Αν τον ονομασεις πολυθεσίτη παλτο θα βγει. Είτε είναι πολυθεσίτης είτε όχι. Καμία διαφορά.
Αν τον ονομασεις πολυθεσίτη παλτο θα βγει. Είτε είναι πολυθεσίτης είτε όχι. Καμία διαφορά.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Ο Mirallas έχει κύρια θέση την θέση του φορ.
Και παίζει επίσης και στις 3 θέσεις από πίσω του.
Οπότε δεν πρέπει να απορεί κανένας οπουδήποτε και
να τον δούμε σε αυτές τις 4 θέσεις.
Το που είναι καλύτερος δεν το ξέρω και μην
με ρωτήσετε.
.
Δεν περιμενα με την αλλαγη προπονητη να τον δω παλι αριστερο εξτρεμ.Ο ανθρωπος φαινεται οτι δεν μπορει να τα βγαλει περα σε αυτη την θεση.Ελπιζω να αξιοποιηθει καλυτερα στα επομενα ματς.
Υ.Γ Στους αγωνες με την σεντ-ετιεν εγω θυμαμαι οτι επαιζε δεξια
Δεν κατάφερε να βρει ρυθμό χθες,πάντως έδειξε ότι μπορεί να κρατήσει αλλά και να μοιράσει την μπάλα....
Δεν εχω καταλαβει ακομα για ποιο λογο τον βαζουν να παιζει αριστερα........στη γραμμη............
The death of one is a tragedy The death of a million is just a statistic
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΑΦ.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ=Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό.Θρύλος Θεός Ολυμπιακός.
ο Κέβιν Μιραλάς μπήκε αλλαγή στο 64ο λεπτό της αναμέτρησης στο "Σουκρού Σαράτσογλου" με την Τουρκία, όπου το Βέλγιο ηττήθηκε με 3-2. Ο ερυθρόλευκος μεσοεπιθετικός πέρασε στην θέση του Ντεμπελέ, ήταν αρκετά δραστήριος το διάστημα που έπαιξε, αλλά δεν κατάφερε να συμβάλει στο να αποσπάσουν οι "κόκκινοι διάβολοι" ένα θετικό αποτέλεσμα
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Ήταν αρκετα δραστηριος; Ελπιζω αυτο να μη μεταφραζεται όπως και στα Βραζιλιανικα. Ξερεις, "ηταν αρκετά Ντιογκο"...
chainsaw (08-09-10)
Ε,γι' αυτο λεω μήπως να ειναι...λιγότερο δραστήριος;![]()
καλο σημαδι το οτι επαιξε.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
αρκετά δραστήριος και φαίνεται πως το κατέχει το τόπι. λογικά θα πάρει ευκαιρίες.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
αρκετη κινηση αλλα λιγη ουσια...Για να δουμε..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
εμενα μου αρεσε.ηταν καλος και κινητικος.ειχε και μερικες ευκαιριες.απο τον μητρογλου ηταν πιο θετικος παντως
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Χειρότερος του Μήτρου για μένα, πέρασε απαρατήρητος σχεδόν. Εστω και αν επαιξε στην (κατα τον ίδιο) φυσική του θέση.
Bookmarks