εγω νομιζω οτι ανεβηκε πολυ η ομαδα με την εισοδο του. στο β.
Εγώ νομίζω πως η παρουσία του ήταν θετική. Τίποτα το ιδιαίτερο μεν αλλά
θετικός δε. Δεν έχω βγάλει συμπέρασμα ακόμη με την πάρτη του.
εγω νομιζω οτι ανεβηκε πολυ η ομαδα με την εισοδο του. στο β.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Επρεπε να τον βαλει καποια στιγμη..Μην ξεχναμε οτι τον Γεναρη πρεπει ή να ενεργοποιησουμε την ρητρα ή να τον στειλουμε στη Γαλλια.
Παντως δεν με χαλασε καθολου και τις κινησεις του τις ειχε και ορεξατος ειναι.
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
.
το θεμα ειναι οτι ουτε αυτος ειναι ο φορ που θα μας λυσει το προβλημα στο γκολ...Κινητικος ητανε αλλα κινητικος ητανε και ο Φουστερ, οΜητρος κλπ..Ουτε αυτος εβαλε γκολ ομως...
Αν ειναι να παιζει ετσι καλυτερα να μην πληρωσουνε τη ρητρα κι ας μου ειναι συμπαθης ο Βελγος..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
ο μιραλας ειχε και 2 καλες ευκαιριες για γκολ.ο φουστερ δεν ειχε τιποτα.
εγω πιστευω οτι ειναι καλη προσθηκη αφου επεδειξε κινητικοτητα με αυτον η ομαδα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Εχω πει και παλιοτερα θεωρω πως αν ο παιχτης παρει παιχνιδια θα μας βγει λιρα εκατο!
Εχει περασει πολυ στα ψιλα ο δανεισμος του και κατ' επεκταση και η αξια του.
Μακαρι να τον κρατησουν.
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
tsounis (13-09-10)
ελεος μενει πγκο ο Βελγος για τον ασχημομουρη
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
εγινε κριτηριο επιλογης για εντεκαδα η ομορφαδα τωρα
.ωχ Θεε μου!!!
![]()
για αρχή ποιος είναι ο ασχημομούρης???
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
ο Φουστέρ μαλλον.
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
ααα έγινε και ο Φουστέρ ασχημομούρης τώρα....εκτός από άμπαλος θα βγει και Κουασιμόδος....
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
ναι Χρησταρα πες μου οτι τον θεωρεις κι ωραιο!
(μακαρι να ταν κακασχημος και να παιζε μπαλαρα)
Αυτόν γιατί τον αφήνει εξω?
Φιόγκος, o μικρός τυμπανιστής...
μια χαρά παιδί είναι ο άνθρωπος. αλλά αυτό ποσώς μας ενδιαφέρει όταν μιλάμε για μπάλα.
― Bertrand Russell
για να παιζει το πουλεν, ακομα να το μαθεις!!
Αν ήταν έτσι ο Καραγκούνης έπρεπε να φυλακιστεί μόνο που ακουμπάει μπάλα...![]()
Haris1984 (20-09-10)
Bookmarks