Reds (29-06-15)
Άμα έχεις τρεις, κλείσαμε...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Reds (29-06-15)
Μιραλάς: "Θέλω σίγουρα να γυρίσω μια μέρα στον Ολυμπιακό"
![]()
Ο Κέβιν Μιραλάς μίλησε στη "Real News" και εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει μια ημέρα στον Ολυμπιακό, αλλά δεν ξέρει αν θα γίνει αυτό το καλοκαίρι ή σε κάποιο από τα επόμενα.
Την ερυθρόλευκη ριγωτή φανέλα θέλει να φορέσει ξανά ο Κέβιν Μιραλάς και το είπε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο στη "Real News". Ο διεθνής Βέλγος επιθετικός είπε ότι οι Πειραιώτες αποτελούν ένα δεύτερο σπίτι του και πως σίγουρα θέλει να γυρίσει μια μέρα, τονίζοντας βέβαια πως ακόμα έχει συμβόλαιο με την Έβερτον.
"Το πιο σημαντικό για μένα είναι η οικογένειά μου. Θέλω να είναι ευτυχισμένη και η Ελλάδα είναι μία χώρα όπου περνάει καλά. Ο Ολυμπιακός είναι πάντα ένα δεύτερο σπίτι, μια οικογένεια για μένα. Βεβαίως, έχω συμβόλαιο με την Έβερτον και όποια ομάδα με θελήσει πρέπει να μιλήσει μαζί της.
Θέλω σίγουρα να γυρίσω μια μέρα. Δεν ξέρω όμως αν αυτή η μέρα βρίσκεται σ’ αυτό το καλοκαίρι ή σε κάποιο από τα επόμενα", δήλωσε ο Βέλγος, ο οποίος έπαιξε στο Λιμάνι από το 2010 ως το 2012, κατακτώντας ισάριθμα πρωταθλήματα.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Kαλως ορισες πισω στην ομαδα της καρδιας σου, παικταρα μου!!
Ενροτό: "Όποιος θέλει τον Μιραλάς πρέπει να τα βρει με την Έβερτον"
![]()
Ο Κριστόφ Ενροτό τοποθετήθηκε για τη μεταγραφή του Κέβιν Μιραλάς τονίζοντας πως όποια ομάδα ενδιαφέρεται θα πρέπει να τα βρει πρώτα με την Έβερτον.
Το όνομα του Κέβιν Μιραλάς παίζει δυνατά στη μεταγραφική επικαιρότητα του Ολυμπιακού. Ο μάνατζερ του, Κριστόφ Ενροτό, μίλησε για το ενδεχόμενο ο πελάτης του να αλλάξει ομάδα και ουσιαστικά πέταξε το μπαλάκι στους ενδιαφερόμενους.
Μιλώντας στο "voetbalnieuws" ο Ενροτό ουσιαστικά είπε πως όποιος ενδιαφέρεται για τον πελάτη του θα πρέπει να απευθυνθεί στην Έβερτον.
"Ο Κέβιν έχει συμβόλαιο με την Έβερτον και εάν και εφόσον υπάρχουν ομάδες που τον θέλουν θα πρέπει να τα βρουν με την ομάδα του. Μετά θα μιλήσουν με εμάς και θα δούμε. Ο Κέβιν είναι σε διακοπές. Ήδη βρίσκεται στο Ζαβέντεμ. Δεν έχει πάρει καμία απόφαση.
Ο Μιραλάς έχει και αυτός λόγο στο μέλλον του και στο συμβόλαιό του με την Έβερτον και δεν πιέζει για τίποτα και ούτε για μεταγραφή. Ότι ενδιαφέρον ή όποια πρόταση προκύψουν στην πορεία θα τα δούμε" ήταν το χαρακτηριστικό του σχόλιο.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
οποιοδηποτε ποσο πανω απο τεσσερα εκατομμυρια ειναι πολυ.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Πιο κοντά σε Τότεναμ ο Μιραλάς
![]()
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου, η Τότεναμ βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Κέβιν Μιραλάς από την Έβερτον, με τον Βέλγο να αποτελεί τον διακαή πόθο του Ολυμπιακού.
Όλα δείχνουν ότι δεν θα εγκαταλείψει το Νησί ο Κέβιν Μιραλάς. Ο Βέλγος επιθετικός, ο οποίος αποτελεί τον διακαή πόθο του Ολυμπιακού για να επιστρέψει στο Λιμάνι, βρίσκεται στο στόχαστρο της Τότεναμ και σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα οι επαφές είναι προχωρημένες για να μετακομίσει στο Λονδίνο ο διεθνής άσος.
Η Τότεναμ θα δώσει 3,5 εκ. λίρες και τον Άαρον Λένον στα "ζαχαρωτά", ώστε να κάνει δικό της τον Μιραλάς και διαφαίνεται πως η επιστροφή του στην χώρα μας για λογαριασμό του Ολυμπιακού θα πρέπει να... καθυστερήσει. Ο ίδιος έχει πει πως θέλει να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα, το ίδιο θέλουν και οι Πειραιώτες, εντούτοις η Premier League αποτελεί μεγάλο δέλεαρ.
—John Lennon
Μιραλλάς- Χολέμπας αντιμέτωποι στην ίδια πλευρά. Για να δούμε τι βγάζει ο θρύλος.
voskos_7 (09-08-15)
Δεν μασάει μία ο τύπος
![]()
Δε μασάει, αλλά να λέει μπιραλλάχ που δεν ήθελε ο γερμανός να αγριέψει. Το έβλεπα το σκηνικό live και φαινόταν ότι ο άλλος φυλάχθηκε και δεν τον φύτεψε.
Red Sting (10-04-17)
Χαχαχαχαχα επρεπε να τον φοβερίσει λιγο ο Γερμανός να γελάσουμε με την ψυχη μας.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Rena (11-04-17)
Τώρα ή πήγε να κάνει τσαμπουκά ή προσπαθεί να του βγάλει τη μπλούζα. Πάντως ο γερμανός μοιάζει πολύ Killer.
Υπάρχει και ο μαρίν.![]()
Δεν σου βγάζει κάτι μοβόρικο ο Μαρίν;
Ιμιτασιόν Γερμανός... για ευχούλης μου κάνει...![]()
There is a Dude in town
Εχω βαλει ιδια γκολ με τον μιραλας σε ευρωπαικες διοργανωσεις.
flessanto (02-09-17), giovanni#10 (12-04-17), panahs7 (13-04-17), Red&White-Nick-7 (12-04-17)
Bookmarks