ΜΟΥΡΑΤΗΣ (06-02-14)
Ένα βλημα πριν από την επιστροφή ήτανε...
![]()
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (06-02-14)
Ου τον τζιτζιφιόγκο ρε. Μπίχλα ανάμεσα από τα δάχτυλα των ποδιώνε του Μύτογλα είναι καλύτερη.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (06-02-14)
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]Για πρώτη φορά ο Κέβιν Μιραλάς αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης της Έβερτον για τον Ιανουάριο, όπως έκαναν γνωστό τα «ζαχαρωτά» μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους.
«Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί είναι η πρώτη φορά που κερδίσω αυτό το βραβείο από τότε που βρίσκομαι στην Έβερτον. Ο περασμένος μήνας ήταν πολύ καλός για εμένα. Βέβαια ο προηγούμενος μήνας ήταν δύσκολος για την ομάδα μετά από την ήττα που γνωρίσαμε από τη Λίβερπουλ. Αλλά εμείς τώρα κοιτάμε να νικήσουμε κάθε παιχνίδι», τόνισε ο πρώην άσος του Ολυμπιακού και πρόσθεσε:
«Καλύτερη στιγμή μου ήταν το γκολ με φάουλ εναντίον της Νόριτς. Είχα δοκιμάσει κάτι παρόμοιο με την Στόουκ στο πρώτο παιχνίδι του Ιανουαρίου και δεν το έβαλα. Ενάντια στην Νόργουιτς, ήταν το ίδιο χτύπημα φάουλ αλλά σκόραρα και ήμουν ευτυχής» .
Τη φετινή σεζόν ο 26χρονος Βέλγος έχει αγωνιστεί σε 24 παιχνίδια στην Premier League με την Έβερτον, έχοντας σημειώσει πέντε τέρματα και μοιράσει ισάριθμες ασίστ.
Faithful (06-02-14), SOLID (05-02-14), VALVERDES_7 (05-02-14)
Mπράβο παικταρά.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
SOLID (05-02-14)
Αυτό ακριβώς Σάκη: Ξεσκίσου Βέλγικο γομάρι - και οι υπόλοιποι, μην κάνετε τον κινέζο, μπας και πουλήσουμε και κανέναν άλλον...![]()
sirkostas (06-02-14)
Τα «ζαχαρωτά» είναι η Έβερτον? Δεν είναι οι «εφοπλιστές»??
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Και τα δύο σωστά. Οπως κι η Μάντσεστερ έχει δυο παρατσούκλια. "Μπέμπηδες" και "κόκκινοι διάβολοι".
differance (06-02-14), VALVERDES_7 (06-02-14)
differance (06-02-14)
Δεν νομίζω ότι λέγονται εφοπλιστές...
Αυτό βρήκα και μάλλον είναι σωστό.Τέλος, το παρατσούκλι που ακούγεται συχνά στην [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] ήταν "εφοπλιστές" και είχε επικρατήσει ιδίως μετά τον αγώνα της Έβερτον με τον [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] το [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] για το [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]. Πιθανότατα, αποτελεί εφεύρεση κάποιου ευφάνταστου Έλληνα δημοσιογράφου, αφού αυτό το παρατσούκλι δεν ακούγεται στην [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ].
Eγώ πάντως, τη δεκαετία του ΄80, σε όλες τις μεταδόσεις που είχα δει την αποκαλούσαν οι "εφοπλιστές". Τώρα εάν ήταν ελληνική εφεύρεση, δεν τον ξέρω![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
voskos_7 (06-02-14)
Δε νομίζω να αναγνωρίζεται στην Αγγλία αυτός ο παρατσούκλης. Ελληνικό κόλπ ετούτο. Ζαχαρωτά τους φωνάζουν.
There is a Dude in town
sabar77 (06-02-14)
differance (06-02-14)
Κι εμείς τους λέμε μαλάκες τους βάζελους ρε παιδιά, αλλά δε νομίζω να βγει και να το πει κανένας άγγλος σχολιαστής αυτό. Δυστυχώς.
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
BrazHlias (06-02-14)
sirkostas (07-02-14)
Reds συνήθως λέμε τη Λίβερπουλ
(άλλαξε nickname τώρα.)
sirkostas (07-02-14)
Bookmarks