“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Αμ οταν ελεγα εγώ τι ποτανίτσα ήσουνα ολοι λεγανε "η παικτούρα". Απ' τη στιγμή που ήρθες ούτε πουτσότριχα του Μήτρου δε σε είχα και δικαιώνομαι, και θα δικαιώνομαι σε όλη σας την καριέρα, επιθετικάκο της σειράς και της πλακας.
Ααααααααααααχ. Καιρό είχα να του τα πω.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Είχε κάμποσο καιρό να σκοράρει ο Μιραλάς. Μόλις το κάρφωσε στη Χαλ.
Εχει αδυναμία στις μεγάλες ομάδες ο Τυραλλάς
voskos_7 (19-10-13)
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Το κάρφωσε στην Λίβερπουλ
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (23-11-13), Φαφλατάς (23-11-13), VALVERDES_7 (23-11-13), vasilis-thrylos7 (23-11-13)
Ενα έβαλε και 2 έφτιαξε σήμερα. ΆμπαλοςΚαλύτερος παίχτης του ματς σήμερα μετά τον απίστευτο Μινιολέ. Χειρότεροι παίχτες οι Άλλεν, Τζόνσον και ΜακΚάρθυ.
θα ειχε ενδιαφερον να ποσταρουμε μετα απο καθε παιχνιδι που παιζει η εβερτον, οχι μονο οταν σκοραρει. λεω εγω τωρα...
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Αν δεν το σταξει ο Μιραλας θα το βαλει ο τουρε.
![]()
sadi (23-11-13), VALVERDES_7 (23-11-13)
Rena (23-11-13)
Οχι δεν ειναι ετσι. Το να βαλεις μια φορα γκολ σε μεγαλη ομαδα συμβαίνει. Ο Τανκ εχει βαλει στην Μπαρτσελόνα, το ίδιο κι ο Μπεκρογκοβού. Το να είσαι συνεπής σκόρερ σε ομάδα που δεν παίζει μόνο για την πάρτη σου προϋποθέτει γνώσεις ποδοσφαίρου Σάκη. Ο Μιραλάς για μένα είναι ένας "καλός" ποδοσφαιριστής και ως εκεί. Τίποτα απολύτως το ιδιαίτερο. Και φυσικά δημιουργημα των ΜΜΕ.
(Υ.Γ. τα περι Τουρε και Μακουν θα τα δειτε με τη Ρένα οταν θα σας βγαζει το μήνυμα "ο λογαριασμος σας ειναι μπλοκαρισμένος".)
Rena (23-11-13), VALVERDES_7 (23-11-13)
Οπως ειχε πει και ο γιαννης στο βραζηλια "Καποια απο αυτες τις μερες θα αναρωτιεσαι γιατι δε μπορεις να κανεις log in"
sadi (25-11-13)
Σάλπισε την τελειωτική αντεπίθεση των Εφοπλιστών: Η συνεισφορά του ασήμαντου έγχρωμου που ούτε καν ανήκει στην ομάδα, ήταν καθαρά διεκπεραιωτικού χαρακτήρα...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Bookmarks