Δεν μιλάμε για κανέναν τυχαίο παίχτη αλλά για τον
Kristiano Ron ... εεε Mirallas
καλά αφήστε τον να λέει ο,τι θέλει....ο,τι παπαριά και να πει μίζα δεν παίρνει!!!! άντε με τον κάθε μαλάκα που θέλει να γίνει πλούσιος από τον Ολυμπιακό....
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Δεν μιλάμε για κανέναν τυχαίο παίχτη αλλά για τον
Kristiano Ron ... εεε Mirallas
.
βασικα υπαρχει μια λεπτομερεια που δεν λεει ο μανατζερ του Βελγου: ο,τι με αλλη διοικηση συμφωνησε και αλλη ειναι τωρα..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Εγω πιστευω οτι θα τον κρατησουμε γιατι φιανετε καλος παικτης με καλη τεχνικη ασε που παιζει και σε πολλες θεσεις.
Ναι αλλά τι πάει να πει αυτό, πραγματικά δεν το καταλαβαίνω. Αν είναι έτσι τότε γιατί δεν υπάρχει θέμα και με τα
συμβόλαια των υπολοίπων που είναι από την προηγούμενη διοίκηση; Μιλάμε για συμβόλαια με ποιος ξέρει πόσες
σελίδες ψιλά γράμματα και δικλείδες. Δεν μπορεί να μην είναι κατοχυρωμένος ο παίκτης.
edit: ορθογραφικό λάθος
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kaine : 28-09-10 στις 15:13
Νεαρος παιχτης,διεθνης σε καλη Εθνικη,με καλη τεχνικη καταρτιση,καλα ποδια,ωραια κοφτη ντριμπλα,πολυθεσιτης,και αξια μεταπωλησης.Εγκλιματιστηκε και γρηγορα παρ'οτι μικρος.Και ηταν βασικο στελεχος σε ομαδα που επαιξε μαζι μας και ηταν 2 ταχυτητες πανω.Καλος παιχτης.
Η ρητρα ποσο ειναι ρε παιδια?
νομιζω οτι ειναι 2-3 εκατομυρια.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
2,2 εκατ αλλά πρέπει να ενημερωθεί η ομάδα του μέχρι Γενάρη, ξαναλέω πολλά τα λεφτά και λίγος ο Χρόνος
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
δεν εννοω αυτο...Αυτο που εννοω ειναι οτι οταν ηρθε ο Μιραλλας η διοικηση του Σωκου με το χαμηλο μπατζετ τον προοριζε για βασικο και ισω να ειχανε υποσχεθει στον μανατζερ οτι θα κρατουσανε τον παιχτη και θα πληρωνανε την ρητρα (αλλες ακριβες μεταγραφες ουτως η αλλως ο Σωκος δεν θα εκανε οποτε μπορουσε να πληρωσει τη μια ρητρα). Μετα αλλαξε η διοικηση, η νεα διοικηση πηρε ενα σωρο παιχτεςγια κεντρο και επιθεση και προφανως η υποσχεση να τον κρατησουνε ΄και να πληρωσουνε την ρητρα πανε περιπατο...
Μαλλον η διοικηση θα ζηταει να πεσει η ρητρα για να κρατησουνε τον παιχτη και ο μανατζερ του κλωτσαει...
Αυτην την εντυπωση αποκομιζω εγω. Δεν τιθεται θεμα μη τηρησης του συμβολαιου αλλα μη χρησιμοποιησης της οψιον που ειναι δικαιωμα της νεας διοικησης να το κανει..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Kaine (28-09-10)
Noμίζω τα πράγματα είναι απλά:
- Μας κάνει ο παίχτης? Τον κρατάμε.
- Δε μας κάνει? Πάμε για άλλα.
Την τελική απόφαση φυσικά την έχει ο Βαλβέρδε.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
chainsaw (02-10-10)
την απαντηση στο θεμα του Μιραλας την κραταει ο..Νεμεθ τον οποιο ηδη πληρωσαμε για να παρουμε...Αν ο Νεμεθ ειναι παλτο τοτε ο Μιραλλας πολυ πιθανον να μεινει, αν ο Νεμεθ μας κανει για τη θεση ο Μιραλλας λογικα θα την κανει...Το κακο ειναι οτι εμεις τουλαχιστον δυσκολα θα βγαλουμε συμπερασματα μεχρι το Γεναρη τοσο για το Μιραλλας οσο και το Νεμεθ...
Θα δουμε..
Red_Dio7 (01-10-10)
Εχω την αισθηση οτι το θεμα δεν εχει να κανει με τα λεφτα, αλλα με τον χρονο συμμετοχής
Κι οταν ακούω Μπιραλάχ, ματωνει η καρδιά μου.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Faithful (29-09-10)
Aυτο που λεγαμε φαινεται να συμβαινει...Οι δικοι μας θελουνε να ριξουνε τη ρητρα και γι'αυτο σκουζει ο μανατζερ του παιχτη..
Μακαρι να τον κρατησουμε.
Haris1984 (30-09-10)
καταπληκτική τεχνική κατάρτιση!!! πολύ καλός παίκτης!! μακάρι να μείνει στην ομάδα!!!
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Ωραιότατος παίχτης που κάνει την διαφορά.
Φυσικά σέντερ-φορ δεν είναι με την καμμία.
... there's no such thing as "too much"...
kwtsios (03-10-10)
Bookmarks