δεν τον θυμαμαι καθολου αυτον τον παικτη στη σεντ ετιεν. θελω να τον δω σε αγωνα για να κρινω
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
δεν τον θυμαμαι καθολου αυτον τον παικτη στη σεντ ετιεν. θελω να τον δω σε αγωνα για να κρινω
επαιξε αυτος χθες;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
μετά το χθεσινό , καθιερώθηκε ότι θα παίζει 2ος φορ (εναλλακτικά κεντρικός της τριάδας στο 4-5-1) ή έχουμε ακόμα "σκέψεις" ;
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
χαχα τελικα ο μιραλας δεν ειναι δεξις χαφ και ο επσταιν μας τελειωσε γρήγορα
παλι πυροβλημα στα χαφ...
PA.RI.ZA (PANATHINAIKOS RIZOSPASTIKHS ARISTERAS)
Έχει και καλή κίνηση από πιο πίσω...
... there's no such thing as "too much"...
ποιο ειναι το καλο του ποδι;
nikos7 (18-08-12)
εν τέλει , έχουν καταλήξει σε τι θέση παίζει το παλικάρι ;
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
Λοιπόν.
Η φυσική του θέση είναι περιφερειακός επιθετικός, αλλά ο ίδιος θέλει να παίζει γενικά επίθεση οπότε μιλάμε για φουνταριστό επιθετικό.
Έχει δεξί πόδι οπότε θα μπορούσε να παίζει δεξί χαφ, αλλά ο Lienen επειδή γουστάρει να παίζουν οι χαφ-εξτρεμ με αντίθετο πόδι μάλλον θα παίζει αριστερό χαφ.
Σαν τοροσίδειο πολυεργαλείο αν φύγει ο Τοροσίδης θα καλύψει τις θέσεις του δεξιού μπακ λόγω δύναμης, του στόπερ γιατί είναι ψηλός και του αμυντικού χαφ αφού ξέρει και μπάλα. ( * αυτά είναι δικά μου..)
Τελικά για να μην μπερδεύεται αυτός και εμείς με τις θέσεις του θα έρχεται από τον πάγκο πρώτη αλλαγή για να ξεμπερδεύουμε.
Αυτά.
.
κρίμα να μην παίζει και λίγο τέρμα ... θα τον αγοράζαμε σίγουρα τότε
Απορω πως και το Κουζουλο δεν εχει ζητησει να μπει το πληρες ονομα του στο θρεντ. Δηλαδή Κέβιν Καστίγιο Μπιραλαχ.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
αρα καλα λεγανε οτι θα παρουμε τον Καστιγιο.![]()
Bookmarks