Πολυ σημαντικο ειναι το γεγονος οτι πρεπει να πληρωσουμε τη ρητρα καπου στα Χριστουγεννα αν θελουμε να τον αγορασουμε.
Ελπιζω να μην κανουν καμια βλακεια και ΔΕΝ.....
το ειπα και εχθες
ο μιραλας ειναι λαχειο.
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
Πολυ σημαντικο ειναι το γεγονος οτι πρεπει να πληρωσουμε τη ρητρα καπου στα Χριστουγεννα αν θελουμε να τον αγορασουμε.
Ελπιζω να μην κανουν καμια βλακεια και ΔΕΝ.....
dtakis80 (23-07-10)
Καλα χαλαρωστε. Μεχρι και ο Μαρεσκα εδειξε υπερπαικτης με το παρθεναγωγειο που παιζαμε
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
ναι ρε παιδια σιγα το μαραντονα που θα τον χασουμε κιολλας. το παιχιδι ηταν ευκολοτερο και απο φιλικο με την ομαδα νεων, κρατηστε μικρο καλαθι γιατι προβλεπω οτι μεχρι τα χριστουγεννα θα εχετε αλλαξει γνωμη 3-4 φορες για το αν αξιζει να μεινει ή αν ειναι αμπαλος τελικα![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
lefaman72 (25-07-10)
καθηστε ρε παιδια να τον δουμε στα πραγματικα δυσκολα και κρινουμε καλυτερα.
εγω πιστευω σε αυτον τον παικτη.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
πολυ καλο παικτακι, ο κορυφαιος μεχρι στιγμης. θα βοηθησει πολυ και ισως εξελιχθει στην καλυτερη μεταγραφη (;)
Δεν έχω καταλάβει από τι προέρχεται η αισιοδοξία για τον παίχτη.
Εγώ μέχρι στιγμής έχω δει έναν ακόμα ανούσιο παίχτη.
Θα περιμένω να έχω μεγαλύτερο δείγμα πάντως.
.
το κατεχει το τοπι και δεν κανει αβιαστα λαθη. ξερει μπαλα και φαινεται. βεβαια αρχη ειναι ακομα, το πολυ πολυ να τον βριζουμε σε λιγο καιρο ομαδικως χαχαχαχ
καλος
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Αρχίσαμε γαμώ..![]()
κριμα..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
την κλωτσια που εφαγε την ειδατε?
Κρίμα ρε γαμώτο γιατί είναι ο μόνος παίχτης που δείχνει να ξέρει τι κάνει μέσα στην ομάδα ακόμη κι αν δεν παίζει στην φυσική του θέση,είπαμε ο άνθρωπος είναι περιφερειακός επιθετικός και όχι για να παίζει στις πτέρυγες,άλλο που πάνε να τον βαφτίσουνε όπως κάνανε πέρσι με τον Λεονάρντο....
βαζεις μιραλας στη θεση του -κατα φαντασια- βραζιλιανου φιογκο και τουλαχιστον γλιτωνεις το εγκεφαλικο
ε αν η φυσικη του θεση ειναι περιφερειακος επιθετικος τοτε ειναι εκει που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ παιζει ο φιογκος. τον μιραλας δεν τον εχω κοψει για αμπαλο οποτε τον προτιμω
Ενας πιο δραστηριος Οσκαρ μεχρι στιγμης,τιποτα παραπανω.Μεχρι στιγμης..
αριστερά ανύπαρκτος, αλλά δεξιά μου αρέσει!!! περιμένω να τον δω στις 2 θέσεις της επίθεσης!
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Bookmarks