Εγώ πάντως πιστεύω πως μετά τη διαφαινόμενη πλέον ήττα απ' τη Σαουθάμπτον, ο Μιραλλάς πρέπει να ξανάρθει στον Ολυμπιακό αν θέλει να ξαναθυμηθεί ατμόσφαιρα ΤΛ.
Εγώ πάντως πιστεύω πως μετά τη διαφαινόμενη πλέον ήττα απ' τη Σαουθάμπτον, ο Μιραλλάς πρέπει να ξανάρθει στον Ολυμπιακό αν θέλει να ξαναθυμηθεί ατμόσφαιρα ΤΛ.
Καλός παίκτης ο Κέβιν, αλλά προφανώς και δεν είναι για ομάδες επιπέδου Γιουνάιτεντ, πόσο μάλλον όταν είναι ήδη στα 27 του και με τη Μ.Γ. να ψάχνει αγωνιωδώς μεταγραφές πρώτης γραμμής για να αφήσει γρήγορα πίσω την κάκιστη φετινή χρονιά.
Το Δεκέμβρη είδα το πρώτο μου (και μοναδικό μέχρι στιγμής) παιχνίδι Πρέμιερ Λιγκ. Ήταν στο Γκούντισον Παρκ. Έβερτον - Σάντερλαντ. Πέραν του ότι η Έβερτον κατάφερε και έχασε εντός έδρας από την ουραγό, υπήρξε κάτι που μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση.
Το γήπεδο, οι οπαδοί, η ομάδα η ίδια, εκπέμπουν μιζέρια και λουζεριλίκι. Θες επειδή πάντα ήταν και είναι στη σκιά της Λίβερπουλ, θες επειδή σχεδόν ποτέ δεν έκανε κάτι φοβερό στην Ευρώπη (μοναδική διάκριση το κύπελλο κυπελλούχων το 1985), όπως και να έχει ακόμα και μετά από το φετινό άθλο, θα εξακολουθήσει να έχει τη στάμπα μιας μεσαίας ομάδας της Πρέμιερ. Και γι' αυτό πιστεύω ότι ο Μιραλάς ξεχωρίζει μέσα εκεί. Όπως και εξακολουθώ να πιστεύω ότι δεν είναι για πολύ παραπάνω. Όπως είπε και ο Στάθης, δεν είναι μικρός παίκτης, κάθε άλλο. Απλά, στην Πρέμιερ ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος και στο κορυφαίο επίπεδο ξεχωρίζουν αυτοί που έχουν ήδη αναδειχθεί από μικρή ηλικία, οπότε ο Μιραλάς είναι από δύσκολο έως απίθανο να βρει θέση στις κορυφαίες ομάδες της Πρέμιερ. Υπάρχουν βέβαια άλλες πάνω από το επίπεδο της Έβερτον στις οποίες μπορεί να πάει.
Κουβέντα να γίνεται...
Κεντάει μέσα στην Βολφσμπουργκ Αρινα.
Καταπληκτικές εμφανίσεις ο Κεβιν.
Σε κανει να αναρωτιέσαι πως φτάσαμε απο τον Βελγο στους Ντουρμαζ,Αμπντουν,Βλαχοροναλντους και λοιπούς.
VALVERDES_7 (28-11-14)
Ω τι έβαλε ο φούστης!!
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
SOLID (27-11-14)
Πρωτο γκολ του μιραλας σε ευρωπαικη διοργανωση;
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Πρέπει να του άνοιξε, για τα καλά...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
ηθελες να ανοιξεις και το σκορ ρε μπαγλαμα σημερα ε;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Όσον αφορά στον Κέβιν Μιραλάς, οι Τότεναμ, Ντόρτμουντ και Ατλέτικο έχουν προσεγγίσει την Έβερτον για τον διεθνή Βέλγο.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Πάντως σήμερα τον έκραζε η μισή Αγγλία για την απόφασή του να μην αφήσει τον Μπέινς να χτυπήσει το πέναλτι. Η κατάληξη του πέναλτι ήταν να πάει η μπάλα άουτ και το ματς να λήξει 0-0
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Δύο Μήτρογλοι τελικά δεν χωράνε στην Αγγλία...
There is a Dude in town
Αμα εχεις μαγκα μανατζερ,οταν ακους οτι σε θελει η Ατλετικο και η Ντορτμουντ κανεις τον μαλακα.
Ετσι ειναι αυτα. Βλεπε Γιαγια Τουρε.
Άθλιος και εγωιστής ο Μιραλάς
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Μπράβο!![]()
Η Ρόμα θέλει να... μεγαλώσει την «ερυθρόλευκη» παρέα και σύμφωνα με ιταλικά Μέσα, παρακολουθεί τον Κέβιν Μιραλάς, του οποίου η θητεία στην Έβερτον ενδέχεται να τελειώσει άμεσα...
Ο Βέλγος επιθετικός φέρεται να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από το «Γκούντισον Παρκ» και να έχει χαλάσει και τη σχέση του με τους συμπαίκτες του.
Η επιλογή του να παρακούσει τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ και να εκτελέσει εκείνος το πέναλτι που κέρδισαν τα «ζαχαρωτά» στο ματς πρωταθλήματος απέναντι στη Γουέστ Μπρομ, έκανε τον Ισπανό προπονητή έξω φρενών και αμέσως μετά, ο άλλοτε άσος του Ολυμπιακού αντικαταστάθηκε, με τον Μαρτίνεθ να το δικαιολογεί σε... πρόβλημα τραυματισμού.
Το θέμα είναι ότι ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο κουβέντας για τον παίκτη με ενδιαφερόμενες πλευρές και η Ρόμα, έχει βάλει τον παίκτη στο μάτι για να μεγαλώσει την... «ερυθρόλευκη» παρέα μετά τους Τοροσίδη, Μανωλά και Χολέμπας.
Υπάρχει και ο Ντουρμάζ αν ενδιαφέρεται η Ρόμα.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Τύποι Ρωμαίοι και ωραίοι κι έτσι, έχω ένα καλό πράμα εδω, εξυπνη μπόμπα, θα σηκώσει το Ολίμπικο στο ποδάρι το αριστερό το συριζαίικο... Βλαχοντιμ, μπον βιβέρ, πλέι μι ορ πέη μι... Πέντε χαρτιά για σας, με κλέβετε σας λέω, όμως τώρα γιατί έχω Μπενφίκα στην άλλη γραμμή...
There is a Dude in town
που να χανε και τον μητρογλου να τα βαραει![]()
—John Lennon
Bookmarks