Τέσσερις ευκαιρίες είχες χτες. Ένα γκολ έπρεπε να το είχες βάλει.
Για αλλη μια φορα εδειξε πως ειναι παρα πολυ καλος παικτης με τεχνικη δικαια βηκε MVP!
Τέσσερις ευκαιρίες είχες χτες. Ένα γκολ έπρεπε να το είχες βάλει.
Γαμώ και έτσι αλλά όπως και να το κάνουμε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ. Ούτε killer ούτε predator ούτε ο,τιδήποτε άλλο. Ο ορισμός του περιφερειακού φορ είναι. Ελαφρύς και all around. Κάτι θα πρέπει να αλλάξει εκεί...
Για να το προλάβω πριν γίνει βαρετό: ευχαριστημένος είμαι σαφώς από την δημιουργία φάσεων, αλλά, όπως και την πρώτη φορά, αυτό δεν μεταφράζεται σε γκολ πάντα, πολύ απλά γιατί σε θέση για γκολ βρίσκονται μη γκολτζήδες. Δεν λέω ότι κάτι κακό συμβαίνει, αλλά κάτι καλύτερο και λειτουργικότερο θα μπορούσε να βρεθεί. Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Καλό το γύρω γύρω όλοι, αλλά να υπήρχαν και περισσότεροι παίχτες που να το έχουν το γκολ αντί να βαφτίζουμε έτσι άλλους κατά συνθήκην, δεν θα ήταν κακό.
... there's no such thing as "too much"...
sk12072 (25-10-10)
να αγιασει το στομα σου γιωργο.αυτο εγραφα στην προηγουμενη σελιδα.δεν ειναι φορ περιοχης.ειμαστε σιγουρα ικανοποιημενοι
που τον εχουμε αλλα πρεπει να παιζει πισω απο τον βαρβατο φορ.ποιος ειναι αυτος;ψαξε βρες τον φετος...
ασε που θελει και ενα καρο τελικες για να σκοραρει.τουλαχιστον αν τις εβαζε κατι πηγαινε και ερχοταν...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Υπάρχει τρόπος σίγουρα ρε Στάθη, αλλά όλοι θα βρίσκουμε να παραπονιόμαστε. Εγώ πχ πιστεύω ότι θα έπρεπε ο Μιραλάς να παίζει δεξιά ή πίσω από τον φορ. Αυτό θα άφηνε έξω τον Φουστέρ ή τον φέτφα. Κι αν για τον Φέτφα δεν έχει κανένας πρόβλημα να μένει πάγκο (λέμε τώρα) για τον Φουστέρ υπάρχει θέμα. Κάνει πολλή δουλειά το παιδί, δουλειά από το είδος που ο Βαλβέρδε εκτιμά πολύ.
Νομίζω ότι θα έπρεπε στις θέσεις πίσω από τον φορ οι Μιραλάς, Φουστέρ, Ριέρα και Φετφατζίδης να εναλλάσσονται, χωρίς κανένας να την έχει σίγουρη. Αν ήταν στο χέρι μου απ'όσα έχω δει ως τώρα θα έπαιζε λιγότερο ο Ριέρα που δεν δείχνει και πολλά..... Μέχρι στιγμής όμως Φουστέρ και Ριέρα έχουν σίγουρη την θέση.... Έστω και δεξιά ας δοκίμαζε τον Μιραλάς κάποια στιγμή με ένα κανονικό φορ μπροστά... η ομοίως θα μπορούσε να δει τον Φουστέρ στη θέση του Ιμπαγάσα, πιο πίσω.
... there's no such thing as "too much"...
chainsaw (25-10-10)
Εκτός του ότι ήταν πολύ καλός ΚΑΙ εχθές, έφαγε και πολύ ξύλο και δεν μάσησε. Ελπίζω να τον αγοράσουμε και σύντομα! Όσο το
τρενάρουν, τόσο θα μεγαλώνει ο κίνδυνος να τον χάσουμε. Δεν ξέρω αν ο όρος στον δανεισμό έχει ως μοναδική απόφαση την
δική μας, αλλά αν έχει λόγο και η Σέντ Ετιέν, νομίζω ότι αν ανέβει η αξία του παίκτη θα τον πάρει πίσω για να τον μοσχοπουλήσει
σε καμιά Λυών.
πρεπει να αποκτηθει οπωσδηποτε
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
chainsaw (25-10-10)
Παιδια και γω στην αρχη ελεγα οτι δεν ειναι σεντερφορης ο Μιραλας αλλα μια χαρα παιζει για την ωρα.
Κινειται συνεχεια στο χωρο και μ αρεσει παρα πολυ.
Πιστευω στην πορεια θα ρθουν και τα γκολ.
Προσωπικα τον προτιμω απ τον Παντελιτς κι ας ειναι λιγοτερο γκολτζης απ αυτον θεωρητικα.
Και εννοειται οτι πρεπει να αγοραστει τωρα!
Περιμενω τρελλους καρσιλαμαδες το Σαββατο με τα χαμερ του βαζελου.![]()
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
θελω να παιζει μαζι με παντελιτς
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Άλλο ρώτησα και άλλο απάντησες. Το ξέρω ότι έχει οψιόν αγοράς, το θέμα είναι ο όρος τι λέει; Ότι αν θέλουμε εμείς τον αγοράζουμε
ότι και να κάνει η Σέντ Ετιέν, ή μπορεί να παίξει ρόλο και αυτή στην πώληση. Γιατί αν έχει λόγο, τότε όσο περνάει ο καιρός, αν συνεχί-
σει να ανεβάζει στροφές ο Μιραλάς και τον δει κανένας σκάουτ, τότε δεν είναι κορόιδα οι Γάλλοι να τον δώσουν με 2,5εκ σε μας. Θα
τον πάρουν πίσω και θα τον δώσουν αλλού πάνω από 5εκ.
Μεχρι γεναρη σκαμε τη ρητρα κ τον παιρνουμε, ετσι ειναι τα πραγματα.
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
εγώ διαφωνώ στο ότι πρέπει να παίζει πίσω από το φορ. ο Μιραλάς είναι ένα σύγχρονο φορ και απλώς πρέπει να βελτιώσει τα τελειώματα του.
χθες ο παίκτης ήταν σούπερ!
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Το "Οψιόν" είναι απ' το αγγλικό "Οption" που σημαίνει επιλογή. Τι θα πει "δίνω 2,5 και τον παίρνω"; Σε έναν δανεισμό υπάρχουν διάφοροι
όροι που μπαίνουν κι απ' τις δύο πλευρές. Επειδή δεν γνωρίζεις λοιπόν το συμβόλαιο, ας μην είσαι τόσο απόλυτος. Όποιος μπορεί να
βρει το ρεπορτάζ απ' την μέρα του δανεισμού, θα μας λύσει και την απορία αν η αγορά εξαρτάται από εμάς ΚΑΙ ΜΟΝΟ! Αν όχι, τα πράγ-
ματα θα είναι ζόρικα...
Πάνο έγκυρο ρεπορτάζ δεν υπάρχει, καθώς όταν πρωτοήρθε ο παίκτης κάποιοι ΑΡΔ μιλούσαν για ρήτρα 1,5 μύριο και ξαφνικά η ρήτρα πήγε στα 2, μετά στα 2,3 και τελικά στα 2,5.......πάντως αν θες κάποια πιο διαφωτιστικά άρθρα, βρήκα αυτά:
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Χμμμ, άρα λοιπόν έχουμε και λέμε. Μέχρι τον Δεκέμβρη τον αγοράζουμε με τα λεφτά που συμφωνήθηκαν, τον κώλο τους να
χτυπάνε κάτω οι Γάλλοι και από τον Ιανουάριο και μετά ο παίκτης μένει μέχρι το καλοκαίρι αλλά θα υπάρχει νέα διαπραγμάτευση.
Συνεπώς ότι απόφαση παρθεί πρέπει να εφαρμοστεί μέχρι τα Χριστούγεννα.
εγώ ξέρω πως έχουμε σκάσει πάρα πολλά λεφτά για κάτι παλτά ολκής...ας δώσουν αυτά τα 2-2,5 μύρια για τον Μιραλάς που μας δείχνει κάθε Κυριακή πως είναι καλός παίκτης. μην αφήσουμε τέτοια ευκαιρία να χαθεί...πού θα βρούμε τέτοιον επιθετικό με λιγότερα λεφτά μετά???
― Bertrand Russell
chainsaw (30-10-10)
Bookmarks