καλος
εμενα προσωπικα μου αρεσει ο παιχτης~
ντριπλιτσα αξιοπρεπη εχει,τρεξιματα εχει,διαθεση κ ορεξη εχει,σεντρα δειχνει να εχει....ειδομεν!
καλος
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
μου αρεσει πολυ αυτος ο παιχτης. ισως να βγει η πιο χρησιμη μεταγραφη σε σχεση με τα λεφτα που δοθηκαν και με τον ντορο που εγινε
Για να βγει αυτή η μεταγραφή θα πρέπει κάποιος (ή κάποιοι) να καταλάβει ό,τι δεν είναι αριστερό χαφ, ούτε και δεξί. Διαφορετικά θα πάει άκλαφτος και αυτός.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
angelos7 (01-08-10), chainsaw (31-07-10), consigliere (02-08-10), drbek7 (12-08-10), Gtakis (31-07-10)
Αν μη τι αλλο ειναι ο μονος αυτη τη στιγμη που μπορει να χτυπησει ενα κορνερ της προκοπης!Ισως και ο μονος που δειχνει διαθεση να παιξει μπαλα για την ομαδα.
Ο Κέβιν Μιραλάς υποβλήθηκε νωρίτερα το μεσημέρι, στο θεραπευτήριο METROPOLITAN, σε μαγνητική τομογραφία, τα αποτελέσματα της οποίας επιβεβαίωσαν την αρχική διάγνωση για μυϊκή ρήξη πρώτου βαθμού αριστερού δικεφάλου μηριαίου και αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 3 εβδομάδες. Ο Βαλεριάνος συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί. Την Κυριακή οι ερυθρόλευκοι θα προπονήθουν στις 19.00.
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Παιδια πιστευω οτι η καλυτερη μεταγραφη θα αποδεικτει αυτος ο παικτης. Ειμαι 100% σιγουρος οτι ο Βαλβερδε θα τον εχει βασικοτατο στελεχος.
Τι να πουμε?
Ειναι αθλητικος
Ειναι γρηγορος
Ειναι ομαδικος
Εχει καλη τεχνικη καταρτιση
Αλλαζει γρηγορα την μπαλα
Ειναι μπουκαδορος.
Ειναι μολις 23 ετων
Δεν υπαρχει περιπτωση λαμβανοντας υποψη την νοοτροπια του Βαλβερδε,ο Μιραλας να μην παιζει στην βασικη ενδεκαδα. Για μενα ειναι η καλυτερη μεταγραφη-επενδυση για το μελλον
αν και θεωρώ πως υπερβάλλεις λίγο συμφωνώ! και πιστεύω πως μπορεί να βοηθήσει και δεξιά! δεν είναι παίκτης γραμμής, αλλά στο 4-2-3-1 της Σεντ Ετιέν έπαιζε πολλές φορές δεξιά! ο Βαλβέρδε θα τον εκτιμήσει τον παίκτη!
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Να δω ποιος θα πρωτοπαίξει στο 4 4 1 1 του Βαλβερδε... μιας και αυτουνου ΕΚΕΙ ειναι η θέση του.
Ibagaza και Φετφατζίδης δαγκωτό , και κανένας Diogo για ποικιλία.
.
Και εγω πιστευω πολυ στον Μιραλας εχει ταχυτητα καλη τεχνικη και δειχνει οτι θελει να παιξει βασικος.
Αυτος αραγε 10αρι μπορει να παιξει?
ΟΧΙ δεν μπορει
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Στην Σεντ ετιεν επαιζε στα χαφ και σαν 10αρι ειχαν τον Μασαντο που πηρε η πορτο..
Mα αυτο ειναι το καλο με αυτον τον παικτη.
Μπορει να παιξει ως μεσοεπιθετικος στο κεντρο, αριστερα, δεξια. Μπορει να παιξει ακομη και επιθετικος.
Πολυσυνθετο εργαλειο. Για μενα η πιο ελπιδοφορα μεταγραφη των τελευταιων ετων
Εχουμε παρει εναν αλλο Τοροσιδη μεσοεπιθετικα.
Προσωπικα εγω πιστευω οτι θα παιξει πισω απο τον επιθετικο κατι σαν ενα ενδιαμεσο δεκαρι που και βγαινει και μπροστα και θα μαρκαρει ομως. Δηλαδη εκει που θα επαιζε ο Ιμπαγασα που δεν νομιζω οτι θα ξεκιναει.
Βεβαια δυστυχως για αυτον και για μας τραυματιστηκε, και θα μεινει λιγο πισω.
Ειπαμε υπαρχει και ολιγον τι γκαντεμια στην ομαδα
ο Μιραλάς 10αρι δεν μπορεί να παίξει. Σέκοντ στράικερ άνετα
― Bertrand Russell
Red Sting (13-08-10)
― Bertrand Russell
VALVERDES_7 (13-08-10)
Εγω τους πολυθεσιτες τους αποκαλω με αλλο ονομα. Παλτουδιες πολυτελειας.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Bookmarks