Είναι μια ρουφιάνα, ο χοντρός, ολκής. Μέχρι χθες όλοι τον μπινελίκωναν και σήμερα τον ζητωκραυγάζουν.
Καλώς όρισες Κέβιν παικταρά !!!
Είναι μια ρουφιάνα, ο χοντρός, ολκής. Μέχρι χθες όλοι τον μπινελίκωναν και σήμερα τον ζητωκραυγάζουν.
Καλώς όρισες Κέβιν παικταρά !!!
Αυτήνη η πατρίδα δε λευτερώθη με παραμύθια, λευτερώθη με άρματα και θυσίες.
Ιωάννης Μακρυγιάννης
[YOUTUBE]q4OP8KR6v8E[/YOUTUBE]
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
panahs7 (07-01-18)
Σου δίνω το ελεύθερο να το αλλάξεις. Αλλά να ξέρεις, ωραιότερη Μαρίνα από αυτήν, δε θα βρεις.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Red&White-Nick-7 (07-01-18)
Τίνους είσι συ αααα;!
There is a Dude in town
Καλή μεταγραφή. Βέβαια θα δυσκολευτεί να βρει θέση στο πιο πλήρες ρόστερ των τελευταίων ετών. Ευτυχώς αποχώρησε ο Καρσελά γιατί θα ήταν κρίμα να τον φάει ο πάγκος τον Κέβιν...
Sent from my MI 3W using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
εγω παλι γιατι δεν ειμαι αισιοδοξος;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Μας ελειψες ρε ΠΑΙΧΤΑΡΑ! Ας ελπισουμε να δουμε τον παλιο καλο Μιραλας!
chainsaw (07-01-18)
Γιατί μπορεί να είσαι θαυμαστής του Σεμπά!Αλλιώς δεν εξηγείται. Ότι σίγουρα δεν είναι στην κατάσταση που ήταν όταν έπαιζε σε εμάς είναι αλήθεια αλλά και το πρωτάθλημα μας έχει γίνει χειρότερο από τότε και αυτός το πιο πιθανό είναι να κάνει πλάκα. Επειδή πάντως είχε θέματα στην Έβερτον μέχρι να ξαναβρεί ρυθμό μπορεί να απογοητευτούμε στην αρχή. Δε τον φοβάμαι όμως.
Περισσότερο τον Μαρινάκη φοβάμαι, αν κάνει καλό μουντιάλ ο Βέλγος(δύκολο βέβαια να παίξει έστω και σε ένα ματς βασικός) δεν αποκλείεται να τον πουλήσει πάλι το καλοκαίρι.![]()
Κοίτα να δεις που ενώ έχουν "δώσει" το πρωτάθλημα στον παοκ, για ξεκαρφωμα έφεραν πίσω τον μιραλας.
Σε ότι κατάσταση και να είναι, στην χειρότερη περίπτωση θα ειναι ο δεύτερος πιο ποιοτικός μας παίχτης. Στην καλύτερη περίπτωση θα πάρει το πρωτάθλημα μόνος του. Όπως και να έχει είναι δύο σκάλες πάνω από σεμπα-παρντο-μαριν.
Γενικά είμαι εναντίον αυτών των επιστροφών αλλά αυτή τη στιγμή έπρεπε να γίνει μια δυνατή κίνηση τόσο αγωνιστικά όσο και επικοινωνιακά.
Ο μιραλας είναι ο ιδανικότερος, τόσο ως εξτρέμ όσο και για να μην γυρίσει ο κόσμος την πλάτη του στην ομάδα.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
chainsaw (07-01-18)
Ο παιχταράς ειναι εδώ !
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Σπίτι σου???
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
captain-cook (08-01-18), giovanni#10 (08-01-18)
Eδώ ο κόσμος πεινάει και αυτοί προσκυνούν σωβρακοφανέλες.
Ο Καιρός γαρ εγγύς. Να πάνε να φωνάξουνε για τα μαύρα μας τα χάλια που μας ρουφάνε το μεδούλι οι πολιτικοί. Αλλά δεν ενδιαφέρονται γι'αυτά.
Ημιτρολ μοντ.
flessanto (07-01-18), Red&White-Nick-7 (07-01-18), The Dude (08-01-18)
καλως ηρθες παιχταρα
![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
KAYΛΙΑΡΗΣ.... (γίνεται να βαλσαμώσουμε το Γκαλέτι και να τον φέρουμε κι αυτόν πίσω τώρα που γυρίζει;)
BrazHlias (08-01-18), drizzt (08-01-18), Faithful (08-01-18), giovanni#10 (08-01-18)
Άσε Μανώλη τη μπαλίτσα που έχουν δει οι σκατόφλωροι Άγγλοι εμείς ούτε σε 3.000 χρόνια..
drizzt (08-01-18), panahs7 (08-01-18), Red&White-Nick-7 (08-01-18)
Bookmarks