παρα πολυ καλος.πρεπει να αγοραστει και επισημα.μονιμη πηγη κινδυνων σημερα.
Φοβερος σημερα.Χαιρεσαι να τον βλεπεις!!
παρα πολυ καλος.πρεπει να αγοραστει και επισημα.μονιμη πηγη κινδυνων σημερα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες!
Παιχτρόνι ο τύπος!
ΜΙΡΑΛΑΣ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΣ....
Μου αρέσει κι εμένα ο Κέβιν αλλά μάλλον πρέπει να παίζει μαζί με έναν
ακόμη επιθετικό που θα ρίχνει άγκυρα στην περιοχή ή τουλάχιστον
θα κινείται όχι μακριά απο τα όρια.
fenolaj (03-10-10)
Πολυ καλος!
Εδειξε πολυ καλα στοιχεια και ετρεχε σε ολες τις θεσεις στην επιθεση θα ειναι μεγαλο λαθος να μην τον παρουμε.
βλέπω όλοι στεναχωρηθήκατε που δεν έπαιξε ο Μήτρογλας![]()
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
ο τυπος ειχε φοβερες ενεργειες χθες και ηταν ο μονος που απο αριστερα εκανε κατι.και απο τους λιγους που πατουσε περιοχη
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Δειγμα οτι δεν χρειαζεται ντε και καλα να εισαι βραζιλιανος για να ξερεις μπαλιτσα. Ευτυχως εχουμε ξεκολλησει λιγο με τους υπερτιμημενους λατιν.Μπιραλαχ και τα μυαλα στα καγκελα ! Πουλεν μουυυυυυυυυυυυυ!!!!!!
παιχτη που να συνδυαζει τετοια σωματοδομη με ταχυτητα και εκτελεστικη δεινοτητα και να κοστιζει 2 μυρια δεν βρισκεις ευκολα..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
nikolios (03-10-10)
Αν τον θέλει ο Βαλβέρδε ο Μαρινάκης θα τον αγοράσει 100%.
Αν δεν το θελουν , εχω στησει καραουλι εξω απο τα γραφεια της ΠΑΕ
Ο Βαλβερδε εχει δειξει οτι τον θελει και οτι τον προτιμαει απο τους Νεμεθ-Μητρογλου...Το διδυμο μπροστα φαινεται οτι θα ειναι οι Παντελιτς-Μιραλας...
Παντως το κοστος της ρητρας ειναι οσο και της αγορας του..Λεοναρντο....Συμφερει να τον παρουνε...Ειναι και πιτσιρικας..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
εννοειται πως πρεπει να τον παρουμε
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
να αποκτηθει παραυτα κυριοι Μαρινακη και Βαλβερδε.
...και 'σείς κατηγορούσατε τον Ντομί που δεν μπορούσε να τον σταματήσει! ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΡΕ!![]()
nikos7 (04-10-10), Reload -7- (03-10-10), STEVE REFENES (03-10-10)
Ρε παιδιά τι λέτε τώρα??Δεν έχουμε τα δικαιώματα του παίχτη????
Και αυτός δανεικός είναι??????
Πω ρε φούστη να αγοραστεί άμεσα!!!
Φιόγκος, o μικρός τυμπανιστής...
Bookmarks