Εντάξει, Σπύρο, σε νιώθω...
Δεν ξέρω αν έχεις σκεφτεί ποτέ να αλλάξεις nickname...![]()
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
voskos_7 (07-02-14)
Εξαιρετική κίνηση για την Τότεναμ.
Στο μεταγραφικό «στόχαστρο» της Τότεναμ βρίσκεται ο Κέβιν Μιραλάς.
Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα η εξέλιξη του Βέλγου μεσοεπιθετικού της Έβερτον έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των «σπερς» που φαίνονται διατεθειμένοι να καταθέσουν επίσημη πρόταση.
Από την άλλη πλευρά, στα «ζαχαρωτά» φαίνονται αρνητικοί στο ενδεχόμενο παραχώρησης του παίκτη, ωστόσο, το ποσό των 12 εκατ. λιρών που σκέφτεται να προσφέρει η διοίκηση της Τότεναμ δεν αποκλείεται να φέρει θετική έκβαση στην υπόθεση.
Δεν θα επιστρέψει σε μας;
Δωρεάν;
Ούτε εμείς σε θέλουμε, κρίμα η συνδρομή στην 7 από πιτσιρίκι...![]()
There is a Dude in town
Μαλακία θα κάνει αν πάει στη Τόττεναμ. Το μόνο κέρδος ότι θα βρεθεί σε καλύτερη πόλη.
voskos_7 (05-03-14)
Θα συμφωνήσω με τον Μέγιστο...
Αν είσαι καλά στο Λίβερπουλ, δεν έχει νόημα, αγωνιστικά, να πας στην Τότεναμ...
Αν πάλι, θες ντε και καλά να βρεθείς στο Λονδίνο, κατανοητό...
Είναι καλά στο Λίβερπουλ ναι, αλλά καιρός είναι να πάει στην άλλη ομάδα της πόλης.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Μπορεί να είναι και καιρός, να πάει στην άλλη ομάδα, της άλλης πόλης...
Μπορεί να είναι καιρός να πάει στην άλλη ομάδα της άλλης πόλης της άλλης χώρας.
There is a Dude in town
voskos_7 (06-03-14)
Εισαι απιστευτος παιχτης μαγκα και με γκολ οπως το σημερινο η μεγαλη μεταγραφη ειναι κοντα.
VALVERDES_7 (21-04-14)
Είναι πολύ απλό. Τα σκάει ο Μόγιες κ μαζί με Ρούνει κ Φαν Περσι θα κάνουν όργια.
Ναι, ο Μιραλλάς λείπει απ' τη Γιουνάιτεντ.
Τους εκανε λιγο χαζους ο Μιραλας σημερα παντως,μεγαλο παιχνιδι.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Φίλε Sabar, αν μπεις σε φόρουμ οπαδών της Γιουνάιτεντ και διαβάσεις τη γνώμη τους για τον Μπίτνερ θα διαπιστώσεις ότι αυτά που γράφω εγώ για τον Χολέμπαρο είναι φιλικές νουθεσίες. Εχει κάνει ήρωες όσους παίζουν απέναντί του.
Τεσπα, σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, στόχος της Γιουνάιτεντ στη συγκεκριμένη θέση δεν είναι βέβαια ο Μιραλλάς αλλά ο Πέδρο της Μπαρτσελόνα.
sabar77 (20-04-14)
Αν ο μητρογλας πωληθηκε 15Μ, αυτος εδω επρεπε να φυγει με...20. Τρομερη παιχτουρα μακαρι καποτε να γυρισει
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Οτι πρέπει είναι για την United, το πιστεύω ακράδαντα. Παιχταράς μεγάλος, ταχύτατος, θα κάνει παπάδες ως εξτρεμ στους μπέμπηδες.
Κατακαημένη Γιουνάιτεντ. Αν έφτασες σε σημείο να θεωρείται ο Μιραλλάς καλή προσθήκη για τα κυβικά σου....![]()
Μια χαρα θα συμπληρωνε το ροστερ ο Κεβιν,γρηγορος,τεχνιτης,απροβλεπτο,στοιχεια που λειπουν απο την ομαδα.
Απο το να εχω τον τουριστα τον Νανι,που χτες επαιξε για πρωτη φορα φετος...βασικος και τον Γουελμπεκ σαν
πειραμα στα ακρα καλυτερα τον Κεβιν.
Faithful (21-04-14), VALVERDES_7 (21-04-14)
Bookmarks