Aν στόχος είναι να παλεύει με τη Νιούκαστλ και την Εβερτον για την έξοδο στο Γιουρόπα, ναι, μια χαρά θα συμπλήρωνε το ρόστερ ο Μιραλλάς.
Kαι γω δεν θεωρω τον Μιραλας επιπεδου Γιουναιτεντ,καλος παικτης αλλα οχι για τοσο ψηλο επιπεδο.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Θα το γράψω με την κλασσική μου μορφή: Δεν θέλω να σας ταράξω, αλλά έχει αποδειχτεί κατά κόρον ότι αν κάποιος κάνει για την Γιουνάιτεντ, δεν βολεύει το πρόγραμμα του, να περάσει και από τον Ολυμπιακό σαν παίκτης. Είναι από μικρή ηλικία εκεί και το πολύ - πολύ, να περάσει από καμία ΚΠΡ ή Σάντερλαντ, μέχρι να ανοίξει χώρος.
Παίκτες σαν τον Μιραλλάς, ή είναι πολύ αργά για να πάνε εκεί, ή έπρεπε να αγωνίζονται ήδη σε υψηλό επίπεδο και η Έβερτον, σίγουρα δεν αποτελεί παράδειγμα ομάδας που καλύπτει τα αγωνιστικά κριτήρια που έχει η Μάντσεστερ για να αποκτήσει παίκτη ηλικία άνω των 25 και δη μεσοεπιθετικό.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Οχι τώρα αλλά 2-3 χρόνια πριν πίστευα θα φορέσει φανέλα μεγάλης ομάδας επιπέδου United.
Το σίγουρο είναι ότι το Μουντιάλ είναι το τελικό τεστ. Εκεί θα είναι μέλος μιας σούπερ ομάδας με παικταράδες μέσα οπότε και η διάκριση είναι πολύ πιθανή.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Δίκοπο μαχαίρι είναι το να έχεις παιχταράδες συμπαίχτες. Απ' τη μία, δεν είσαι σαν τη καλαμιά στον κάμπο και δεν έχεις το άγχος να τραβήξεις μόνος σου το κουπί. Απ' την άλλη, οι εναλλακτικές λύσεις περισσεύουν στο Βέλγιο οπότε αν δεν τα πάει καλά στη πρεμιέρα με τους μεμέτηδες της Αλγερίας τότε ο προπονητής δεν θα έχει κανέναν ενδοιασμό να τον παρκάρει στον πάγκο για τα επόμενα παιχνίδια. Υπάρχει κι ο Μέρτενς για την ίδια θέση, βλέπεις.
Αυτό μου θυμίζει Ολυμπιακό. Το να θέλουμε κάποιον λιγότερο κακό (Μιραλάς) απ' τους υπάρχοντες (Νάνι, Γουέλμπεκ), δεν τον κάνει αυτόματα ικανό για το ροστερ της ομάδας. Για όνομα δηλαδή αν χρειάζεται η Γιουνάιτεντ τον Μιραλάς, απ' τη στιγμή που μπορεί να αγοράσει πολύ καλύτερους παίκτες.
Θα ήθελα καλύτερο του Μιραλάς στην united αλλά δεν θα πω ότι δεν κάνει. Ο Σαλάχ δηλαδή τι παραπάνω έχει και παίζει στην Τσέλσι.
Πως διάλο γίνεται να βγάζουμε όλους τους παικταράδες χαμηλού IQ είναι απορίας άξιο.
Μεγάλος παίκτης ο Κέβιν και έχει τα πάντα για να κάνει καριέρα σε πολύ μεγάλη ομάδα.
Δεν σημαίνει τίποτα το τι λεει ένας σκάουτερ. Ο Μιραλάς λογικά ξεκινήσε από μια μεσσαία ομάδα της Αγγλίας και απέδειξε ότι είναι για πολύ μεγαλύτερη ομάδα.
Και επειδή η United είναι ομάδα που αρέσκεται πάντα να παίζει σε υψηλές ταχύτητες, ο Μιραλάς πιστεύω θα της κάτσει λουκούμι.
Να μην υποτιμάμε παίκτες που αναδειχτήκανε από εμάς, να μην ξεχνάμε ότι και ο Τουρέ από μας προβλήθηκε.
Τώρα το τι θα γίνει θα το δούμε λογικά κατά την διάρκεια ή μετά το Μουντιάλ.
sirkostas (22-04-14)
Άμα θέλουν παίχτη με υψηλό IQ εκεί στη βορειοδυτική Αγγλία να πάρουν τον Χολέμπαρο. Μπορεί να παίξει και στα χαφ.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
sirkostas (22-04-14)
Δεν ξέρω πού μπορεί να φτάσει ο Μιραλλάς. Προσωπικά τον θεωρώ μεγάλο παίκτη. Απλώς θέλω να πω κάτι για τα "τυπικά προσόντα" που κάποιοι λένε ότι δεν έχει:
Ο παίκτης είναι μοντέλο '87 (5/10/87). Παίζει ήδη 2 χρόνια στην Έβερτον, όπου εσχάτως είναι βασικός. Φέτος η Έβερτον είναι 5η, μόλις 1 βαθμό πίσω από την Άρσεναλ! Και σε 58 παιχνίδια, έχει 14 γκολ στην Πρέμιερ. Ενώ έχει και εμπειρία από CHL, με τον Ολυμπιακό. Και έχει παίξει και στη Γαλλική Λίγκα. Και ετοιμάζεται να πάει και Μουντιάλ με το Βέλγιο (43 συμ - 9 γκολ). Δε θα το έλεγες και ασήμαντη καριέρα.
Ο Ντεμπά Μπα π.χ., που είναι και 2,5 χρόνια μεγαλύτερος, πώς έφτασε να παίζει στην Τσέλσι στα 28 του; Μετά από 2 πολύ καλές χρονιές με τη Νιουκάσλ (54 συμ - 29 γκολ)! Ως παίκτης της Εθνικής Σενεγάλης δεν έχει μαγέψει: 4 γκολ σε 18 συμμετοχές έχει. Γιατί δεν μπορεί να πετύχει καλή μεταγραφή και ο Κέβιν δηλαδή;
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
VALVERDES_7 (22-04-14)
O Mπα συμπληρωματικός είναι και ήδη ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Και φαντάσου ότι παίζει στη Τσέλσι τη περίοδο που έχει τα μεγαλύτερα επιθετικά προβλήματα της τελευταίας δεκαετίας. Που να είχε και Ντρογκμπά-Σεβτσένκο μπροστά του, κιόλας.
Εγώ επαναλαμβάνω πως ομάδα με στόχους κατάκτηση Πρέμιερ και Τσάμπιονς Λιγκ πρέπει να ψάξει καλύτερους παίχτες απ' τον Μιραλλάς. Ειδικά η Γιουνάιτεντ και η Τσέλσι που αναφέρθηκαν κι οι οποίες κατά πάσα πιθανότητα θα μείνουν άτιτλες φέτος και θα χρειαστούν πολύ δυνατές προσθήκες για του χρόνου.
Το να ακούγονται στο Ολντ Τράφφορντ τα ονόματα του Καβάνι και του Πέδρο και μια ωραία πρωία να διαβάσουν οι οπαδοί για Μιραλλάς, ισούται με το "αντί Τουρέ-->Μαρέσκα"!
Στην Μαντσεστερ ο Μιραλας ?????
Σε πιανου την θέση ?
Αριστερό εξτρεμ ???? Στην θέση του Γκιγκς ?????
Θα γελάσει το παράξενο λέμε.
Κάτσε ρε συ Στάθη, για ποιο iq μου μιλάτε ; Μπάλα παίζει ο άνθρωπος και μέχρι στιγμής έχει καλή εξέλιξη στα 2 του χρόνια στην Αγγλία
ειδικά φέτος που ειναι ο πρώτος σε ασίστ στην ομαδα. Όσο για τον Σαλάχ, ένα παραπάνω που έδωσαν τα διπλάσια και δεν παίζει.
Και σε ρωτώ, Μιραλάς η Σολδάδο ; Δεν παίζουν την ίδια θέση, το γνωριζω,πρόσεχε τι θα απαντήσεις...![]()
Ο μιραλλάς πιστεύω ότι έχει θέση στο ρόστερ της γιουνάιτεντ, για αναπληρωματικός κυρίως. Δεν κάνει για βασικός, μην λέμε ότι θέλουμε. Αλλά για να προσφέρει λύσεις από τον πάγκο είναι καλή επιλογή. Έχει βελτιώσει και τα τελειώματα του βλέπω.
Bookmarks