταρα μας εμεινε στην αρχη λιγο πισω λόγω του τραυματισμου που ειχε.Τωρα ομως αρχιζει να δειχνει την αξια του.
Για τα δεδομενα του συγχρονου ποδοσφαιρου ο Μιραλας ειναι εξαιρετικοτατη περιπτωση. Του ευχομαι να κανει πραξη ολα αυτα τα στοιχεια που μας εχει δειξει εως τωρα και να αφησει εποχη.
Καλα δεν το συζηταμε οτι πρεπει να αγοραστει. Αυτο πρεπει να ειναι τελειωμενη ιστορια μεσα στην εβδομαδα.
Στα ντέρμπι θα τον κρινουμε. Και σε βαθος χρονου φυσικα. Οσου μενει.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Χρονια πολλα και καλα, παντα τετοιες εμφανισεις σου ευχομαι!
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
Εχει ανεβει θα δειξει στην πορεια τι καπνο φουμαρει
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ουσιαστικά εννοώ να βοηθήσει το παιχνίδι της ομάδας και όχι μόνο το δικό του.
2 γκολ οκ , το ένα κατά λάθος, και το πέναλντι ναι εντάξει αλλά δεν.
Αν δώσει την πάσα εκεί που πρέπει θα έβαζε 2 αυτός και άλλα 2 οι υπόλοιποι.
Αν ξαναδείτε το παιχνίδι φαίνεται ξεκάθαρα και ο ατομικισμός του και τα παράπονα των
συμπαιχτών του που σε πιο επίκαιρες θέσεις για γκολ δεν πήραν πάσα.
Μια φορά έδωσε πάσα στον επερχόμενο Ibagaza και έγινε μια ωραία ομαδική φάση
για την ομάδα μας.
.
αυτό που λέει ο Στέλιος το θυμάμαι και εγώ , μάλιστα και εμείς σπίτι το ίδιο ακριβώς σχολιάζαμε στο α' ημίχρονο . στο δεύτερο όμως ο παίκτης ήταν απλά "τέλειος" . έκανε πολλές δουλειές στο γήπεδο (εξ΄ου και το εξαιρετικό index score που έβγαλε ) και αν γινόταν νωρίτερα αλλαγή ο κακός Ριέρα θα είχε αποδώσει πολύ καλύτερα . αν αντι να τραβιέται αριστερά για να κλείσει την "τρύπα" του ισπανού έμενε στην κορυφή θα φαινόταν πολύ περισσότερο .
αυτό όμως Στέλιο , ίσως , είναι και θέμα της ομάδα συνολικά . τον παρατήρησα σε 2-3 φάσεις που "έψαχνε" που να βγάλει την πάσα ,φαίνεται δηλαδή πως ακόμα δεν ξέρει το πως κινούνται οι άλλοι . είναι ατομιστής σε ένα βαθμό αλλά δεν είναι και σε κατάσταση υπερβολική , ίσως όταν μάθει καλύτερα τους υπόλοιπους θα είναι πιο ομαδικός
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
steliosb (07-10-10)
σίγουρα έπρεπε να είναι πιο ομαδικός, όμως η απόδοση του ήταν πολύ καλή. πάντως με τόσο πολλούς μεσοεπιθετικούς , θα ήθελα σε ένα ματς να δω ένα 4-3-3 με Μιραλάς αριστερά, Φέτφα δεξιά και Πάντελιτς κορυφή. νομίζω στο 4-3-3 θα ταιριάζει η θέση σε Φέτφα-Μιραλάς.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Σιγα τα ωα, κι εγω μολις επαιξα PES , Ολυμπιακός-ΑΕΚ , κέρδισα 11-1 και ο Φιογκο εβαλε 5 γκολ και ο Μπιραλαχ κανένα.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Εγω ειδα πως δεν ειναι σεντερ φορ ο ανθρωπος και δεν πα να λεει οτι θελει ο ιδιος, για τον ατομισμο του σιγουρα παιζει καποιο ρολο το οτι θελει
να ερθει με κανονικη μεταγραφη και προσπαθει να δειξει το κατι παραπανω.
Παντως οσο βγαζει θεαμα και η ομαδα κερδιζει με 3αρες ας μην την δεινει ουτε απο το αριστερο στο δεξι ποδι.
consigliere (11-10-10)
panahs7 (07-10-10)
εεε τότε πάρε Wii![]()
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Επαθε αιματωμα κ αυτος τη πουτανα μου!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
ποτε εγινε αυτο?
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
σημερα το πρωι το διαβασα
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
το αιματωμα δεν ειναι τοσο σοβαρο ρε παιδια. σχεδον καθημερινο φαινομενο
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Bookmarks