Και ο προεδρος ηταν πολυ υποστηρικτικος. Μου δηλωσε τρυφερα "Τελειωνε μαλακα, εχουμε παρει μονο τα μισα λεφτα μπροστα. Για τα υπολοιπα πρεπει να σε δουν πρωτα"
''Ήταν πραγματικά πολύ δύσκολο να φύγω. Έκλαψα πολύ. Δεν μπορούσα να επιβιβαστώ στο αεροπλάνο για Αγγλία. Κόντεψα να το χάσω. Δίστασα πολλές φορές''.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Apache (29-06-15), BrazHlias (02-02-15), calavero (02-02-15), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (02-02-15)
Μάλλον θα γίνει τράμπα Μιραλάς-Λένον και θα δώσει και λεφτά η Τότεναμ. Καλή κίνηση για τα σπιρούνια και για τον Μιραλάς, αφού του ταιριάζει το ποδόσφαιρο των Λονδρέζων.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Μια τράμπα Μιραλάς-Βλαχοδήμου θα τους ενδιέφερε ή κατάλαβε ο πρόεδρος πως πάνε να μας κλέψουν και το έκοψε;
There is a Dude in town
Τωρα που εκλεισε κι αυτος, ειπα να τον επαναφερω. Ετσι, για την πουστια!![]()
Εκλεισε τελικά; Ωραία.![]()
There is a Dude in town
giovanni#10 (24-06-15)
εκλεισε - μας εκλασε, δεν ξερω.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Αδυνατώ να πιστέψω ότι ο Μιραλάς θα αφήσει την Πρέμιερ Λιγκ για την Ελλάδα στα 28 του χρόνια.
Για να μην πάω στο οικονομικό.
Κατι εχει η μουρη αυτου του ανθρωπου και παραπεμπει σε τουαλετα.Και εγω διαβαζοντας στα γρηγορα την προτασηπου εγραψε ο κορλεονε πανω,νομιζα οτι εγραψε "...κοντεψα να το χε....ω ([Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ])."Δεν μπορούσα να επιβιβαστώ στο αεροπλάνο για Αγγλία. Κόντεψα να το χάσω
Ανεξαρτητα απο το τι μας θυμιζει ο μιραλας,ειναι υγιες να ζηταμε ν'αγορασουμε παικτη που διωξαμε οταν ηταν νεοτερος?Αφου τον θεωρουμε τοσο καλο γιατι δεν προσπαθησαμε να τον κρατησουμε τοτε?να πω την αληθεια δε μου αρεσει οταν ξαναγυριζουν παικτες που διωξαμε ή αφησαμε να φυγουν,ακομα και οταν λυπηθηκαμε οταν εφυγαν.Απο την αλλη τα ιδια εγραφαν οι εφημεριδες και για Βαις.
Ο Μιραλάς γράφουν οι Άγγλοι ότι έχει πρόταση 10 Εκ από την Τότεναμ.
η ιδεα για μιραλας ηρθε απο εναν αρδ που λεγεται γεωργακοπουλος και κανει ρεπορταζ Ολυμπιακου στο contra. Το "πεταξε" οταν την ψαχναμε για τον καριγιο. Ε δεν ηθελε και πολυ για να γινει σεναριο μεταγραφης. Αλλο που δεν θελουμε απο το να ακουμε παπατζες.
Εξαιρετικα δυσκολο να ερθει ο παιχτης και αν ερθει πιστευω πως δεν αξιζει το κοστος. γνωμη μου παντα.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Rena (28-06-15)
Rena (28-06-15)
δεν εχουν ουτε ιερο ουτε οσιο ρε πουστη μου αυτοι οι γαμημενοι οι δημοσιογραφοι....οτι μαλακια θες γραφουν,αναρωτιεμαι αν τους πιστευει κανεις πια.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Paneas (29-06-15)
voskos_7 (29-06-15)
voskos_7 (29-06-15)
Bookmarks